1 vakantiepark 6 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Een appartement op de Waddeneilanden

De natuur en de bebouwing vullen elkaar aan, de huisjes zijn nooit een inbreuk en tegelijkertijd voelt de natuur als een prettige plek om te verblijven. Op de Waddeneilanden zijn veel vogels te vinden, zoals de Eider, de Rosse Grutto en de Scholekster, en de eilanden bieden unieke broedplaatsen. Een ander bekend dier dat u met een beetje geluk en soms een beetje geduld kunt zien, is de zeehond. Vaak is het mogelijk om er één of meer te zien zwemmen en soms liggen ze in grote groepen op het strand. De stranden zijn op zich al een reden om een appartement op de Wadden te reserveren: ze zijn prachtig, zowel in de zomer als in andere jaargetijden.

1 vakantiepark 6 verblijven

Appartementencomplex Bosch en Zee
Appartementencomplex Bosch en Zee
Appartementencomplex Bosch en Zee

Appartementencomplex Bosch en Zee

De Koog / Texel, Waddeneilanden, Nederland
  • Kleinschalig park
  • Zee en strand
  • Wandelen

Appartement Wadden

Houdt u van rust en ongestoord in de natuur verblijven? Van pittoreske dorpjes waar mensen elkaar kennen en van de zee? Een appartement op de Wadden is dan precies wat u zoekt. Heerlijk uitwaaien in de duinen, langs de zandpaden en door de bossen, dat is wat appartementen op de Waddeneilanden te bieden hebben, naast een gezellig vakantieverblijf. Eilanden hebben een geheel eigen atmosfeer en de vijf bewoonde eilanden die bij Nederland horen zijn een rijkdom en een gelegenheid om een andere kant van ons land te zien. Hoewel mensen er al sinds duizenden jaren wonen, is de natuur nog steeds overweldigend en ongerept. Elk Waddeneiland heeft zijn eigen karakter en natuurlijk zijn eigen vuurtoren, als een rood en wit baken dat van verre zichtbaar is. Een appartement op de Waddeneilanden huren is daarom ook zo fijn, omdat u dan deel gaat uitmaken van het eiland. Dat is (helaas) maar voor tijdelijk, maar u gaat met fijne herinneringen terug naar huis en u komt er in de toekomst zeker nog eens terug. Wie eenmaal een appartement op de Waddeneilanden heeft gehad, is verkocht.

Texel is het grootste eiland en biedt veel vertier, maar op alle eilanden zijn excursies mogelijk. Huur een appartement op het Waddeneiland van uw keuze. Boottochten vanuit een van de havens zijn ook een aanrader, evenals wandelen over de kade en de mooie afgemeerde zeilboten bekijken. Een goede manier om de eilanden te leren kennen is fietsen. Een fiets huren is op elk eiland mogelijk en de fietspaden zijn talrijk en goed onderhouden. Een appartement op de Waddeneilanden is een goed idee voor een gezin. Kinderen vinden het heerlijk; ze hebben de ruimte en kunnen veel avonturen beleven. Maar ook met z'n tweeën is een verblijf in een appartement op de Waddeneilanden een spannend avontuur. Voor wie het nog spannender wil maken, is wadlopen een mogelijkheid, maar dan wel onder leiding van een bevoegd gids. Er zijn dus talloze redenen om zich eens te oriënteren op een leuk en gezellig appartement op de Wadden.

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Vakantietent, Villa's

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Aanbiedingen, Last-minute, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.