Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Visvakantie: alles voor een geslaagde vakantie bij Hogenboom!

Vakantie bungalowpark, heerlijk onbezorgd genieten

Vakantie bungalowpark, heerlijk onbezorgd genieten

Is vissen voor u de ultieme manier van ontspannen? Dan bent u toe aan een visvakantie in Nederland! Hogenboom Vakantieparken heeft een hart voor visliefhebbers. Hogenboom heeft dan ook verschillende vakantieparken aan het water liggen. Of u heeft geen meertje, maar een kanaal naast het park. Sommige bungalows hebben hun eigen vlonder boven het water. U kunt net zoveel vissen als u wilt. Kies voor een visvakantie en bezichtig de accommodaties nu op Vakantiegevoel.nl.

Fantastische visvakantie in Nederland via Hogenboom

U kunt op Vakantiegevoel kiezen uit diverse bungalowparken van Hogenboom, waar u bij uw accommodatie de hele dag kunt vissen. U boekt een visvakantie in Nederland op maat makkelijk zelf online. Afhankelijk van hoe groot het gezelschap is waarmee u gaat vissen, kiest u de juiste accommodatie. Gaat u met uw partner, uw gezin of een groep collega's? U beslist zelf welke vakantiebungalow bij u past. Zoekt u de stilte aan een rustige plas? Wilt u op uzelf zijn zonder andere vakantiegangers in de onmiddellijke buurt? Of houdt u van dynamiek en wilt u graag uw viservaringen kunnen delen met andere sportvissers? Bij Hogenboom vindt u de locatie van uw keuze voor een relaxte visvakantie. Ga bijvoorbeeld naar vakantiepark Aquadelta in Zeeland aan het Grevelingenmeer of naar het Waterpark Veerse meer in Arnemuiden met een aanlegsteiger voor uw boot.

Boek uw vakantie online in een visaccommodatie op Vakantiegevoel

Een heerlijke visvakantie boekt u vanuit uw stoel thuis, gewoon vanaf uw laptop of tablet. Let daarbij op aanbiedingen van Hogenboom. Misschien treft u een last minute bungalow of een seizoenskorting op het vakantiepark van uw voorkeur. Weet u al lang van tevoren dat het voor u een visvakantie gaat worden? Reserveer dan gelijk voor het komende jaar, want dan profiteert u altijd van vroegboekkorting. Heeft u nog vragen neem dan contact op met de medewerkers van Hogenboom. Zij helpen u graag bij de boeking van uw vakantie en kunnen u gericht adviseren over de locatie en accommodatie, die bij uw wensen past. Heeft u kleine kinderen? Resort Arcen ligt bij een vismeertje en is helemaal ingesteld op kinderen. Een visvakantie Nederland is binnen handbereik van uw computer. Ga meteen naar Vakantiegevoel om de vislocatie van uw dromen uit te zoeken. Weet u al welk vakantiepark het gaat worden? Boek dan tijdig zodat u zeker weet dat deze favoriete accommodatie nog beschikbaar is. Mogen wij u een tip geven? Ga eens naar Friesland! Recreatiepark Tusken de Marren in Friesland ligt aan het Sneekermeer en bij het riviertje De Boarn. Hier is rust, watersport en veel water, u heeft een eigen steiger bij uw vakantiewoning. Boek vandaag nog een ontspannen vakantie aan het water via Vakantiegevoel.nl.

VakantiePark Aquadelta

Vakantiepark Aquadelta

  • Direct aan het Grevelingenmeer
  • Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers

Bungalowpark Schin op Geul

Bungalowpark Schin op Geul

  • In het Zuid-Limburgse heuvellandschap
  • Veel wandel- en fietsmogelijkheden

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.