4 parken 13 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Unieke ervaringen
Extra comfort
Privé oplaadpunt auto
In sommige gevallen rekenen we hier een toeslag voor.
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Vakantiehuisje zee

Gaat u op reis met uw partner of met een grote groep? Bij Hogenboom kunt u voor elk vakantiehuisje aan zee een passend aanbod vinden. Voor elke groepssamenstelling zijn er speciale aanbiedingen. De omgeving van de zee is een plek die bijna iedereen tot de verbeelding spreekt, en met een een mooi en luxe vakantiehuisje aan zee staat niets een prachtige vakantie in de weg. Zoek tussen de beschikbare vakantiewoningen aan zee het type dat u aanspreekt.

4 parken 13 verblijven

Villaparc Duynopgangh
Villaparc Duynopgangh
Villaparc Duynopgangh

Villaparc Duynopgangh

Julianadorp, Noord-Holland, Nederland
 • Vrijstaande villa’s
 • Zee en strand
 • Badplaatsen nabij
Duynparc De Heeren van 's-Gravensande
Duynparc De Heeren van 's-Gravensande
Duynparc De Heeren van 's-Gravensande

Duynparc De Heeren van 's-Gravensande

's-Gravenzande, Zuid-Holland, Nederland
 • Caribische villa’s
 • Zee en strand
 • Bij Rotterdam
Zuytland Buiten
Zuytland Buiten
Zuytland Buiten

Zuytland Buiten

Simonshaven, Zuid-Holland, Nederland
 • Aan het water
 • Natuurgebied
 • Leuke stadjes
Strandpark Duynhille
Strandpark Duynhille
Strandpark Duynhille

Strandpark Duynhille

Ouddorp, Zuid-Holland, Nederland
 • Luxe duinvilla’s
 • Zee en strand
 • Bij badplaats

Vakantiehuis aan zee

Wat zou het heerlijk zijn om weer eens lange strandwandeling te maken en vanuit uw vakantiehuisje zee en branding in de verte te kunnen horen. De meeuwen en verfrissende zeelucht zijn altijd aanwezig en zorgen voor een natuurlijke ontspanning. Een vakantiehuis aan zee geeft u de mogelijkheid om de rust te ervaren die de zee te bieden heeft en in de zomer van de zon te genieten. In een vakantiehuisje ontspant u een lang weekend, weekje of langer in een eigen huisje vlakbij zee.

De vakantiehuisjes aan zee zijn voorzien van alle moderne gemakken die u van thuis gewend bent. U treft een goede keuken om zelf lekkere maaltijden klaar te maken en in sommige huisjes zelfs luxe als een sauna of ligbad. U kunt ontspannen door op het comfortabele meubilair plaats te nemen en genieten van een film of boek. Het aantrekkelijke van een vakantiewoning is dat u slechts een tas met kleding en toiletartikelen van huis hoeft mee te nemen: de rest is allemaal aanwezig in het huisje. 's Nachts maakt u gebruik van de fijne bedden en wordt u heerlijk uitgerust wakker.

Simpelweg genieten van de frisse wind en zoute zeelucht zullen al een ontspannend effect hebben. Als het mooi weer is, kunt u lekker op het strand gaan liggen en af en toe een duik in de zee nemen. Mocht het weer wat minder goed zijn, dan biedt een strandwandeling met harde wind en ruwe zee nog steeds een fantastisch schouwspel. Het maakt dus eigenlijk niet uit hoe het weer is, u heeft gegarandeerd een bijzondere tijd. Heeft u zin om actief bezig te zijn? Dan kunt u een fietstocht maken door de duinen of cultuur snuiven in een nabijgelegen stad of dorpskern. Uw vakantiehuis aan zee is de uitvalsbasis voor een breed scala aan leuke activiteiten. Voor kinderen biedt het strand en de directe omgeving een bron van speelmogelijkheden en zij zullen zich geen minuut vervelen. 's Avonds is de kust de plaats bij uitstek om een mooie zonsondergang te bekijken.

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Vakantietent, Villa's

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Aanbiedingen, Last-minute, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.