Duynparc De Heeren van 's-Gravensande

's-Gravenzande, Zuid-Holland, Nederland

  • Caribische villa’s
  • Zee en strand
  • Bij Rotterdam

reviews

8.5

Vakantiepark Duynparc De Heeren van 's-Gravensande scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 424 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 424 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 28 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ik vraag altijd expliciet om hetzelfde huis. Dat bevalt me prima en ik weet ondertussen alles te vinden.
10
Naam: Hans Bokhove
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi park, dichtbij het strand. Mooie huizen en tuinen, voldoende privacy. Vriendelijke receptiemedewerkers.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtig huis, mooie inrichting, veilige tuin voor kinderen. We misten alleen iets waar je je kleding op kon hangen, buiten de kast. En een passpiegel ontbrak.
10
Naam: Marina de Groot
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie huisjes. Mooie ligging, zo dichtbij de zee. Ideaal ook voor de honden.
9
Naam: Mees Janssen
Datum: 19 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Genieten
7
Naam: R. Boumans
Datum: 17 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het huisje is prima en er is een mooie nieuwe keuken en sanitair. Ook heel blij met de bergjng met wasgelegenheid. De locatie aan het strand en kortbij voor dagtochtjes is helemaal top. Een dik minpunt is echter het onderhoud vh groen op het park. Onkruid staat huizenhoog en bij veel villas waardoor de algehele uitstraling van het park verwaarloosd overkomt. De sfeer zou zoveel mooier kunnen zijn, dat zie je oom bij particuliere eigenaren die wel hun tuin op orde hebben. Persoonlijk vonden wij het ook jammer dat de veranda afgesloten was met glas waardoor het meer een broeikas was en we er geen gebruik van hebben gemaakt. In de winter mss fijn , maar je komt juist naar dit park bij het strand als je ook hoopt op mooi weer.
10
Naam: Peter Vinken
Datum: 14 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Voor ons de perfecte vakantie, bungalow, ligging, reataurants op loopafstand en strand op 10 minuten lopen
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was een erg rustig en goed gelegen park met een mooie ruime accomodatie!
9
Naam: Marie-Louise
Datum: 10 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een heerlijke plek, vlak aan zee en prachtig strand. De huizen staan redelijk dicht op elkaar en toch heb je heel veel privacy. Het huis was zeer schoon bij aankomst met voldoende inventaris zowel binnen als buiten. Vanaf deze plek zijn er heel veel mogelijkheden om de omgeving te verkennen met de fiets: echt genieten! Wij komen zeker nog een keer terug.
10
Naam: Cefas Egberts
Datum: 10 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
uitstekend
10
Naam: Anoniem
Datum: 9 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi vernieuwd huis. De extra badkamer vonden wij een heel aangename verrassing. Fijne tuin aan het water met de perfecte opstelling van de loungeset voor optimaal genieten van de zon. Parkeerdrempels op het park zijn een minpunt. Deze zijn overdreven hoog.
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Verblijf op het park ivm verbouwing eigen woning. We zijn bekend met het park en de ligging is top. De staat van de accommodatie vind ik wat minder. Kastjes vallen uit elkaar etc. De schoonmaak vind ik diep treurig. Er wordt een dweil doorheen gehaald en dat is het volgens mij dan ook wel.
9
Naam: Roan Harting
Datum: 5 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was een heel fijn huisje, mooi uitzicht aan het water en genoeg plek voor iedereen. Veel plekjes om te zitten
8
Naam: Berny Van den Berg
Datum: 3 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Gunstig gelegen bij het strand
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie rustige lokartikel, privacy bij de erg mooie vakantiewoning. Zeer vriendelijk personeel bij de receptie!
10
Naam: Anoniem
Datum: 2 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Perfect zou zo nog een keer boeken als ik het geld had Ligging is perfect Honden toegestaan gewoon echt top Lekker rustig savonds om echt te genieten
9
Naam: Claudia Smeets
Datum: 29 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Goed: vriendelijkheid en behulpzaamheid aan de receptie, huisje was top. Smaakt naar meer!
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
goed ingerichte huisjes, mooie lokatie dicht bij zee.
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
prima
8
Naam: Truus Kruyswijk
Datum: 26 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi rustig park....voor 70+ers 😃
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi rustig park
9
Naam: H. Huetink
Datum: 25 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk een paar dagen weg. Huisje met plek voor 2 auto’s en omheinde tuin was voor ons belangrijk. Heerlijk dicht bij het strand
9
Naam: H. Winters
Datum: 25 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Groenonderhoud kan beter
8
Naam: Merel
Datum: 22 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ons huisje heeft een flinke verfbeurt nodig. En onder de veranda een is een flinke schoonmaakbeurt nodig
10
Naam: Emenem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben een fantastisch zonnige week gehad op het park en wij liepen regelmatig naar zee. Het huis is van alle gemakken voorzien en dat maakt het verblijf tot een aanrader. Op het park zelf is niets te doen maar dat zoeken wij ook niet.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.