Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vroegboekkorting: boek vroeg en profiteer van grote kortingen!

Profiteer van de vroegboekkorting

Profiteer van de vroegboekkorting

De gemiddelde Nederlander gaat meerdere keren per jaar op vakantie. Hierin heeft de crisis gelukkig nog geen verandering gebracht. Ook u wilt er vast eens lekker tussenuit. Soms is dat een spontane actie op korte termijn, maar vaak vraagt het een wat langere voorbereiding. Met name de zomervakantie, of speciale reizen zoals een wintersport, moeten goed gepland worden. Het hele gezin moet tegelijk vrij zijn, en natuurlijk hoopt u dat de gewenste accommodatie nog vrij is. Het is tegenwoordig zeer normaal om lang van tevoren te boeken. Probeer dus minimaal een half jaar van tevoren uw verblijf in een vakantiewoning vast te leggen. Zo grijpt u niet mis! Een bijkomend voordeel is in dit geval natuurlijk de vroegboekkorting. Een actueel verschijnsel: waar men vroeger sprak van voordelige last minutes, kunt u tegenwoordig gemakkelijk voordeel behalen met behulp van vroegboek aanbiedingen. Boekt u voor een bepaalde datum? Dan kunt u interessante extra's krijgen. De mooiste hiervan is natuurlijk de vroegboek korting, want deze houdt voor u een aanzienlijk financieel voordeel in.

Populaire vroegboek acties

In feite komt iedere vakantie in aanmerking om een vroegboek vakantie te zijn, of dat nou stedentrips, kampeervakanties of wintersportreizen zijn. Het hangt van de aanbieder van de reis af of er vroegboekkorting wordt gegeven. Het kan zeer lonend zijn om hierop te letten als u vakantieparken met elkaar vergelijkt. Bij Hogenboom kunt u op menige vakantie vroegboekkorting krijgen. Het beste kunt u kijken bij het huidige (vroegboek) aanbod, voor een zeer actueel en bijgewerkt overzicht. Wacht hier niet te lang mee, want de aanbiedingen zijn erg populair! Als u langer wacht, loopt u het risico dat de vakantie van uw keuze niet meer beschikbaar is, of niet voor de scherpste prijs.

Timing is belangrijk

Om vroegboekkorting te krijgen moet u soms behoorlijk alert zijn wat de actuele aanbiedingen betreft. Als de prijzen voor een nieuw jaar bekend worden gemaakt is het vaak al mogelijk om gebruik te maken van vroegboekkortingen. Denk dus eens wat langer vooruit, het is echt de moeite waard om vroeg te boeken. U krijgt precies dezelfde vakantie, maar met een aantrekkelijke korting. En de voorpret kan ook nog eens eerder beginnen. Wat wilt u nog meer?

VakantiePark Aquadelta

Vakantiepark Aquadelta

  • Direct aan het Grevelingenmeer
  • Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers

Bungalowpark Schin op Geul

Bungalowpark Schin op Geul

  • In het Zuid-Limburgse heuvellandschap
  • Veel wandel- en fietsmogelijkheden

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.