Strandpark Duynhille

Ouddorp, Zuid-Holland, Nederland

  • Luxe duinvilla’s
  • Zee en strand
  • Bij badplaats

reviews

8.6

Vakantiepark Strandpark Duynhille scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3572 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 3572 reviews

10
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust, ruimte, mooie groenvoorziening, ruim huis! Het was heerlijk en voor herhaling vatbaar. Enige negatieve puntje: de harde matrassen op bed.
10
Naam: Ada Cleiren van der Waal
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig genoten op Duynhille, service prima. We konden na twee jaar lockdown eindelijk ons zussenweekend weer houden. De aanpassingen ivm mijn zus, die zuurstofafhankelijk is en in scootmobiel moet rijden, zijn perfect en behulpzaam opgelost. Echt CHAPEAU voor Duynhille. we zijn alweer op zoek naar een nieuw Roompot verblijf voor ons zussenweekend 2022, maar of dat Duynhille kan overtreffen is maar de vraag.
9
Naam: Gerard Dekker
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig park
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Genoten van een heerlijke vakantie
8
Naam: M. Nouwens
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk genoten, mooie accomodatie op een rustig en sfeervol park. Zee en centrum op loopafstand.
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super park, voor herhaling vatbaar 👍🏻
10
Naam: Jos Van den Kerkhof
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk park. We waren er al voor de derde keer en zeker niet de laatste keer.
8
Naam: Johan Aalders
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk verblijf gehad. Het park is erg mooi, schoon, goede wegen. Vakantie huisje mooi, ruim, en goed schoon.
9
Naam: Sanne Weerts-Van Den Berg
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne plek met veel rust (we waren er buiten het toeristen- en kindervakantieseizoen!) Service goed en medewerkers die we spraken erg vriendelijk. Komen graag terug!
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie locatie en luxe bungalows
10
Naam: A van Dijk
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
In 1 woord geweldig !
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Christel
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Park en woning goed bevallen!
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Op de bedden na een prima vakantie gehad, ook het probleem aan de schuif pui was snel opgelost.
7
Naam: Hub Gerards
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park kort bij zee
8
Naam: Sander Kuipers
Datum: 15 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Ton van Dongen
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
we waren voor de derde keer in dit park maar nu was het niet zo leuk omdat we gebeld werden ivm de ramen, en er waren slechte meubels in het huisje, niet eens een fatsoenlijke bank waar je op kan liggen en mini stoeltjes waar je pijn in de rug van krijgt, slechte gordijnen in de slaapkamer, en de afzetting in de tuin niet goed de hondjes konden zo weg eronder door, en er was slecht schoon gemaakt, de honden haren van vorige gasten zaten nog overal, een tuindeur die je niet goed dicht kon doen omdat zou scheef hangt dat je hem steeds moet optillen. we vinden dit een mooi park, daarom zijn we er ook al een paar keer eerder geweest maar nu hadden we een duurder huis wat eigenlijk minder was dan de vorige keren
8
Naam: S. Nagelmaker
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een fijn verblijf gehad op een prima park. Locatie dichtbij strand was prettig en het was een mooi, ruim huisje. Over het algemeen was het rustig, iets wat wij erg belangrijk vinden. Het enige was dat er soms vuurwerk werd afgestoken savonds, vanuit het dorp. Ik kan helaas erg slecht tegen het geluid van vuurwerk dus dat was jammer. Wat het park betreft, hadden wij graag iets meer informatie willen krijgen over de voorzieningen, omgeving etc. Dat was erg karig. Dat zijn wij anders gewend bij vakantieparken. Het in- en uitchecken is een beetje onpersoonlijk maar eigenlijk toch wel veel praktischer zo. Geen wachttijd en dat is ideaal. Het park zelf zag er mooi en verzorgd uit en het groen vinden wij ook prettig. De reden waarom wij het cijfer voor park aanraden aan anderen, wat lager hebben gegeven (7), heeft met de omgeving te maken. Ouddorp viel ons een beetje tegen en je zit overal nog wel een stukje rijden vandaan. Tenminste van de plekjes/stadjes die wij erg leuk vinden! Het strand dichtbij is natuurlijk wel super. We hebben in elk geval een prima vakantie gehad; gelukkig was het ook erg mooi weer.
9
Naam: Cornelis Jochems
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn rustig park heerlijk genoten. Het enige wat opviel was de badkamer de douche waren de voegen erg geel en onder aan. Met zwarte schimmal
10
Naam: Frank van den Berg
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Triest dat de schoonmakers zo weinig tijd hebben voor het ECHT goed schoonmaken van het huisje. In n half uur kun je niet echt alles schoon hebben. Lampen vet deuren vies etcetera. Heb begrepen van de technische dienst dat dit door personeels gebrek komt. Misschien n tip om de mensen die al jaren komen en het huisje in perfecte staat achter laten te belonen bij nvolgend verblijf. Zo jammer dat sommigen er een zooitje van maken. Dit gaat ten koste van het meubilair en dergelijke. Ik hoop dat jullie daar een oplossing voor gaan vinden. Voorheen werd er bij vertrek gecontroleerd of men het verblijf netjes achter liet. Zo zonde voor de duurzaamheid en de prachtige huisjes en omgeving. Hoop van jullie een reactie te ontvangen. Vriendelijke groeten Lyduine
8
Naam: Cor Steijsiger
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi opgezet park.
9
Naam: Margriet
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is de tweede keer dat we op jullie park, Duiynhille, te gast waren. Heerlijk huis, net park en vriendelijk personeel. Enig minpunt is wat ons betreft de slechte matrassen, je voelt de veren en dat is niet fijn. Ook slecht voor je rug.
9
Naam: Claudia van Hoppe
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Auch nach 6 Jahren begeistert uns dieser Park noch immer! Man hat Privatsphäre wenn man es möchte und falls nicht, kann man alles mitmachen. Die Häuser sind immernoch super schön und die Umgebung ist faszinierend! Wir kommen bestimmt auch ein 7. Mal wieder :-)
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig park.Zeker voor herhaling vatbaar.
8
Naam: Harrie En Ine Oomen
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 11 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.