Vakantiepark Aquadelta

Bruinisse, Zeeland, Nederland

  • Sport- en spel
  • Grevelingenmeer
  • Watersport

reviews

8.1

Vakantiepark Vakantiepark Aquadelta scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 12132 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 12132 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Over het algemeen goed, maar zou schoner mogen en meer faciliteiten voor kleine kinderen (2 jaar oud).
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
we hadden een fijn verblijf.Het appartement was mooi gerenoveerd .juist de vloer van terras in zeer slechte staat .
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Een heerlijk weekend gehad met kinderen en kleinkinderen. De start was minder leuk, doordat ons een andere villa werd toegewezen., waar we niet mee akkoord gingen en daardoor 2 uur later pas in de villa konden, terwijl we een vroege check- in hadden.
9
Naam: Fam Boer
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Uitstekend , alles in en om het park ziet er zeer verzorgd uit en nodigt uit om vaker te boeken voor Aqua delta . Dit geld ook voor de accomodatie van het buitenhuis 042
8
Naam: Peter
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezellig!
8
Naam: Dennis
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn en prettig verblijf gehad op dit kindvriendelijk vakantiepark
8
Naam: Gerard van Loon
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, mooie accommodatie en betaalbaar voor de twee weken dat wij er waren in September. Wel gehorig en de regels worden niet door iedereen nageleefd. Vooral in de weekenden is het tot erg laat veel geluid. Ook nog erg laat mensen op het park die buiten schreeuwen en hard muziek draaien. Hier kan nog wel wat aan verbeterd worden, door strenger te controleren. Verder was het appartement best warm, ondanks dat de temperaturen niet erg extreem waren. Vraag me af hoe het dan voelt als je in de zomer met 30 plus daar zit. We hebben genoten, dit was voor ons de tweede keer dit jaar, in juni waren we er ook een week. Bedankt voor de fijne tijd!
9
Naam: J. Niezink
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij waren met 15 personen, hebben het goed naar onze zin gehad. Misten alleen en oven in de keuken.
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
wij als familie vonden het een geweldige locatie, huisje was prima met uitstekende voorzieningen. Mede dankzij het weer hebben we veel gebruik gemaakt van de omliggende tuin en steiger waar heerlijk gevist kon worden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super groot appartement, waar alles aanwezig was qua keukeninventaris. Mooi pakketje met spullen voor de eindschoonmaak. Erg handig. Leuke omgeving om te fietsen
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Totaal plaatje is goed Een minpuntje, aantal laadpunten voor autos zou meer kunnen/moeten zijn.
8
Naam: Henk Houweling
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke week vakantie gehad, in een mooi en schoon appartement en een fijne omgeving.
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ruim park met heel veel faciliteiten. Goed onderhouden en schone huisjes. Het centrale restaurant met terras, het ruime aanbod van fietsen, de winkel en de sportfaciliteiten zijn uitzonderlijk goed. Daarnaast heeft het park als groot voordeel dat het vrijwel aan de mooie haven van Aqua Delta (Grevelingenmeer) ligt en een golfbaan op 5 min rijden. Komen hier absoluut terug
10
Naam: John
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het appartement waar we zaten was fantastisch, de faciliteiten god, alleen sommige wegen slecht op de andere parkeerplaats dan de grote t.o. de appartementen
7
Naam: Annemarie van der Werf
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima gelegen huis, grote achtertuin, van alles meer dan voldoende!
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een erg fijn verblijf, we hebben heerlijk kunnen ontspannen. Wat je niet vaak tegen komt is de mogelijkheid om Netflix te kijken. Dat was verrassend en voor s’avonds leuk om te kijken. Het balkon bied veel privacy, door het mooie weer hebben we veel buiten kunnen zitten met een krantje of een boek. Als ik dan toch een klein -puntje mag noemen zal dat zijn dat je in de (hoofd)slaapkamer de ventilator heel goed kan horen. Wij hebben dit opgelost door te gaan slapen op de andere bedden boven de woonruimte en daardoor geen hinder meer ondervonden. Wij hadden deze mogelijkheid omdat wij met z’n tweeën waren en het een appartement was voor 4 personen. Wij komen zeker nog eens terug!
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
10
Naam: Pieter Both
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was een heerlijke vakantie. Goed en vriendelijk personeel, prachtig huis en lekker de ruimte. Extra credits naar de geweldige mensen van de animatie. Zij deden het heel natuurlijk, leuk en hadden het top voor elkaar!
7
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bij fysieke beperkingen is het vervelend dat je bij in - en uitchecken niet de auto bij de accomodatie kunt parkeren. De keukenuitrusting kan nog wel het e.e.a. aangevuld worden, zoals een schaar, pannenonderzetters. In het ligbad zou het een vereiste moeten zijn om een anti-slibmat erin te leggen, valrisico ligt wel op de loer! In de woonkamer onder de eethoekstoelpoten dopjes o.i.d. bevestigen, het maakt tijdens het schuiven van de stoelen behoorlijk geluid.
7
Naam: Herman van Rijn
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De brandblusssers waren al 3 jaar niet gekeurd, er zat poep op de wc bril en veel.vlekken op de kussens van de bank en matras.Tegels van het terras zitten los.Opgedroogde sla zat nog op de sla lepel. Beddengoed was goed en comfortabel, mooie ligging en fijn personeel.Meubels waren goed.en de doucekop wou ik bijna meenemen naar huis die was zo fijn ;) .Eindcijfer een 8.
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het park is goed en groot
10
Naam: Netty Heni - Kooijman
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een leuk weekend gehad En raden het park zeker aan
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Een prima park om te verblijven. Er is veel te doen voor kinderen. Rond het plein wel veel harde muziek in de avond (met kleine kinderen is dit lastig). De eetkamer stoelen zijn wel heel erg op, ze wankelen en wiebelen. De kwaliteit van de matrassen vonden wij ook heel slecht liggen
8
Naam: Laura Hoogenboom
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeker voor herhaling vatbaar .
7
Naam: P Verwiel
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was een leuk park alleen de verlichting bij het code apparaat van de deur was zo slecht je zag niet welk cijfer je in voerde En het appartement was rond uit smerig vooral de douche en de keuken we hebben zelf de boel schoon gemaakt ging vlugger dan naar de info te lopen
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Cisca Kip-Willemsen
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk weekend gehad in Aquadelta Bruinisse. Keurig, schoon en ruim appartement. Goed gegeten in het restaurant. Tip: misschien kunnen jullie gasten informeren wanneer een belangrijke toegangsweg afgesloten is. De N59 was niet toegankelijk en als je dit eerder weet dan kun je daar rekening meehouden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: M.M. van den Berg
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi gelegen park en fijne villa’s
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.