Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

43 parken 258 Verblijven

Prijs
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
Speciale wensen
Vakantieverblijf
Kenmerken
Parkfaciliteiten

Online boeken

Het gemak van Hogenboom begint al voordat u op vakantie gaat. Op onze duidelijke website kunt u makkelijk en snel vakantiehuisjes vinden. En natuurlijk kunt u online uw vakantiehuisje boeken.

43 parken 258 Verblijven

Het leukste vakantiehuisje voor een gezellige vakantie!

Bent u op zoek naar een leuk vakantiehuisje voor een heerlijke week weg? Bij Hogenboom kunt u ongetwijfeld vinden wat u zoekt. Wij hebben meer dan honderd vakantieparken in binnen- en buitenland waar u op en top kunt genieten. Onze vakantiehuisjes zijn perfect voor een kort weekendje weg, een gezellig uitstapje met vrienden en/of vriendinnen en natuurlijk ook voor de vakantie met het hele gezin. Wilt u naar zee, de bossen in of zoekt u het graag heuvel op? Dichtbij huis of verder weg? De mogelijkheden zijn grenzeloos.

U hoeft niet ver weg te gaan om een leuk vakantiehuisje te vinden. In Nederland vindt u ons in iedere provincie. Zin in een weekendje Zeeland? Hier kunt u lekker uitwaaien langs het Veerse Meer of aan het strand. Trek in een bourgondische tripje naar Overijssel, Brabant of Zuid-Limburg? Ook daar staan gezellige bungalows op u te wachten. Op onze website kunt u vakantiehuisjes selecteren op provincie, maar ook op ligging aan zee, in het bos en natuurlijk op wat er allemaal te doen is.

Als u wilt genieten van een vakantie in het buitenland, dan kunt u terecht in een van onze vakantie huisjes in de buurlanden België en Duitsland, of zuidelijker in landen als Spanje en Italië.
Of was u juist van plan om te genieten van het romantische Engelse platteland of om te gaan fietsen in Denemarken? Onze vakantieparken zijn een uitstekende uitvalsbasis om uitstapjes te maken, bijzondere dorpen en stadjes te verkennen of om actief te zijn in de natuur. Daarna lekker terugkomen in je eigen vakantie huisje en gezellig wat drinken op het terras. De kinderen gaan lekker spelen in de speeltuin of nemen een duik in het zwembad. Tot slot samen koken of ontspannen uit eten gaan. Echt op vakantie!

Vakantiehuizen zijn de perfecte accommodatie voor een familievakantie. Een vakantiehuisje biedt meer ruimte dan een hotelkamer en u hoeft niet iedere dag uit eten. Als u samen met uw (schoon)ouders of broer of zus op vakantie gaat, neemt u lekker ieder uw eigen accommodatie. Zo kunt u gezellig samen op stap, maar ook genieten van uw eigen privacy op de momenten dat u daar behoefte aan heeft. En bent u op zoek naar een groot vakantiehuis om uw hele familie in onder te brengen? Dan hebben we die natuurlijk ook.

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Vakantietent, Villa's

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Aanbiedingen, Last-minute, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.