Recreatiepark De Koornmolen

Zevenhuizen, Zuid-Holland, Nederland

  • Veel faciliteiten
  • Groene omgeving
  • Steden nabij

reviews

7.4

Vakantiepark Recreatiepark De Koornmolen scoort gemiddeld een 7,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 99 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad

Bekijk 99 reviews

10
Naam: Jan Defoort
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
We komen zeker terug.
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De ligging van het park vonden wij erg fijn, mooie omgeving en vlakbij mooie steden en parken.
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
7
Naam: S. Sondaal
Datum: 16 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
6
Naam: Anoniem
Datum: 11 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Spinnenraggen met confetti op plafond, verwarming qua schoonmaken. De wc en badkamer zijn echt heel eenvoudig. Terras is sfeerloos, oud. Zeer weinig opbergruimte in keuken en slaapkamers. Miste een oven. Geen echte ovenfunctie, alleen manetron combi of grill. Matrassen liggen echter verrassend goed. Bank en stoelen zijn fijn. Rustige plek Personeel is vriendelijk Park is rustig en opgeruimd Service is goed
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Wij hopen dat u desondanks toch een fijn verblijf heeft gehad. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
7
Naam: Anoniem
Datum: 9 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het ziet er een beetje smoezelig uit....behang komt van de muren, douchecabine deurtjes viezig. Geen schoon gevoel.
8
Naam: Frans Jansen
Datum: 24 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Ziet er prima uit , ruim en rustig park.
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prettig geholpen bij de receptie. Rustig park. Huisjes prima, bedden goed, hier en daar wat behang los.
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De ligging van de accomodatie is erg leuk, sanitair en matrassen zijn van goede kwaliteit. Meubilair is ook vrij nieuw en prettig in gebruik. De rest van de bungalow en tuin oogt tamelijk armoedig. Schilderwerk, behang, gordijnen zijn aan vervanging toe. In de tuin ligt nog de piepschuim fundering van de schuur, veel onkruid. Te weinig zitruimte voor zes personen op het bankstel.
7
Naam: Anoniem
Datum: 22 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prima verblijf voor een korte periode. Niet voor een vakantie
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We hebben er heerlijke dagen gehad!
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Fijn park, echter het onderhoud van de bungalow (nr 49) laat echt te wensen over. Kapot/gescheurd behang, gele plafonds, de vaatwasser deed het (ondanks de inspanningen van de technische dienst) heel matig.
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Lisette Regelink
Datum: 29 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een fijn huisje in een lekker rustig park. Topverblijf!
7
Naam: Anoniem
Datum: 22 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
7
Naam: Dolf Dobbelaar
Datum: 20 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
huisjes zij prima bedden goed maar huisjes zijn gedateerd is ok is de prijs ook naar maar voor deze prijs wellicht ieys meer bieden bv keuken benodigdheden onder de maat bv geen goed messen ,wijn glazen ,pannen etc alles zeer schraal
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prettig verblijf
7
Naam: Maartje Westerduin
Datum: 27 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Bedden waren niet echt schoon, heb ik eerst even afgeklopt. Stofnesten bij radiatoren. Gele hoekjes bij wc bril. Bestek had opgedroogde waterdruppels van vaatwasser. Koekenpan met etensresten. Bestek beetje armoedig en niet dezelfde hoeveelheid, 5 vorken en messen en 6 lepels bijv. Geen garde en maatbeker.
10
Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De sfeer op her park is rustig, veilig en mooi. De receptie is vriendelijk en hulpvaardig. En man van de technische dienst is altijd hard aan het werk en supervriendelijk. Ik heb genoten en zou er het liefst wonen.
10
Naam: Michel Guijt
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het is nu anders in deze tijd omdat er veel dichtnaai maar anders lekker in de natuur maar toch ook leuke plaatsen om te bezoeken.
7
Naam: Renske Copier
Datum: 31 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prima vakantie! Koude vloer in het huisje, maar dat is op zich ook weer logisch met plavuizen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Wij komen al jaren op het park, voor onze ontspanning. Voldoende ruimte. Huisje wat los staat is ideaal!!
10
Naam: Myrelva Koffy
Datum: 20 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
7
Naam: Anoniem
Datum: 9 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
5
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
De accommodatie is verouderd en slecht onderhouden, enkel de meubels zijn vernieuwd. Het zwembad heeft maar minimale openingstijden voor park bezoekers en wij konden er hierdoor weinig gebruik van maken. Er is geen continue bezetting bij de receptie en na 17 uur niet meer bereikbaar. Op het vakantiepark is er weinig te doen voor kinderen, voor de speeltuin moet je naar de camping. Er is weinig sfeer op het park ook vooral omdat de huisje vooral bezet worden door vaste bewoners. Het eten bij het restaurant was prima, het personeel vriendelijk en ze hielden zich aan de Corona regels.
Wat vervelend om te lezen dat uw verblijf niet geheel aan je verwachtingen heeft voldaan. We hopen dat je hoe dan ook hebt kunnen genieten van je welverdiende vakantie. Wist je al dat wij op verschillende parken druk bezig zijn met het uitvoeren van een restyle? Zo voorzien wij de huidige accommodaties en parkfaciliteiten van een nieuwe en frisse look. We hopen dan ook dat dit jouw nog meer aanspreekt. Wellicht een tip om volgende keer dus een gerestylede accommodatie te boeken. Wij zijn erg blij om te lezen dat je het personeel als vriendelijk hebt ervaren. Service en gastvrijheid zijn bij ons namelijk erg belangrijk. Verder gaan wij in elk geval met jouw bevindingen aan de slag! Graag tot ziens, voor een betere ervaring!
Reactie van Roompot
6
Naam: Tlm Scheepens
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Weer een vies huisje met dekbedden die onder de pisvlekken zitten. Klacht ingediend. Jullie hebben hier reeds op gereageerd.
Bedankt voor je bericht. Wat vervelend dat de accommodatie niet schoon was bij aankomst. Dit hoort uiteraard niet en onze excuses hiervoor. Fijn dat u een reactie heeft gehad op uw klacht. We gaan met jouw bevindingen aan de slag, om teleurstelling in de toekomst te voorkomen! Graag tot ziens op één van onze parken.
Reactie van Roompot
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.