Vakantiepark Aquadelta

Bruinisse, Zeeland, Nederland

  • Sport- en spel
  • Grevelingenmeer
  • Watersport

reviews

8.1

Vakantiepark Vakantiepark Aquadelta scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 11321 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 11321 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Park prima. Bruinisse saai
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
kwa ligging en bereikbaarheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Onze ervaring is, ook in andere parken dat als je niet een gerestyled verblijf boekt het maar een ouwe zooi is, niet schoon, alles plakt en kleeft, en met name het sanitair en meubilair stinkt.
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een geweldige midweek gehad. Een mooi en goed onderhouden park. Het is er rustig en sfeervol buiten het hoogseizoen. Het gemak van het boeken. Fijn dat we ons eerder konden aanmelden dan 15.00 uur zodat het ophalen van de sleutel een formaliteit is. We hebben nog enkele tips: Wat we missen is: *Een bestek verdeeldoos in de la zou fijn zijn, nu ligt alles door elkaar. *Een vergiet *Dienblad voor als je buiten wilt eten *Te weinig dessertlepels *Iedere TV of Provider werkt anders. Daarom zou een gebruiksaanwijzing handig zijn
7
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: John De Rijk
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het gedoe bij de slagboom van mensen die geen pasje hebben De info daar is niet duidelijk Opstopping toeteren enzo
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooie omgeving en een fijn park Jammer dat er geen buiten zwembad is !
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
de ligging van het park
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Pluspunten waren de grootte van het appartement, de sauna en de jacuzzi. Het meubilair en de inrichting is sterk verouderd en aan een update toe. Ook een nadeel waren de werknemers van een bedrijf die naast ons zaten. s avonds luidruchtig op het terras, s morgens om 6 uur op om te werken en weer luidruchtig. Verder genoten van Zeeland e het mooie weer.
9
Naam: Sandra Dolmans
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heerlijke plek waar je je op vakantie voelt.we hebben al vele bezocht van de Roompot.en steeds meer waan je je in het buitenland.mooie huisjes en fijne service,vriendelijke bejegend worden en lekker eten.Dat is zo fijn. Dan val je toch in een spreekwoordelijke pot room? BEDANKT ALWEER voor een GEWELDIGE VAKANTIE
8
Naam: Ditte Raukema
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was na de derde x weer super alleen jammer dat de wc boven is , vooral als je beperkt ben , maar voor de rest een prima park 👌👌👌kom zeer zeker volgend jaar terug
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Suzan Rekkers van der Zanden
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben en erg fijn verblijf gehad, mede dankzij de vriendelijke medewerkers. Jammer was dat de snackbar/brasserie alleen van 16.00 tot 19.00 open was
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten van de rust. Even lekker bijgekomen!
8
Naam: C Veldhuizen
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf voor de 2e keer binnen jaar.mijn vrouw miste een passpiegel op de kamer. Zeker een aanrader ook voor onze vrienden en kennissen. Tot de volgende keer.
8
Naam: Mitchel Bot
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Door de verstrekte toegangscode is er geen welkom en geen goede thuis reis. Ik snap wel dat het ondoenlijk is om iedereen persoonlijk aan te spreken en je moet een park efficiënt runnen. Dat heb ik gedacht. Verder hebben we een fijne vakantie gehad. Groeten GS
7
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Goed mooi (groen) park, mooie omgeving. maar er zijn wat verbeterpunten vinden wij. - traphekjes, heel fijn! Maar kind kan wel via de hal boven alsnog vd trap vallen... - meubels woonkamer erg oud en wankel sommige stoelen lijken op instorten te staan... - gordijnen in de slaapkamer zijn erg dun waardoor het niet donker word in de slaapkamer pas als het buiten donker is en dat is niet lang in de zomer... - vloeren en deuren/deurklinken plakte erg! - wandelpaden; tegels liggen erg schots en scheef op sommige stukken en soms los wat val gevaarlijk is en soms lastig lopen met de kinderwagen. - zwembad kleintjes erg leuk. Airco in de kleedkamer vh zwembad stond erg koud! Niet handig voor (kleine) babys. Personeel bij info bali erg vriendelijk en behulpzaam!
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het in en uit checken was prettig door het thuis ontvangen van de code. Onze studio was ruim en schoon. De keuken was van alle gemakken voorzien en de benodigdheden, zoals pannen, bestek ed waren ruim aanwezig. De badkamer was up-to-date....fijn! Ook de attributen voor de schoonmaak waren ruim aanwezig.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk park , goede omgeving om te fietsen
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Marie-therese Vliegen
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Cottage beetje moderniseren , voor de rest alles prima in orde , personeel heel beleefd , dank u voor het mooie verblijf !!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geen uitzicht en lawaai overlast buren. Ook klimmen kinderen over de muur en lopen voor je langs. Verder ligt het vol met peuken. Keiharde muziek in het centrum voor de supermarkt
7
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hadden zulk mooi weer dat we iedere dag n half uur hebben gereden voor het strand.niet voor zo een postzegelstukje
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer prettig.
7
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben best leuke dagen . Alleen op het dak van onze slaapkamer stond waarschijnlijk de airco en die draaide de gehele dag en nacht
7
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust ruimte en mooi weer
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Alles goed geregeld. Alleen bij vertrek een tas laten liggen. Geprobeerd te bellen maar wordt gewoon niet opgenomen ook niet na een kwartier in de wacht. Probeer dat te verbeteren.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.