Zuytland Buiten

Simonshaven, Zuid-Holland, Nederland

  • Aan het water
  • Natuurgebied
  • Leuke stadjes

reviews

8.5

Vakantiepark Zuytland Buiten scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 277 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak

Bekijk 277 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 4 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wat een heerlijke plek in Simonshaven! Het was een heerlijke vakantie.
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Hele mooie ligging van de huisjes. Veel privacy. Perfect park nu in Corona tijd. Bij mooi weer is het een hele fijne accomodatie.
10
Naam: Arno van den Brink
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Schitterende locatie
7
Naam: Anoniem
Datum: 1 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De ligging perfect, vaste parkbewoners zeer vriendelijk, receptie vriendelijk. Helaas was onderhoud en schoonmaak vrij slecht en de eenden, ganzen, en andete gevleugelden maakten een rotherrie midden in de nacht .
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
mooie woningen aan het water
8
Naam: Angelica
Datum: 30 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Super leuk
9
Naam: Eline Alderden
Datum: 30 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een heerlijk huisje, lag rustig in een mooi aangelegd park. Het huisje was groot en lag prachtig aan het water. Onze hond heeft erg genoten van de steiger. De sauna in het huisje was wat klein voor 4 personen, maaar wel heerlijk op temperatuur. Het was een fijne midweek.
10
Naam: Arita Acosta
Datum: 27 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijk genoten Super weekend gehad🍀
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooi rustig park, veel natuur, eenden en ganzen, geen drukte.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooi huisje en geweldig uitzicht.goede visstek en veel gevangen
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een hele mooie ligging. Een heel fijn huis. Wij waande ons echt in een ander land.
8
Naam: Grace
Datum: 23 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Huis was niet goed schoongemaakt, bv hoekjes en binnenkant (badkamer(kastjes, vloer sauna (onder planken en bij kachel). Verder is alles gedateerd en veel is nodig toe aan vervanging. De tv en media box aansluiten gaat niet zo gemakkelijk, er is waarschijnlijk een programmeerfout. Als vaste klant van Roompot vakanties ben ik gewend dat er een keukenpakketje ligt met wat schoonmaakmiddel , een doekje , thee/hand doek en belangrijkste als je tijd in de auto hebt gezeten: minimaal 1 rol toilet papier.
10
Naam: Anoniem
Datum: 19 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een park om even lekker tot rust te komen en van en met elkaar te genieten.wij willen zo weer terug
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We hadden een leuk huisje direct aan het water. De accommodatie was prima, het ontbrak ons aan niets. Toen we wat problemen hadden met de tv werd dit direct opgelost door de technische dienst en een medewerker die veel wist over IT-zaken. De schoonmaak had wel beter gekund.
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
7
Naam: Anoniem
Datum: 12 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Zie eerder
10
Naam: Anoniem
Datum: 2 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
10
Naam: Monique Sengers
Datum: 29 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We hebben enorm van het uitzicht genoten, het park ziet er heel netjes uit, alles wordt heel goed bijgehouden. Het meisje van de receptie was enorm aardig en servicegericht. Het huisje was van alle gemakken voorzien, kortom een super fijn weekend gehad 👍😀
9
Naam: Erik
Datum: 26 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Bewust gezocht naar accommodatie met traditionele sauna. We hebben tijdens ons verblijf deze midweek enorm genoten van deze faciliteit.
1
Naam: Lisa Paas
Datum: 22 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het huisje stond blauw van de rook en was bovendien heel erg vies. Ik heb het aangegeven vanaf het eerste moment dat ik binnenkwam. Alles was volzet, kreeg geen nieuw huisje. Er is nogmaals schoongemaakt maar alles was gewoon vies van heel oppervlakkig schoonmaken sinds lang geleden. Geen dweil in het huisje, vaatwasserlades waren kapot, geen droger, vlekken op de vloer, stofzuiger stonk, ... Er is zeker geprobeerd te zoeken naar oplossingen maar aangezien we erin moesten blijven was het probleem nooit echt opgelost. Ik heb mails gestuurd, gepraat bij de receptie, gevraagd naar de manager en ik heb nooit niet oprechte excuses aangeboden gekregen.
Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat uw verblijf niet geheel naar wens was! Wij begrijpen uiteraard dat dit er vervelend is geweest. Het is dan ook goed om te lezen dat het een en ander is opgelost door de parkreceptie. We zien u graag nog eens terug!
Reactie van Roompot
10
Naam: Anoniem
Datum: 10 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Mieke van Hoeckel
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Ideaal verblijf vlakbij huis , en toch in de natuur en genoeg mogelijkheden om leuke dingen te doen in deze corona tijd.
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We hebben een aantal opmerkingen met name over de schoonmaak. - in de wasbak lag een haar en een plastic dopje - ook in de douche haren op de tegels - front van de magnetron was vet - klok in woonkamer vetspetters - kruimels op de plank onder de salontafel Verder hing er een sigarettenrook lucht, terwijl er niet gerookt mag worden. Met name boven bij een van de slaapkamers achter. Bij de afwasmachine lagen van het onderste rek twee wieltjes in het bestekmandje en een in de bestekla. Die hebben we er zelf weer opgezet, maar er ontbreken er nog twee. Tuin was niet erg verzorgd. Lag een tuinslang, stapel tegels en een zak zand. Deed allemaal wat rommelig aan.
7
Naam: Anoniem
Datum: 24 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We vonden de ligging van het park erg mooi, aan het water en heel rustig. Het personeel bij de receptie was erg vriendelijk. Het huisje zelf was prima, op wat gebreken na. Het toilet beneden zat los en lekte. Verder vonden wij het startpakket erg mager. We kregen 1 wc-rol, voor een huisje met 2 toiletten. Er waren geen handdoeken, ook niet voor de keuken om je handen te drogen (wat in Coronatijd toch wel raar is, want je moet veel handen wassen). Ook vonden wij het gek dat je zelf de bedden moet opmaken, maar mocht je de bedden niet afhalen voor vertrek, dan staat daar een boete op. Komt niet echt klantvriendelijk over.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooi park met prima huisje. Netjes schoon. Verder niks mega bijzonder
10
Naam: Anoniem
Datum: 19 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Fijn verblijf en goede accommodatie.
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.