Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Strandpark Duynhille

Ouddorp, Zuid-Holland, Nederland

  • Luxe duinvilla’s
  • Zee en strand
  • Bij badplaats

reviews

8.6

Vakantiepark Strandpark Duynhille scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2772 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 2772 reviews

9
Naam: Lia Vlug
Datum: 27 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke ontspannen week doorgebracht in een ruime luxe bungalow.
9
Naam: M Bisschop
Datum: 27 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park, huisje verder goed... puntje van aandacht is de staat van het huisje met name behang wat los hangt en de inventaris Geen koffiezet apparaat en nog wat kleine dingetjes. Verder alles ik orde
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn rustig park. De omheinde tuin was een absolute bonus voor de hondjes. De ligging van het park is ideaal. En het huisje was van alle gemakken voorzien.
9
Naam: Virginia van der Laan
Datum: 27 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi aangelegd park met luxe bungalows. Prachtige omgeving, fijn om te fietsen en wandelen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was prima! Enige minpuntje was het eten dat we besteld hadden. Eten zou om 19.30 bezorgd worden, maar kwam pas om 20.30. Hebben we zelf achteraan gebeld. Vervolgens openen we de dozen en blijkt er geen salade te zijn. Hebben we weer gebeld en was de mededeling dat de salade op was en er was geen alternatief. Had misschien wel zo netjes geweest als dat bij de bezorging gemeld was...
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Judith van der Giessen
Datum: 27 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig park, vooral fijn voor gezinnen met kleine kinderen. Ligging prima ten opzichte van het strand, alhoewel dit met hele kleine kinderen wel een flinke trip is. Een fiets of kar huren is dan wel handig, en ook mogelijk. Vanwege Corona niet veel open in de buurt, maar het strand vermaakt altijd. Schoonmaak had net iets beter gekund, de extra schoonmaak die er zou plaatsvinden was niet overduidelijk.
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima vakantie gehad! Kom bij goede aanbieding graag terug!
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wat wij een min puntje vinden in het huisje is het meubilair. Om een midweek op deze stoelen en bank te zitten is echt geen vakantie gevoel! (Westerduin 12) Verder hebben wij genoten!
9
Naam: M.Dik
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Karin ter Haar
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben zó enorm genoten! Alsof je verjaardag, Sinterklaas, Kerstmis en Oud en Nieuw in één week vallen :)
9
Naam: Mariska
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn en luxe huisje, mooie tuin. En top locatie vlakbij het strand!
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Cock van Schaik
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goede huisjes, goede bedden ,ik heb een tip plak viltjes onder de stoelpoten als je een stoel verplaatst dan geeft dat een behoorlijk lawaai
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bewegwijzering en rijroute kan beter en duidelijker langs de kant van de weg. Één rijrichting zou veel veiliger zijn. Verduidelijking van afvalscheiding zal helpen in bewustwording, de plaatjes op de banken zelf vonden we erg onduidelijk. Wellicht ook vermelden op bordjes in het park waar afval weggebracht kan worden en hoe dit gescheiden aangeboden kan worden. Onderhoud van huurfietsen kan beter ( van 3 van de 4 gehuurde fietsen was de verlichting kapot!).
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een fijn huisje. Was alleen niet heel erg schoon, oven vies en vloer ook. We hadden langere bedden maar naar ons idee geen langer beddengoed. Zou wel handig zijn. Bestelde eten was niet warm. Kibbeling was niet te eten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ondanks dat we te maken hadden met een defecte vaatwasser en dit na de eerste melding niet werd opgepakt, waren we verrast door de snelheid en de fles wijn toen de klacht de tweede keer werd gemeld. Niet alleen was de monteur erg vriendelijk, ook de receptie vroeg ernaar toen we broodjes kwamen halen. Ondanks dat er weinig kan met corona, hebben we genoten van het verblijf, de airtrampoline voor de kids, de skelter en het heerlijke strand vlakbij. Jammer dat het restaurant dicht was, hadden we graag gebruik van gemaakt, maar dat is natuurlijk niet Roompot te verwijten. Wel een tip: geef op het park de route naar de straatjes aan. Met plattegrond en uitleg van de medewerker bij aankomst prima te vinden. Mijn man kwam later en trof geen medewerker en heeft behoorlijk rondgereden om uiteindelijk mijn auto te zien staan. Begreep van de dochter van een eigenaar van een huisje dat ze ook altijd wel moest zoeken.
8
Naam: Avital Den Haring
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje netjes en fijn maar in de tuin lagen nog wat oude hondendrollen en overal in de tuin gesnoerde rozentakjes met erg scherpe doorns niet fijn voor blote voetjes. Voor de rest heerlijk huisje en plek
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Mark De Groot
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park was top, goede ligging en hele mooie huisjes. Super verblijf gehad
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een heerlijke midweek gehad in een prachtig huis. Alles was er, het huis is prachtig en ruim, voldoende ruimte om het huis.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben enorm genoten van ons verblijf! Diervriendelijk ook! Aandachtspunt is de bank in ons huisje. Volledig van leer en niet echt erg prettig om in te loungen. Kussens ook erg klein. Het huisje mocht in onze beleving wel schoner worden opgeleverd. Nog vrij stoffig ( wat we altijd goed kunnen merken aan de huisstofmijtallergie van onze dochter). Verder was alles prima in orde! We zouden zeker een keer terugkomen!
10
Naam: Elvira Dekker
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park, super ligging ,nette huizen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Nog wat e tra aandacht besteden aan het kleine onderhoud (gordijnen waar haken missen, de deurtjes van het aanrecht even weer goed monteren. En iets luxere stoelen voor buiten zou mooi zijn.
8
Naam: A De Kooter
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park, alleen op klacht niet gelijk gereageerd
9
Naam: Jasmijn van der Klogt
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super gehad, mooie ligging en modern huisje. Huisje was ook mooi ruim, groot genoeg om zonder gedoe de vakantie te gaan vieren!
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben met ons gezin een heerlijk vakantieweekje gehad in het huis. Alles was heel fris en schoon en het huisje is heel licht door veel lichtinval. We voelde ons er thuis door de moderne inrichting. Wij waren voor het eerst bij Roompot maar het was zeker niet de laatste keer.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Relaxed
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.