Appartementencomplex Bosch en Zee

De Koog/Texel, Waddeneilanden, Nederland

  • Kleinschalig park
  • Zee en strand
  • Wandelen

reviews

8.5

Vakantiepark Appartementencomplex Bosch en Zee scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 980 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 980 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 13 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heel fijn appartement. Dichtbij dorpje maar wel alle rust. Appartementen zijn niet groot maar dit juist fijn als je iets meer wil dan een hotelkamer maar een heel huisje niet nodig is. In appartement 309 hing wel een geurtje, misschien door eten van vorige huurders naar zelfs met veel de deur open was het niet weg. Verder 3 fijne dagen op Texel gehad.
9
Naam: I van Leeuwen
Datum: 12 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijn appartement op goede locatie. Rustig, in natuur, vlakbij de koog - bos, duin, strand. Keuken goed ingericht met noodzakelijke spullen zodat gekookt kan worden. Schoon .
8
Naam: Mary-Ann
Datum: 11 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rust en gezellig met hond
7
Naam: Fokke van Duinen
Datum: 11 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima ligging alleen onder de stoelen wieltjes plaatsen zou niet overbodig zijn. het zijn gehorige appartementen en hoor je het schuiven van de stoel erg. misschien een idee om ook wat geluid isolerende materialen aan te brengen tegen het geluid. verder prima verblijf.
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij wilden na het weekend enkele dagen langer blijven. Dit was geen enkel probleem. We moesten verhuizen naar een ander huisje. Alles liep prima. Geen gedoe. Heel vriendelijke manier aan de receptie. Al bij al een paar leuke dagen gehad, ook dankzij dit park en zijn personeel.
7
Naam: Vanessa Groenewoud
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi gelegen complex. Appartement was netjes ondanks dat het te laat schoongemaakt was. Bedbank was wel waardeloos. Compleet doorgezakt. Desondanks een paar fijne dagen gehad!
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij zijn 3 nachten in het 2 persoons appartement geweest met een hond. We hebben het ontzettend naar ons zin gehad. De kamer was schoon en is goed onderhouden. Het is, naar onze mening, wat klein voor met een grote hond. Maar met ons kleine hondje vonden wij dit een heel fijn appartementje. Ook is het fijn dat het aan het Bos gelegen is en op 10 min loopafstand van De Koog is. Het park ligt erg centraal waardoor je bijna overal met de auto binnen 15 min kunt zijn. Het personeel was erg vriendelijk.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het appartement was gezellig ingericht en schoon. Alleen de bedden vonden wij te hard. Voor het zwembad was het te koud. We hebben wel gebruik gemaakt van middetgolf bij roompot aan de overkant van de straat. Buiten corona mag je daar ook gebruik maken van het binnenbad. In elk geval hebben we een leuke vakantie gehad!
10
Naam: Familie Runte
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben genoten van het verblijf in de Bosch en Zee in De Koog. Vriendelijke en hulpzaame receptie medewerkers, schoone appartement en de prima ligging waren de belangrijkste pluspunten. Zeker zullen we de accommodatie aanbevolen aan de anderen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een fijn rustig park met een goede ligging, goed verzorgd enkel een wat klein appartement
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Aardig parkje, appartementen wat krap bemeten
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was een ruim appartement met heel veel faciliteiten. Een keuken met goede kwaliteit oven en gasfornuis, een badkamer met heerlijk ligbad. Goede tv. Echt alle luxe die je wil hebben. Bedden waren een tikkeltje te hard. Schoonmaak niet helemaal naar ons wens, maar we voelden ons direct thuis en hebben nooit het gevoel gehad “iets te missen”. Ligging is ook goed! Ik zou hier zeker nog eens terug willen komen en zou het iedereen aanbevelen.
7
Naam: Marlies Kamphuis
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super ligging en mooi schoon appartemenf
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijne ligging vh appartement.
7
Naam: Anoniem
Datum: 8 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zou door de bedden en beddengoed niet zo snel meer nr dit park gaan. Mensen bij receptie waren erg vriendelijk…
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super
10
Naam: Linda
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De vakantie is echt heel erg ontspannen geweest doordat alles zo goed aanvoelde
10
Naam: Ellen Zweden
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijke vakantie
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Positief ...
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie ligging
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Top!
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Trudi Bouwmeester
Datum: 4 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk verblijf op prachtig Texel
7
Naam: Sander Epping
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima vakantie, goede ligging van het park, schoon en netjes, receptie zeer behulpzaam toen we een issue hadden, restyling appartement had wat beter gekund (keuken, douche.) Slaapbank voor volwassenen echt ongeschikt.
9
Naam: Jeroen s- Gravendijk
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We zouden in principe een weekend gaan en hebben via de klantenservice het omgezet naar een week. De klantenservice heeft echt meegedacht binnen de mogelijkheden die wij hadden. Top geregeld! Ter plaatse was het prima en vind ik de prijs/kwaliteit ook prima.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.