4 parken 13 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Unieke ervaringen
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Bijzonder vakantiepark Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een bijzondere vakantiebestemming binnen Nederland? Kies dan eens voor een vakantiepark in Zuid Holland. Deze provincie ligt misschien niet voor de hand als het gaat om het kiezen van een vakantiebestemming, maar dan heeft u al het moois van deze provincie nog niet gezien. Op vakantie in Zuid-Holland in een vakantiepark zal al snel voelen als thuiskomen in een prachtige, natuurlijke omgeving. In Zuid Holland op een vakantiepark is veel te doen, maar ook de rest van de provincie heeft veel voor u in petto. Kies eens voor een dagje Diergaarde Blijdorp, ga terug in de tijd in het Archeon en bezoek eens de molens aan de Kinderdijk. Bij de recepties van de diverse vakantieparken kunt u nog meer leuke uit-tips krijgen voor uzelf, uw partner, gezin of reisgezelschap. Dat wordt heerlijk genieten.

4 parken 13 verblijven

Duynparc De Heeren van 's-Gravensande
Duynparc De Heeren van 's-Gravensande
Duynparc De Heeren van 's-Gravensande

Duynparc De Heeren van 's-Gravensande

's-Gravenzande, Zuid-Holland, Nederland
 • Caribische villa’s
 • Zee en strand
 • Bij Rotterdam
Zuytland Buiten
Zuytland Buiten
Zuytland Buiten

Zuytland Buiten

Simonshaven, Zuid-Holland, Nederland
 • Aan het water
 • Natuurgebied
 • Leuke stadjes
Strandpark Duynhille
Strandpark Duynhille
Strandpark Duynhille

Strandpark Duynhille

Ouddorp, Zuid-Holland, Nederland
 • Luxe duinvilla’s
 • Zee en strand
 • Bij badplaats
Recreatiepark De Koornmolen
Recreatiepark De Koornmolen
Recreatiepark De Koornmolen

Recreatiepark De Koornmolen

Zevenhuizen, Zuid-Holland, Nederland
 • Veel faciliteiten
 • Groene omgeving
 • Steden nabij

Genieten op een vakantiepark van Zuid Holland

De provincie Zuid Holland heeft heel veel leuke dingen te bieden. Naast de prachtige havens van Rotterdam en het gezellige strand van Scheveningen kunt u ook mooie wandel- en fietstochten maken door de vrije natuur. Begin elke dag ontspannen in een heerlijk vakantiehuis op een Zuid Holland vakantiepark van Hogenboom. Geniet van een vakantie of weekendje weg in eigen land in een van de drie vakantieparken van Hogenboom in Zuid-Holland.
Hogenboom heeft drie vakantieparken verdeeld over de provincie. Zo kunt u terecht in het gezellige Roelofarendsveen, het pittoreske ’s Gravenzande of het waterrijke Simonshaven. Ieder vakantiepark in Zuid Holland heeft zijn eigen charmes en sfeer, waardoor het een uniek park op zich is. U bent natuurlijk wel verzekerd van de goede Hogenboom service, waar u ook in Zuid Holland op een vakantiepark verblijft. De prachtige ruime huizen liggen midden in de natuur en bij de bungalowparken in ’s Gravenzande en Simonshaven liggen de vakantiehuizen zelfs aan het water. U kunt zo vanaf uw terras in een bootje stappen en het park op een geheel unieke wijze verkennen.

Zuid-Holland is een heel gezellige provincie vol gastvrijheid. Dat zal ook u zeker merken wanneer u verblijft op een vakantiepark in Zuid Holland. De sfeer is ongedwongen en u zult uzelf al snel helemaal thuis voelen. De parken bieden u daarbij ook veel rust en comfort, dankzij de uitgebreide faciliteiten en luxe in de huisjes. Zo hoeft u dankzij de vaatwasser geen afwas te doen en zijn sommige huizen ook uitgerust met een wasmachine – mits er een wasserette op het park aanwezig is. De vakantiehuizen zijn verder voorzien van ruime slaapkamers, een gezellige woonkamer en grote (vaak open) keuken met eettafel. Daarnaast vindt u in het vakantiepark in ZuidHolland leuke faciliteiten, zoals een kinderclub, de mogelijkheid een bootje of fiets te huren, een (tropisch) zwembad en diverse sport- en speelvelden.

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Vakantietent, Villa's

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Aanbiedingen, Last-minute, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.