Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Recreatiepark De Koornmolen

Zevenhuizen, Zuid-Holland, Nederland

  • Veel faciliteiten
  • Groene omgeving
  • Steden nabij

reviews

7.2

Vakantiepark Recreatiepark De Koornmolen scoort gemiddeld een 7,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 77 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad

Bekijk 77 reviews

10
Naam: Michel Guijt
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het is nu anders in deze tijd omdat er veel dichtnaai maar anders lekker in de natuur maar toch ook leuke plaatsen om te bezoeken.
7
Naam: Renske Copier
Datum: 31 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prima vakantie! Koude vloer in het huisje, maar dat is op zich ook weer logisch met plavuizen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Wij komen al jaren op het park, voor onze ontspanning. Voldoende ruimte. Huisje wat los staat is ideaal!!
10
Naam: Myrelva Koffy
Datum: 20 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
7
Naam: Anoniem
Datum: 9 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
5
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
De accommodatie is verouderd en slecht onderhouden, enkel de meubels zijn vernieuwd. Het zwembad heeft maar minimale openingstijden voor park bezoekers en wij konden er hierdoor weinig gebruik van maken. Er is geen continue bezetting bij de receptie en na 17 uur niet meer bereikbaar. Op het vakantiepark is er weinig te doen voor kinderen, voor de speeltuin moet je naar de camping. Er is weinig sfeer op het park ook vooral omdat de huisje vooral bezet worden door vaste bewoners. Het eten bij het restaurant was prima, het personeel vriendelijk en ze hielden zich aan de Corona regels.
Wat vervelend om te lezen dat uw verblijf niet geheel aan je verwachtingen heeft voldaan. We hopen dat je hoe dan ook hebt kunnen genieten van je welverdiende vakantie. Wist je al dat wij op verschillende parken druk bezig zijn met het uitvoeren van een restyle? Zo voorzien wij de huidige accommodaties en parkfaciliteiten van een nieuwe en frisse look. We hopen dan ook dat dit jouw nog meer aanspreekt. Wellicht een tip om volgende keer dus een gerestylede accommodatie te boeken. Wij zijn erg blij om te lezen dat je het personeel als vriendelijk hebt ervaren. Service en gastvrijheid zijn bij ons namelijk erg belangrijk. Verder gaan wij in elk geval met jouw bevindingen aan de slag! Graag tot ziens, voor een betere ervaring!
Reactie van Roompot
6
Naam: Tlm Scheepens
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Weer een vies huisje met dekbedden die onder de pisvlekken zitten. Klacht ingediend. Jullie hebben hier reeds op gereageerd.
Bedankt voor je bericht. Wat vervelend dat de accommodatie niet schoon was bij aankomst. Dit hoort uiteraard niet en onze excuses hiervoor. Fijn dat u een reactie heeft gehad op uw klacht. We gaan met jouw bevindingen aan de slag, om teleurstelling in de toekomst te voorkomen! Graag tot ziens op één van onze parken.
Reactie van Roompot
6
Naam: Anoniem
Datum: 4 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Dit park ligt prachtig in de natuur. Het is er rustig, maar daardoor ook wat sfeerloos. Dit komt ook doordat er veel vaste bewoners zijn. Brasserie was goed, maar openingstijden van het cafetaria en zwembad zijn te beperkt. Toen ik fietsen wilde huren, waren er vele niet in orde. Ook de accomodatie zelf is slecht schoongemaakt en onderhouden. De ramen sloten niet goed en werden provisorisch door de technische dienst gemaakt, onder de belofte dat ze de volgende dag goed gemaakt zouden worden. Dat is niet gebeurd omdat materiaal niet voorradig was - begrijpelijk, maar het zou netjes zijn als dit door het park zelf gecommuniceerd wordt en ik het niet nogmaals hoef te vragen. Personeel is wel vriendelijk.
Bedankt voor uw feedback. Wij hopen dat u heeft genoten van uw verblijf. We zijn erg blij om te lezen dat u het personeel als vriendelijk hebt ervaren. Service en gastvrijheid staan bij ons namelijk erg hoog in het vaandel. Verder gaan we met uw bevindingen aan de slag, teneinde verbeteringen door te voeren. Graag tot ziens op één van onze parken!
Reactie van Roompot
8
Naam: W.A. Voerman
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een fijn verblijf in een rustig park, buiten het hoogseizoen. Kleine minpunten zijn het bad/ douche in bad ivm met instap en uitglijden en het gebrek aan sfeerverlichting. De broodjes service is wel fijn.
5
Naam: Luc Wuyts
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Het huisje was vies en goor . Ook achterstallig wat betreft gootsteen verstopt ,vaatwasser kapot, ketel cv niet bijgevuld . Alle inhoud van de kastjes rommeltje. En er ontbrak vanalles in het huisje zoals : lepeltjes,koekepan ,deurmat,dekbed end.
Uw vakantie op Koornmolen is niet geheel verlopen zoals gehoopt. Dat vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! Wij willen graag dat iedereen met een grote glimlach vertrekt, dus we gaan ons uiterste best doen u de volgende keer een fijne tijd te bezorgen. Het is daarom erg fijn dat u deze ervaring met ons heeft gedeeld. Het onderhoud heeft onze aandacht en inmiddels zijn wij druk bezig met het uitvoeren van verschillende restyles. Graag tot ziens op één van onze parken.
Reactie van Roompot
8
Naam: Brian Bel
Datum: 31 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Goed verblijf mooi ingericht huisje Lekker rustig op het park Jammer dat er maar 2 geiten in de geitenwei waren en dat er niet meer speeltuintjed waren zeker op bungalow gedeelte was er niks voor de kids
7
Naam: Michel Bartels
Datum: 26 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
leuk huisje met alles aanwezig openingtijden zwembad en cafetaria zijn slecht soms niet open animatie te ver weg. mijn dochter moet aangemoedigd worden, ben ook gewend dat animatie kinderen meetrekt, hier niet het geval
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Het nostalgie gevoel. Hoe de huisjes eruit ziet, de tuintjes. Het doet mij denken aan mijn jeugd. Het lijkt zoveel op mijn ouderlijke huis. Herineringen van vroeger, hoe het was en hoe ik het mis. Het moment om uit te checken was hard. Ik wou niet weg!! Het leek weer naar een afscheid van mijn ouderlijke huis. Het was een week van vacantie en herrineringen van vroeger. Dankje wel voor de vacantie en de nostalgie gevoel??
6
Naam: P.B
Datum: 22 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De woning is oud en heeft achterstallig onderhoud waardoor alles ook niet goed meer schoon te maken is en alles niet even hygiënisch is. De verhouding prijs kwaliteit is hierdoor zeker niet in evenwicht. We hebben er voor ons zelf zonder te zeuren een leuke midweek van gemaakt door veel uit te gaan maar voor ons voor dit geld geen volgende keer meer.
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Wij hopen dat u desondanks toch een fijn verblijf heeft gehad. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Vincent Veen
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooie ligging park en vrijstaande huisje geeft veel privacy. Schoonmaak was niet slecht maar ook niet om over naar huis te schrijven. Veel lampen waren kapot, stopcontacten zonder afdek plaatje, zeer karig servies en bestek voor een zes persoons huisje. Het terras en parasol zagen eruit alsof het dit jaar nog niet gebruikt was.
7
Naam: Anoniem
Datum: 1 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
7
Naam: LS Snijders
Datum: 31 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij vonden de omgeving prachtig. Alleen de accommodatie was slecht , kapotte magnetron 2x doorgegeven niets mee gedaan. De bank waren de leuningen erg versleten, het zonnescherm buiten was aan vervanging toe dit was dusdanig kapot dat het bijna niet te gebruiken was. Ook de schoonmaak was erg slecht chips onder de kast en bank.Losse ongerookte sigaretten in de kast, erg stoffig ogenmasker op de kast, verder veel spinnenwebben en stof. De vuilnisbak was niet schoongemaakt er was zo een nieuwe vuilniszak in gedaan. Prullenbak in de wc niet leeggehaald, lag het maandverband van de vorige huurder nog in. Van de schoonmaak hebben we direct doorgegeven en er werd gezegd dat er de volgende dag iemand zou komen van de schoonmaak maar wij hebben aangegeven zelf al te hebben gezogen,Mijn vader van 88 die het huisje heeft betaald €847,75 waarvan €77,50 voor een eindschoonmaak vond dit afzetterij ook vind hij dat de prijs kwaliteitsverhouding niet met elkaar overeenkomt hij vond het veel te duur voor de accommodatie waarin wij verbleven gezien de staat van het onderhoud En de schoonmaak. Met vriendelijke groet LS snijders
7
Naam: Nina Ketting
Datum: 27 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het begin was ronduit waardeloos. De prachtige wolkenluchten hebben echter veel goed gemaakt! De receptie mag wel wat adequater reageren wanneer iemand verschillende malen aan de balie staat omdat er verschillende dingen niet naar wens zijn. Technische dienst is wel TOP: snel en klantvriendelijk. Ik zal normaliter niet snel klagen omdat ik rekening mee houd dat je je tocht wat meer moet behelpen. Maar een naar rook meurend niet-roken huisje kan echt niet. Hier had de huishoudelijke dienst echt iets mee moeten doen!
6
Naam: Marlijn Bos
Datum: 24 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Park bestond grotendeels uit privé bezit. Enkele huisjes werden verbouwt/aangepakt. Hing geen sfeer op het park. Leek wel uitgestorven, zo rustig. Zwembad was minder open dan op de site stond aangegeven. Cafetaria, wat op het camping gedeelte stond, was gesloten, stond op de site niet aangegeven. Huisje zelf was qua inboedel prima, ruim aantal aan glazen, borden etc. Qua onderhoud echt achterstallig. Behang liet op veel plekken los en de wc stonk bij aankomst, puur door ouderdom en waarschijnlijk weinig gebruik. Je hoeft niet te verwachten dat je je hele dagen op het park kunt vermaken, je moet het echt van de omgeving hebben.
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Dit stelen wij zeker op prijs. Inmiddels hebben wij uw ervaringen ook gedeeld met het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden en de mogelijkheden tot verbetering bekeken kunnen worden. Wij hopen dat u desondanks toch een prettig tijd heeft gehad op Recreatiepark De Koornmolen en omgeving. Graag tot ziens op één van onze parken!
Reactie van Roompot
7
Naam: A.H.P. van Oeffelt
Datum: 24 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
wij hebben een prima midden week gehad leuke ligging en ruim alleen de puntjes die beter kunnen
9
Naam: Harold Machielsen
Datum: 20 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij hebben hier een prima verblijf gehad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
6
Naam: Jacob Elzinga
Datum: 11 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We kwamen in het huisje aan en toen zagen we dat er geen spiegel in de badkamer was en er een gat in de muur zat waar stroomdraden in weggewerkt waren en dat in een badkamer. Verder deden we de deur van de koelkast open en dat was een en al ijs er was zoveel ijs in het vriesvak dat er niets meer in kon. Een van de pannen was nog zo vies dat ik mijn hond er niet uit durfde te laten eten. Toen is mijn vrouw maar bezig gegaan en heeft alles schoon gemaakt terwijl jullie notabene 77 euro voor schoonmaken vragen terwijl dat nooit gebeurt is. Verder waren de dekbedden ook niet alt te best er zaten vlekken in en potloodstrepen. En tot ramp van alles ging de tv ook nog stuk.
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Recreatiepark De Koornmolen niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen over de staat en de schoonmaak van de gehuurde accommodatie aan de slag, zodat vervelende situaties in de toekomst voorkomen kunnen worden. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
7
Naam: J. Poldervaart
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Het huisje was ruim en goed ingedeeld. Helaas was het niet schoon bij aankomst. De ligging is in een mooie natuurrijke omgeving van de Rotte en de Rotte meeren met veel natuur en vogelgebied. Mooi wandel en fietsgebied. Voor kinderen is er te weinig speelaccomodatie.
7
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Afwerking van de tuin (tegel op de stroomvoorziening, zeer gevaarlijk voor kinderen) en de schoonmaak van het huisje en levering van bedlinnen was zeer teleurstellend
9
Naam: E v.d. Horst
Datum: 19 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
prachtige ligging van het huisje en prachtige uitvalbasis voor hele mooie fietstochten.
1
Naam: Vincent Banning
Datum: 19 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Zoals eerder aangegeven. Zeer vies huisje, kruimels, sokken vorige bewoners, honden haren, lege bierflesjes, gordijn kapot, pan mist, schimmel, oud etc teveel om op te noemen. Voor mij nooit meer.
Bedankt voor uw bericht. Uiteraard is het ons streven onze gasten een prettig verblijf te bezorgen. Wij betreuren het dat wij hier in uw geval niet in geslaagd zijn en bieden hiervoor onze welgemeende excuses. U kunt ervan op aan dat uw bevindingen met de verantwoordelijke personen besproken worden, teneinde verbeteringen door te voeren. Wij willen graag dat iedereen met en grote glimlach vertrekt, dus gaan wij er alles aan doen u de volgende keer een fijne tijd te bezorgen. Het is daarom erg fijn dat u deze ervaring met ons heeft gedeeld, zodat wij hierin kunnen verbeteren. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
8
Naam: Kees Beerda
Datum: 6 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Geweldige omgeving!!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.