4 parken 13 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Unieke ervaringen
Extra comfort
Privé oplaadpunt auto
In sommige gevallen rekenen we hier een toeslag voor.
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Snel boeken

Op onze website vindt u in een handomdraai alle bungalowparken aan zee. U kunt makkelijk het huisje vinden in het bungalowpark aan zee van uw keuze. Selecteer op het aantal personen, prijs en verblijfsduur en u weet meteen wat de mogelijkheden zijn. En natuurlijk kunt u direct online boeken.

4 parken 13 verblijven

Villaparc Duynopgangh
Villaparc Duynopgangh
Villaparc Duynopgangh

Villaparc Duynopgangh

Julianadorp, Noord-Holland, Nederland
 • Vrijstaande villa’s
 • Zee en strand
 • Badplaatsen nabij
Duynparc De Heeren van 's-Gravensande
Duynparc De Heeren van 's-Gravensande
Duynparc De Heeren van 's-Gravensande

Duynparc De Heeren van 's-Gravensande

's-Gravenzande, Zuid-Holland, Nederland
 • Caribische villa’s
 • Zee en strand
 • Bij Rotterdam
Zuytland Buiten
Zuytland Buiten
Zuytland Buiten

Zuytland Buiten

Simonshaven, Zuid-Holland, Nederland
 • Aan het water
 • Natuurgebied
 • Leuke stadjes
Strandpark Duynhille
Strandpark Duynhille
Strandpark Duynhille

Strandpark Duynhille

Ouddorp, Zuid-Holland, Nederland
 • Luxe duinvilla’s
 • Zee en strand
 • Bij badplaats

Genieten in een bungalowpark aan zee

Wilt u er even helemaal uit? Behoefte aan veel frisse lucht en vooral ruimte? Dan is een verblijf in een bungalowpark bij zee een heel goed idee! De Hogenboom bungalowparken aan zee combineren comfort met het maximale gevoel van vrijheid. Vanuit uw huisje bent u zo op het strand, waar u heerlijk kunt genieten van de wind in uw haren en de zon op uw gezicht. Alleen of in goed gezelschap op stap; langs de kust hoeft u zich niet te vervelen.

Hogenboom heeft diverse bungalowparken vlakbij zee, zowel in het noorden van Nederland op de Waddeneilanden, als langs de Zeeuwse en Zuid-Hollandse kust. U hoeft dus nooit heel ver weg om te genieten van zon, zee en zand.

Een bungalowpark bij zee op Texel en Ameland is perfect voor het ideale 'even helemaal weg' gevoel. Zodra u op de boot stapt, laat u alle beslommeringen achter u. Tegen de tijd dat u op het eiland arriveert, zit u al helemaal in de vakantiestemming. Op zowel Texel als Ameland kunt u heerlijk fietsen en wandelen, genieten van de leuke dorpen en u zich voor een paar dagen een heuse eilandbewoner wanen. U verblijft in een van onze gezellige huisjes van onze bungalowparken. Hoort u de zee al ruisen?

Wilt u snel op de plaats van bestemming zijn? Kiest u dan een van onze bungalowparken in Zeeland. Ieder park heeft zo zijn eigen charmes. Met keuze uit luxe chalets of juist eenvoudige bungalows, uitgerust met allerlei voorzieningen of juist kenmerkend door veel rust, vindt u bij ons ongetwijfeld wat u zoekt. Het leuke van onze Zeeuwse bungalowparken, is dat er heel veel water in de buurt is. Natuurlijk kunt u er genieten van de prachtige Noordzee en de zandstranden, maar wist u dat u ook prima kan duiken in de Oosterschelde of dat kinderen dol zijn op het Veerse Meer?

In een bungalowpark langs de zee heeft u keuze uit diverse vakantiewoningen. Of u nu alleen op stap bent of met uw geliefde, gezin of een stel vrienden, Hogenboom heeft huisjes in alle soorten en maten. Ook voor grotere groepen, bijvoorbeeld voor uitstapjes met het werk, hebben wij comfortabele groepsaccommodaties.

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Vakantietent, Villa's

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Aanbiedingen, Last-minute, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.