Duynparc De Heeren van 's-Gravensande

's-Gravenzande, Zuid-Holland, Nederland

  • Caribische villa’s
  • Zee en strand
  • Bij Rotterdam

reviews

8.5

Vakantiepark Duynparc De Heeren van 's-Gravensande scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 371 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 371 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rustig park met perfecte ligging voor dagje strand of stad
10
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ons verblijf was zeer prettig! Bij aankomst was de accu van onze elektrische auto vrij leeg. Op de nachtregistratie stond een aangeboden service voor volledige lading a 5€ per dag. Toen ik vroeg naar de mogelijkheden werd ik doorgestuurd naar de supermarkt in het dorp waar het laden van de auto de hele dag zou duren. De volgende dag zijn we het nogmaals na gaan vragen en toen konden we ineens wel opladen bij het huisje. Toch een vreemde manier van communiceren, dit vonden we een beetje tegenvallen van de receptie. Daarnaast was de badkamer in het huisje niet echt schoon. Er lagen plukken haar op de grond en het putje van de wastafel zal vol haren waardoor het niet door liep. We hebben dit zelf schoongemaakt maar met alle corona maatregelen hadden we toch wel een andere standaard verwacht. Verder was de ligging van het huisje perfect en het huisje zelf zeer compleet! We zouden zeker nog een keer terug willen naar dit park.
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima verblijf, fijne tuin en dicht bij strand en leuke strandtenten
7
Naam: Anoniem
Datum: 8 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
rustig gelegen aan zee. maar toch bij grote steden
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk weekje weg. Zelfs bij minder goed weer een prima plek.
7
Naam: Marleen
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Niet zo tevreden over de schoonmaak. flinke (oude?) rooklucht in het huisje. Tuinonderhoud matig, veel kuilen etc. Flink gestruikeld. Er wordt op het parkje best hard gereden en de straatjes zijn betreft verkeer onoverzichtelijk. Smorgens kwam er onaangekondigd rond 8.30 iemand de tuin inrijden met grasmaaier. Voor het bedrag wat we betaald hebben vind ik het onder de maat. Al met al wel vriendelijk personeel en een huisje wat ruim genoeg is en een goede inventaris heeft.
6
Naam: Jeroen Te Lindert
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het huisje was niet goed schoongemaakt en voldeed niet aan de verwachting kwa comfort. Voor de kinderen was er nauwelijks speelgelegenheid.
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Wij hopen dat u desondanks toch een fijn verblijf heeft gehad. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
10
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie ligging en huisjes
10
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 4 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het huisje was goed, ruim, schoon en goed ingericht. Het park vonden we tegenvallen. Tuin aan tuin en veel particuliere bewoners met veel autos. Er was ook niets te doen voor wat oudere kinderen (vanaf 8), geen plek waar ze elkaar kunnen ontmoeten, de beloofde skelterverhuur bleek alleen in de zomer, etc. Een trampoline, luchtkussen of voetbalveldje zou leuk zijn voor kinderen om elkaar te ontmoeten en vriendjes te maken. Gelukkig ligt het dicht bij het strand en is er een naastgelegen camping met leuke speeltuin en voetbalveldje.
7
Naam: Anoniem
Datum: 1 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Accommodatie an zich mooi en het park ook. Op het oog schoon, maar kan echt beter, vooral de deuren waren erg vies. Geen kussens op tuinstoelen, huis rook heel erg naar rook, veel vieze spullen in de keukenkasten (niet goed afgewassen). Badkamer afzuiging kapot, geen deur of douchebak, dus alles erg nat telkens. Algemeen onderhoud echt heel erg achtergebleven, zo zonde!
9
Naam: G. Strijkert
Datum: 1 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie accomodaties op ruim opgezet park met perfecte ligging op loopafstand van de duinen en het strand en veel te doen/ zien in de omgeving qua natuur en cultuur en vermaak.
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi ruim en gezellig ingerichte accomodatie. Goede ligging dicht bij het strand. Receptie beperkt aanwezig en geen eetgelegenheden. Maar dat weet men vantevoren. Wij hebben het toch wel gemist.
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Genoten van een paar dagen weg met kleinkinderen. Alleen jammer dat er veel vuile vaat in kasten stond
10
Naam: Anoniem
Datum: 30 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heel prettig verblijf in een mooi, ruim, comfortabel en schoon huisje.
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk verblijf. Huisje had alle comfort die nodig was. Goede sfeer. En locatie is super fijn, dicht bij het strand
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Laatste vraag voor mij niet duidelijk, waarop cijfer gebaseerd. Maar prima , leuk huisje, leuke ligging. Maar schoonmaak matig, deuren, kozijnen, kasten, ramen, erg groezelig, vette vingers. En veel stof in hoeken en onder bedden en bank etc. Badkamer wc netjes schoon.
10
Naam: Yvonne Geraedts
Datum: 19 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben we héérlijk weekend in een prachtig huisje gehad. De ligging van het huisje is geweldig...direct aan het water en op 10 minuten lopen van het strand
8
Naam: Annemarie De Jong
Datum: 19 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: j.h.a. monnink
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
BIJNA ALLES PRIMA ALLEEN TEVEEL DREMPELS
9
Naam: M Slager
Datum: 9 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
altijd het gevoel dat je een beetje thuiskomt.
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk rustig
10
Naam: F. Orie
Datum: 6 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Schone woning; goed onderhouden huis en tuin. Van alle gemakken voorzien.
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zeer prettig om in een goed schoongemaakte bungalow met goed comfort te komen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
wij hebben het ontzettend naar ons zin gehad was lekker rustig de ligging is prima en het personeel ook hartelijk.
4
Naam: Anoniem
Datum: 20 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
het park zit dicht met kavels voor huisjes waar mensen wonen zonder ruimte voor een kind om te spelen. Je zit in een woonwijk waar mensen waar de lokale 2 of 3 auto’s voor hun huis prakken terwijl ik een keer of 3 er op ben gewezen dat maar 1 auto het park op mag. Vervolgens heeft de helft van het park een hond die het voetbal veldje onder kakken. Geen bewoner mee een honden poep zakje. Kinderen met poep aan hun schoenen. Zolang je niet buiten komt is het huisje heel mooi.
Uw vakantie op Duynparc de Heeren van S - Gravensande is niet geheel verlopen zoals gehoopt. Dat vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! Wij willen graag dat iedereen met een grote glimlach vertrekt, dus we gaan ons uiterste best doen u de volgende keer een fijne tijd te bezorgen. Het is daarom erg fijn dat u deze ervaring met ons heeft gedeeld. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
8
Naam: A.J Klunder
Datum: 2 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Oke
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijn en mooi huisje , lekker dicht bij het strand
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Park heeft een prachtige ligging en uitstraling, vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.