Recreatiepark De Koornmolen

Zevenhuizen, Zuid-Holland, Nederland

  • Veel faciliteiten
  • Groene omgeving
  • Steden nabij

reviews

7.3

Vakantiepark Recreatiepark De Koornmolen scoort gemiddeld een 7,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 86 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad

Bekijk 86 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 11 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Fijn park, echter het onderhoud van de bungalow (nr 49) laat echt te wensen over. Kapot/gescheurd behang, gele plafonds, de vaatwasser deed het (ondanks de inspanningen van de technische dienst) heel matig.
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Lisette Regelink
Datum: 29 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een fijn huisje in een lekker rustig park. Topverblijf!
7
Naam: Anoniem
Datum: 22 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
7
Naam: Dolf Dobbelaar
Datum: 20 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
huisjes zij prima bedden goed maar huisjes zijn gedateerd is ok is de prijs ook naar maar voor deze prijs wellicht ieys meer bieden bv keuken benodigdheden onder de maat bv geen goed messen ,wijn glazen ,pannen etc alles zeer schraal
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prettig verblijf
7
Naam: Maartje Westerduin
Datum: 27 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Bedden waren niet echt schoon, heb ik eerst even afgeklopt. Stofnesten bij radiatoren. Gele hoekjes bij wc bril. Bestek had opgedroogde waterdruppels van vaatwasser. Koekenpan met etensresten. Bestek beetje armoedig en niet dezelfde hoeveelheid, 5 vorken en messen en 6 lepels bijv. Geen garde en maatbeker.
10
Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De sfeer op her park is rustig, veilig en mooi. De receptie is vriendelijk en hulpvaardig. En man van de technische dienst is altijd hard aan het werk en supervriendelijk. Ik heb genoten en zou er het liefst wonen.
10
Naam: Michel Guijt
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het is nu anders in deze tijd omdat er veel dichtnaai maar anders lekker in de natuur maar toch ook leuke plaatsen om te bezoeken.
7
Naam: Renske Copier
Datum: 31 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prima vakantie! Koude vloer in het huisje, maar dat is op zich ook weer logisch met plavuizen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Wij komen al jaren op het park, voor onze ontspanning. Voldoende ruimte. Huisje wat los staat is ideaal!!
10
Naam: Myrelva Koffy
Datum: 20 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
7
Naam: Anoniem
Datum: 9 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
5
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
De accommodatie is verouderd en slecht onderhouden, enkel de meubels zijn vernieuwd. Het zwembad heeft maar minimale openingstijden voor park bezoekers en wij konden er hierdoor weinig gebruik van maken. Er is geen continue bezetting bij de receptie en na 17 uur niet meer bereikbaar. Op het vakantiepark is er weinig te doen voor kinderen, voor de speeltuin moet je naar de camping. Er is weinig sfeer op het park ook vooral omdat de huisje vooral bezet worden door vaste bewoners. Het eten bij het restaurant was prima, het personeel vriendelijk en ze hielden zich aan de Corona regels.
Wat vervelend om te lezen dat uw verblijf niet geheel aan je verwachtingen heeft voldaan. We hopen dat je hoe dan ook hebt kunnen genieten van je welverdiende vakantie. Wist je al dat wij op verschillende parken druk bezig zijn met het uitvoeren van een restyle? Zo voorzien wij de huidige accommodaties en parkfaciliteiten van een nieuwe en frisse look. We hopen dan ook dat dit jouw nog meer aanspreekt. Wellicht een tip om volgende keer dus een gerestylede accommodatie te boeken. Wij zijn erg blij om te lezen dat je het personeel als vriendelijk hebt ervaren. Service en gastvrijheid zijn bij ons namelijk erg belangrijk. Verder gaan wij in elk geval met jouw bevindingen aan de slag! Graag tot ziens, voor een betere ervaring!
Reactie van Roompot
6
Naam: Tlm Scheepens
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Weer een vies huisje met dekbedden die onder de pisvlekken zitten. Klacht ingediend. Jullie hebben hier reeds op gereageerd.
Bedankt voor je bericht. Wat vervelend dat de accommodatie niet schoon was bij aankomst. Dit hoort uiteraard niet en onze excuses hiervoor. Fijn dat u een reactie heeft gehad op uw klacht. We gaan met jouw bevindingen aan de slag, om teleurstelling in de toekomst te voorkomen! Graag tot ziens op één van onze parken.
Reactie van Roompot
6
Naam: Anoniem
Datum: 4 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Dit park ligt prachtig in de natuur. Het is er rustig, maar daardoor ook wat sfeerloos. Dit komt ook doordat er veel vaste bewoners zijn. Brasserie was goed, maar openingstijden van het cafetaria en zwembad zijn te beperkt. Toen ik fietsen wilde huren, waren er vele niet in orde. Ook de accomodatie zelf is slecht schoongemaakt en onderhouden. De ramen sloten niet goed en werden provisorisch door de technische dienst gemaakt, onder de belofte dat ze de volgende dag goed gemaakt zouden worden. Dat is niet gebeurd omdat materiaal niet voorradig was - begrijpelijk, maar het zou netjes zijn als dit door het park zelf gecommuniceerd wordt en ik het niet nogmaals hoef te vragen. Personeel is wel vriendelijk.
Bedankt voor uw feedback. Wij hopen dat u heeft genoten van uw verblijf. We zijn erg blij om te lezen dat u het personeel als vriendelijk hebt ervaren. Service en gastvrijheid staan bij ons namelijk erg hoog in het vaandel. Verder gaan we met uw bevindingen aan de slag, teneinde verbeteringen door te voeren. Graag tot ziens op één van onze parken!
Reactie van Roompot
8
Naam: W.A. Voerman
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een fijn verblijf in een rustig park, buiten het hoogseizoen. Kleine minpunten zijn het bad/ douche in bad ivm met instap en uitglijden en het gebrek aan sfeerverlichting. De broodjes service is wel fijn.
5
Naam: Luc Wuyts
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Het huisje was vies en goor . Ook achterstallig wat betreft gootsteen verstopt ,vaatwasser kapot, ketel cv niet bijgevuld . Alle inhoud van de kastjes rommeltje. En er ontbrak vanalles in het huisje zoals : lepeltjes,koekepan ,deurmat,dekbed end.
Uw vakantie op Koornmolen is niet geheel verlopen zoals gehoopt. Dat vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! Wij willen graag dat iedereen met een grote glimlach vertrekt, dus we gaan ons uiterste best doen u de volgende keer een fijne tijd te bezorgen. Het is daarom erg fijn dat u deze ervaring met ons heeft gedeeld. Het onderhoud heeft onze aandacht en inmiddels zijn wij druk bezig met het uitvoeren van verschillende restyles. Graag tot ziens op één van onze parken.
Reactie van Roompot
8
Naam: Brian Bel
Datum: 31 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Goed verblijf mooi ingericht huisje Lekker rustig op het park Jammer dat er maar 2 geiten in de geitenwei waren en dat er niet meer speeltuintjed waren zeker op bungalow gedeelte was er niks voor de kids
7
Naam: Michel Bartels
Datum: 26 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
leuk huisje met alles aanwezig openingtijden zwembad en cafetaria zijn slecht soms niet open animatie te ver weg. mijn dochter moet aangemoedigd worden, ben ook gewend dat animatie kinderen meetrekt, hier niet het geval
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Het nostalgie gevoel. Hoe de huisjes eruit ziet, de tuintjes. Het doet mij denken aan mijn jeugd. Het lijkt zoveel op mijn ouderlijke huis. Herineringen van vroeger, hoe het was en hoe ik het mis. Het moment om uit te checken was hard. Ik wou niet weg!! Het leek weer naar een afscheid van mijn ouderlijke huis. Het was een week van vacantie en herrineringen van vroeger. Dankje wel voor de vacantie en de nostalgie gevoel😢😘
6
Naam: P.B
Datum: 22 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De woning is oud en heeft achterstallig onderhoud waardoor alles ook niet goed meer schoon te maken is en alles niet even hygiënisch is. De verhouding prijs kwaliteit is hierdoor zeker niet in evenwicht. We hebben er voor ons zelf zonder te zeuren een leuke midweek van gemaakt door veel uit te gaan maar voor ons voor dit geld geen volgende keer meer.
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Wij hopen dat u desondanks toch een fijn verblijf heeft gehad. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Vincent Veen
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooie ligging park en vrijstaande huisje geeft veel privacy. Schoonmaak was niet slecht maar ook niet om over naar huis te schrijven. Veel lampen waren kapot, stopcontacten zonder afdek plaatje, zeer karig servies en bestek voor een zes persoons huisje. Het terras en parasol zagen eruit alsof het dit jaar nog niet gebruikt was.
7
Naam: Anoniem
Datum: 1 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
7
Naam: LS Snijders
Datum: 31 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij vonden de omgeving prachtig. Alleen de accommodatie was slecht , kapotte magnetron 2x doorgegeven niets mee gedaan. De bank waren de leuningen erg versleten, het zonnescherm buiten was aan vervanging toe dit was dusdanig kapot dat het bijna niet te gebruiken was. Ook de schoonmaak was erg slecht chips onder de kast en bank.Losse ongerookte sigaretten in de kast, erg stoffig ogenmasker op de kast, verder veel spinnenwebben en stof. De vuilnisbak was niet schoongemaakt er was zo een nieuwe vuilniszak in gedaan. Prullenbak in de wc niet leeggehaald, lag het maandverband van de vorige huurder nog in. Van de schoonmaak hebben we direct doorgegeven en er werd gezegd dat er de volgende dag iemand zou komen van de schoonmaak maar wij hebben aangegeven zelf al te hebben gezogen,Mijn vader van 88 die het huisje heeft betaald €847,75 waarvan €77,50 voor een eindschoonmaak vond dit afzetterij ook vind hij dat de prijs kwaliteitsverhouding niet met elkaar overeenkomt hij vond het veel te duur voor de accommodatie waarin wij verbleven gezien de staat van het onderhoud En de schoonmaak. Met vriendelijke groet LS snijders
7
Naam: Nina Ketting
Datum: 27 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het begin was ronduit waardeloos. De prachtige wolkenluchten hebben echter veel goed gemaakt! De receptie mag wel wat adequater reageren wanneer iemand verschillende malen aan de balie staat omdat er verschillende dingen niet naar wens zijn. Technische dienst is wel TOP: snel en klantvriendelijk. Ik zal normaliter niet snel klagen omdat ik rekening mee houd dat je je tocht wat meer moet behelpen. Maar een naar rook meurend niet-roken huisje kan echt niet. Hier had de huishoudelijke dienst echt iets mee moeten doen!
6
Naam: Marlijn Bos
Datum: 24 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Park bestond grotendeels uit privé bezit. Enkele huisjes werden verbouwt/aangepakt. Hing geen sfeer op het park. Leek wel uitgestorven, zo rustig. Zwembad was minder open dan op de site stond aangegeven. Cafetaria, wat op het camping gedeelte stond, was gesloten, stond op de site niet aangegeven. Huisje zelf was qua inboedel prima, ruim aantal aan glazen, borden etc. Qua onderhoud echt achterstallig. Behang liet op veel plekken los en de wc stonk bij aankomst, puur door ouderdom en waarschijnlijk weinig gebruik. Je hoeft niet te verwachten dat je je hele dagen op het park kunt vermaken, je moet het echt van de omgeving hebben.
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Dit stelen wij zeker op prijs. Inmiddels hebben wij uw ervaringen ook gedeeld met het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden en de mogelijkheden tot verbetering bekeken kunnen worden. Wij hopen dat u desondanks toch een prettig tijd heeft gehad op Recreatiepark De Koornmolen en omgeving. Graag tot ziens op één van onze parken!
Reactie van Roompot
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.