3 parken 4 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Kamperen is voor iedereen

Wie denkt dat in een tent vakantie vieren alleen voor gezinnen met kinderen is, heeft het mis. Zo kan het bijvoorbeeld ook heel leuk zijn om met een groep vrienden een vakantietent te huren aan de kust van de Middellandse Zee. U bent toch voornamelijk buiten, dus waarom zou u meer betalen voor een duur hotel? Ook voor een weekendje weg in Nederland met familie of kennissen kan een tent ideaal zijn. U heeft hier alle tijd om met elkaar bij te praten en gezellige dingen te doen!

3 parken 4 verblijven

Hunzepark
Hunzepark
Hunzepark

Hunzepark

Gasselternijveen, Drenthe, Nederland
  • Binnenmeer
  • Veel sport en spel
  • Wandelen en fietsen
Bospark Lunsbergen
Bospark Lunsbergen
Bospark Lunsbergen

Bospark Lunsbergen

Borger, Drenthe, Nederland
  • Zwembad
  • Natuur
  • Cultuur
Vakantiepark Hunzedal
Vakantiepark Hunzedal
Vakantiepark Hunzedal

Vakantiepark Hunzedal

Borger, Drenthe, Nederland
  • Zwemparadijs
  • Veel activiteiten
  • Meer en strand

Heerlijk in een tent vakantie vieren

Hele dagen in de frisse buitenlucht tijdens uw vakantie, is dat geen fijn idee? Kamperen is daarom ook voor veel mensen een heel aantrekkelijke manier om de vakantie door te brengen. Terwijl u wakker wordt hoort u de vogeltjes al fluiten, waarna u lekker in het ochtendzonnetje gaat zitten voor het ontbijt. Het aanschaffen van een vakantietent en deze vervolgens iedere keer opzetten en afbreken is voor veel mensen dan weer een wat minder plezierige kant van het kamperen. Gelukkig heeft Hogenboom voor u een even eenvoudige als gemakkelijke oplossing. Wij hebben namelijk op verschillende vakantieparken voor u mooie vakantietenten klaarstaan, zodat u zonder gedoe in een tent vakantie kunt vieren.

Nadat u bent aangekomen hoeft u dus niet eerst uren in de weer met tentstokken, haringen en scheerlijnen. Geen frustraties als de tent niet goed wil staan, maar een perfect opgezette tent die al helemaal voor u klaarstaat. Het enige wat u hoeft te doen, is de auto uit te pakken en zorgen dat u de vakantietent verder inricht naar uw eigen smaak. Daarna heeft u alle tijd om te doen wat u wilt. Een wandeling om het vakantiepark eens verder te bekijken, een fietstochtje door de omgeving of rustig met een drankje even lekker bijkomen voor de tent. Een vakantie tent huren is dus perfect voor een heerlijk ontspannen vakantie!

De meeste parken bieden naast een ingerichte tent om vakantie in te vieren ook de mogelijkheid om hier met uw eigen tent te komen. Daarnaast heeft Hogenboom voor u fraaie vakantieparken geselecteerd in zowel binnen- en buitenland. Binnen Nederland kunt u bijvoorbeeld terecht in het mooie Drenthe, maar ook aan de Zeeuwse kust. Ook zijn er mogelijkheden voor een vakantie met tent in Overijssel en op het natuurrijke Waddeneiland Texel. Gaat u liever de grens over? Dan hebben wij ook vakantietenten voor u in België en Frankrijk, maar ook verder weg in Oostenrijk, Spanje en Italië. Zo ziet u, voor een kampeervakantie zijn er volop geweldige mogelijkheden!

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.