Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vakantiepark Aquadelta

Bruinisse, Zeeland, Nederland

  • Sport- en spel
  • Grevelingenmeer
  • Watersport

reviews

8.1

Vakantiepark Vakantiepark Aquadelta scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 10031 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 10031 reviews

8
Naam: Leny Flikweert
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben genoten van het mooie nieuwe appartement in Aqua Delta. En heerlijk veel ruimte voor een 2 persoons appartement. Wat wij jammer vonden was de inductie-kookplaat waar ik nog nooit mee gekookt had. Daar kon ik geen gebruiksaanwijzing van vinden. Die lagen er wel van de combi-magnetron en de koelkast. Er moest een technisch medewerker aan te pas komen en later op de avond nog een medewerker aan de telefoon. Trouwens ook op de Parksite stonden er wel 4 op van kookplaten, maar niet de juiste. Oke, is allemaal goed opgelost, maar heeft wel de nodige stress opgeleverd.
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was zo als altijd bij Roompot, heerlijk vertoeven.
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles zag er keurig uit. Wij hebben ook iets besteld van de menukaart. Dit werd keurig op de gevraagde tijd bezorgd.
7
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
goede service
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 14 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bij aankomst was appartement niet schoon: haren, spinnenwebben, modderige vloer douche, gasstel vet.
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park Leuk appartement Schoon Goede ligging Goede prijs kwaliteit Tip: aardappelschimesje toevoegen tbv snijden groenten en wisser in badkamer om wanden te drogen Prima naar de zin gehad
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi, gerestyled appartement, van alle gemakken voorzien. Alles zag er schoon en fris uit. Een paar heerlijke dagen gehad.
7
Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park en prima accommodatie. Boeken ging op vierkante wielen en terwijl wij dachten dat we een huisje hadden geboekt hadden we (Blijkbaar) een appartement geboekt. Dat was jammer De radiatoren zowel boven als beneden waren behoorlijk lek, en we wilden geen monteur over de vloer hebben tijdens onze vakantie dus we hebben maar gewoon het water opgedweild. Verder alles goed
7
Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een goed vakantiepark Het appartement was eenvoudig maar wel schoon Het enige wat ik wel vervelend vindt is dat ik €65 aan borg heb betaald en dat ik dat nog steeds niet ontvangen heb
8
Naam: R Ton
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vanwege corona uiteraard op het park (bijna) nergens gebruik van kunnen maken, maar over het door ons gehuurde appartement waren wij op alle fronten zeer tevreden. Als alternatief zijn we veel op pad geweest om Zeeland weer wat beter te leren kennen, en dat is ons aardig gelukt.
8
Naam: Mike Peeters
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie huisjes op het park, Je waant je een beetje in het buitenland door de uitstraling van de huisjes. Wij had een 4p ruim appartementen. Dit was prima in orde met goede degelijke kwaliteit uitrusting. De zitbank in de woonkamer had wat ons betreft iets ruimer mogen zijn zodat twee volwassenen en twee kinderen erop kunnen.
9
Naam: Bernard T.
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig, ruim en schoon huis met topinventaris!
10
Naam: Michel van de Sanden
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantastische locatie
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Jessica van Osnabrugge
Datum: 12 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik ben zeker tevreden met mijn verblijf. Ik heb echter 1 grote maar. De inventaris in het juiste is echt veel te krap. Ik moest soms 2-3x per dag de vaatwasser aanzetten omdat erover weinig bieden, bestek en glazen zijn. Drie van elk voor een 2 persoonshuisje is echt te weinig
5
Naam: Anoniem
Datum: 12 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De schoonmaak van de accommodatie
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Vakantiepark Aquadelta niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen aan de slag en zullen ervoor zorgen dat uw volgende verblijf geheel naar wens verloopt. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Dienus Offringa
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Tot onze schrik hadden wij een kamer met uitzicht op een muur van dakpannen! Totaal geen uitzicht op de lucht. Na contact met de receptie ,hebben zij een andere kamer voor ons geregeld, waarbij we wel uitzicht hadden. Dit werd prima geregeld door de receptie. Wat wij niet helemaal begrijpen is, dat we in eerste instantie een kamer met uitzicht op een muur met dakpannen kregen, terwijl aan de andere kant van de gang, zelfde type kamers, er nog wel kamers vrij waren. De kamer op zich was gezellig en sfeervol. Wij misten een kast waar je boeken en spelletjes kwijt kunt. Wij hebben ondanks dit begin een fijne vakantie gehad.
8
Naam: Esther Bos
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dat Koos Konijn er toch was ondanks de maatregelen heeft ons verblijf tot een topweekend gemaakt voor de kids. Dank!
7
Naam: Anoniem
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bedtextiel lag niet klaar (wel hele vriendelijke des bij de receptie, die me goed en aardig geholpen hebben) , schoonmaaksters kwamen door het slot (deur opslot gedraaid) en vuilnisbak doe voor de deur stond naar binnen walsen. Gezien de vette kinderhandjes op het raam en zand boven denk ik dat er niet vooraf schoongemaakt is, als ze dinsdag binnen komen. Dat er wiet gerookt wordt maakt me niet zoveel uit, maar ik hoef het niet door de ventilatie in mijn verblijf te hebben. Verder was het een zeer prima verblijf, en vriendelijke des achter de receptie.
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bj aankomst geen dekbedden in een zeer koude nacht was onaangenaam. Volgende ochtend bij de receptie gemeld en er werd direct actie op ondernomen. COVID-19 maatregelen gaf domper. Maar zo is het nu eenmaal op het moment.
7
Naam: Monique Borsboom
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was erg koud bij aankomst 17.00. Het bleek dat de verwarming het niet deed. Wij konden s avonds 22.45 naar een ander verblijf vertrekken. Dus alles weer in moeten pakken en natuurlijk weer uitpakken. alles dus 2 keer doen. Hierna hebben een een redelijk verblijf gehad. Tot dat op zondag bleek dat er weer een lekkage was in de slaapkamer bij de verwarming waar water uit liep.
8
Naam: Henk van den Bergh
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
rustige omgeving
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het direct kunnen betreden van het appartement zonder te hoeven wachten op de sleutel of pasje.
7
Naam: Anoniem
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was in deze coronatijd fijn, dat we niet langs de receptie hoefden. Deur met cijferslot is erg handig. Wel erg jammer van de nare lucht, die in het appartement hing.
6
Naam: Anoniem
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg stoffig overal waar je keek, nog kruimels onder de tafel van de vorige gasten. Ik vraag me af of het dus wel goed schoon gemaakt word, vooral nu in tijden van corona. Het is misschien ook een idee om in de gang meer licht op te hangen, zo kun je ook zien welke code je in moet toetsen.
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Vakantiepark Aquadelta niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen aan de slag en zullen ervoor zorgen dat uw volgende verblijf geheel naar wens verloopt. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
7
Naam: Anoniem
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
.
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Op de bovenste verdieping last van geluid centrale afzuiging met slapen
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.