Waterstaete Ossenzijl

Ossenzijl, Overijssel, Nederland

  • Vrijstaande villa’s aan het water
  • Eigen aanlegsteiger en sloep
  • Aan rand van natuurgebied

reviews

8.7

Vakantiepark Waterstaete Ossenzijl scoort gemiddeld een 8,7

Dit is het gemiddelde cijfer uit 385 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 385 reviews

9
Naam: Familie Moll
Datum: 4 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Uitleg boot mag uitgebreider, hierin doel ik op bijvoorbeeld een waterkaart + welke snelheid je aan moet houden op het water en hoe je weet hoe hard je vaart Bij de douches is cabine dusdanig neergezet dat alles naast de douche ook nat wordt. Dit is niet prettig en zou dus adviseren om er een deur in te zetten, zodat je dit kan voorkomen. Het is een nieuw park waar nog wordt gebouwd, dus ben heel benieuwd hoe het er uitziet als het helemaal klaar is. Ga zo door!
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
vriendelijke technische dienst met snelle service, enige nadeel was dat een paar sproeiers van de afwasmachine verstopt waren en het servies niet schoon was dit zelf opgelost
8
Naam: R. Vonkeman
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Goed ervaren; nog wel wat puntjes op i het park was nog niet klaar en de huisjes ook niet helemaal; daarover is niet gecommuniceerd en ik vind het niet okay dat er dan full Price wordt gevraagd. Het zou eerlijk zijn korting te geven en aan te geven dat nog niet alles in orde is.
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
5
Naam: Barry Woestenburg
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi huisje en boot. Echter, huis was niet schoon. Er lag overal glas in de woonkamer en in de boot. Lamp was stuk, deurbel deed het niet, handoekenrek lag los op de wasbak, sokken van de vorige gasten onder de bedden, tafels plakten allemaal, vloer van de boot plakte van de viezigheid, etc. We hebben veel geld betaald. Dan mag je verwachten dat het in ieder geval schoon is.
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
goed park met mooie huisjes, internet moet wel verbeterd worden anders kan er niet gewerkt worden
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi park. Door bootje bij het huis super leuke uitjes kunnen maken op het water.
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Arjan ten Brinke
Datum: 1 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We zijn voor de derde keer op park “Waterstaete geweest. Vorig jaar in januari en oktober en nu dus in april. Het wordt een prachtig park liggend in een bijzonder mooie omgeving. De ligging van de huisjes is geweldig. We hebben nu drie verschillende accomodaties gehad en allen hebben een grote woonkamer en keuken, ongeacht of het nu een 4, 6 of acht persoons woning is. Komen graag nog een keer terug. We hebben een heerlijke week gehad. Groet familie ten Brinke uit Wezep
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi huis, twee kamers boven wel aan de kleine kant. Voor kinderen prima, maar als je met meer dan vier volwassenen bent zijn die twee kamers aan de kleine kant. Ook misten we haakjes of stoeltje in de slaapkamers om kleding op te hangen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Goed.
10
Naam: Anoniem
Datum: 30 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi huis super viswater uitzicht was mooi
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Geweldig mooi huis, van alle gemakken voorzien. Jammer dat het park nog niet af is, nu oogt het nog beetje slordig. Vooral bij ingang park. Het gebruik van de boot geeft wel meerwaarde aan het verblijf bij Waterstaete Al met al een hele fijne vakantie gehad, zelfs het weer werkte mee. Een 9, voor de hele week, echt top
8
Naam: MT
Datum: 30 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi huis. Park nog in opbouw, maar zwerfvuil van de bouw lag nog overal op het park en in het water. Kleine moeite om dit netjes te houden en dit doet veel voor de aanblik. Fijne service aan huis, top geregeld! Schoonmaak was onder de maat in de zin van dat de deuren, klinken en vloer echt niet schoon waren. Wel heeeeeel belangrijk in Corona tijd, dus zelf de boel schoon gemaakt (wilde ivm met Corona geen schoonmakers weer in huis als wij er waren).
9
Naam: Yuri Liebrand
Datum: 30 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima verblijf en wij hebben ons prima met de sloep vermaakt
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super met sloep erbij. We hadden mooi weer. Met slecht weer zou het minder zijn. Huis ook wel mooi en lekker ruim en luxe met drie badkamers. 1 speelveld/ontmoetingsplek voor kinderen zou wel leuk zijn. Trapveldje ofzo zodat er na het varen nog wel plek is om contact te maken voor kids.
8
Naam: R. van Zijtveld
Datum: 30 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk vertoeven in een prachtig gebied met gebruik van een sloep en daarna lekker in de accommodatie relaxen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi nieuw park wat nog wel in aanbouw is, maar alleen maar nog mooier kan worden. De combinatie met de aanwezige sloep is geweldig voor een leuke week eruit in Nederland.
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Patrick
Datum: 26 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Denise Van Maren
Datum: 26 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het huis was heel erg mooi en mooi ingericht. Prachtige meubels en mooie steiger aan het huis met sloep. Alles was in het huis aanwezig wat je nodig hebt. En alles van goede kwaliteit
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super fijn verblijf gehad. Schoonmaak had echt beter gekund. Veel spinnenwebben en stof nog. Ligging geweldig en ook de locatie met boot is echt heel leuk.
9
Naam: Peter Peeters
Datum: 26 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Supermooi huis maar als men in de keuken water gebruikt is er boven weinig druk uit de douches
10
Naam: Annie de Vries
Datum: 24 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een heerlijk ontspannen verblijf in Waterstaete. Ligging uitstekend en beschikking over een sloep tijdens verblijf fantastisch.
10
Naam: Dick Goudswaard
Datum: 23 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Geslaagde midweek
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super leuke villa’s en de ligging aan het water met boot is helemaal geweldig. Enorm genoten en tot rust gekomen.
10
Naam: C.A.J. van der Leest
Datum: 23 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk gevist vanaf een ideaal terras
7
Naam: Anoniem
Datum: 21 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben veel last gehad van de werkzaamheden op het park. Wij begrijpen dat bouw geluiden onontkoombaar zijn, maar dat al ‘s morgens vroeg om 7 uur moet beginnen!! Daarbij keiharde muziek ook om 7 uur! Wij stelden dit niet echt op prijs. De sloep bij het huisje was super. Een hekje om de steiger zou wel fijn zijn, nu konden we niet op ons gemak buiten zitten met een kind van 1,5!
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijke vakantie gehad in Ossenzijl met ons gezin! Prachtig huis aan het water met eigen steiger en sloep waar we volop van genoten hebben. Iedere dag varen in het prachtige gebied rondom Ossenzijl. Dit park is echt een aanrader. Op en top vakantiegevoel gegarandeerd!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.