Waterstaete Ossenzijl

Ossenzijl, Overijssel, Nederland

  • Vrijstaande villa’s aan het water
  • Eigen aanlegsteiger en sloep
  • Aan rand van natuurgebied

reviews

8.8

Vakantiepark Waterstaete Ossenzijl scoort gemiddeld een 8,8

Dit is het gemiddelde cijfer uit 591 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 591 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij zijn heerlijk tot rust gekomen in park Waterstaete in Ossenzijl, wat een heerlijk huisje aan het water. Behulpzaam en vriendelijk personeel, ook van de boten uitleg. Heerlijke veranda en van de meeste gemakken voorzien. De omgeving van het park was alleen nog niet af, hierdoor miste de algemene parkeerplek voor als je aankomt of vertrekt. Jammer dat er geen volledig douche scherm is. Hierdoor wordt de hele badkamer vloer nat inclusief wc. Maar zeker een plek om naar terug te komen!
7
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De huisjes waren prachtig, de ligging mooi, leuk de aanwezigheid van de sloep maar aangezien de huisjes net nieuw zijn vonden wij dat er zowel binnen als buiten al veel achterstallig onderhoud was. Aangezien we bijna een uur moesten wachten na 15:00 uur eer we in ons huisje konden (wat we echt schandalig vonden) zou je toch verwachten dat het schoon is, helaas ook dat was niet het geval. Voor zo veel geld ( op een park waar alleen een receptie is) verwacht je toch dat alles prima iin orde is. Helaas dat was niet zo.
8
Naam: Sander Rodenburg
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben heerlijk genoten van onze vakantie. Park was rustig alleen de buren tegenover het park waren aan het klussen. Zelfs zaterdag en zondag vroeg op de ochtend. En bij het bellen voor hulp met de boot kregen we te horen dat er niemand was om te helpen terwijl het nog geen 18:00 was. Uiteindelijk heeft een vriendelijke bewoner ons gelukkig geholpen zodat we terug naar het huisje konden varen.
9
Naam: Nout van Kempen
Datum: 1 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima accommodatie en goede voorziening van bootje bij het huis.
8
Naam: Ron Dings
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Receptie en horeca smiddags dicht terwijl er vermeldt stond tot minimaal 16.00 uur geopend. Horeca (lunch en ijssalon)zelfs 2 dagen alvoor 1500 dicht terwijl er infobladen stond tot minimaal 16.00 uur geopend zou zijn. Dat is wel echt een minpunt voor deze accommodatie . Je verwacht dat een ijssalon in de zomer tot 20.00 uur geopend is.
9
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Dit is een nieuw vakantiepark en dat is natuurlijk heel fijn. Mooie accomodaties zonder gebruikssporen en netjes schoon gemaakt. Het personeelstekort zorgt er voor dat er niet altijd iemand aanwezig is. Ook is de receptie beperkt qua uren. Er is een kleine horeca gelegenheid voor een beperkte menukaar overdag. Voor het diner ben je aangewezen op het bestellen van pizza of uit het menu dat wordt meegeleverd in het huisje. Dat vonden wij tegenvallen voor de prijs die je ervoor moet betalen. Het park heeft geen speeltuin. Enorm pluspunt is de sloep die bij het huisje hoort! Dat maakt dit een uniek en heel leuk vakantiepark.
10
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Top vakantie. Huisje was netjes en schoon. En de omgeving was schitterend. Ik zou hier zo weer heen gaan
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fantastisch ligging aan het water en het bootje erbij maakte het compleet!
10
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben genoten. Is voor herhaling vatbaar.
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijne sfeer enmooie omgeving, De schoonmaak van ons verblijf liet te wensen over. Buitenkant accommodatie zat vol met spinrag.Nat serviesgoed, ook niet goed schoon. Ik heb wel een min puntje, dat er geen trappertje bij het verblijf was . Erg vervelend om het water uit te komen
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtig huis. Mooie ligging . maar ik heb op de eind envelop allerlei dingen beschreven die Beter kunnen!
10
Naam: JvB
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben een plezierige vakantie gehad in Roompot Waterstaete. Het is een nieuw, goed onderhouden park. Het huisje was erg ruim en gezellig ingedeeld. . We hebben heerlijk gevaren met de bijbehorende sloep. Een aanrader.
10
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Sfeer en vriendelijkheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben een heerlijk weekend gehad. Op dag vertrek was de hovenier aan het werk. Het groen wordt goed bijgehouden. Misschien wat meer aandacht besteden aan buitenkant huisjes zoals ramen en houtwerk.
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Voor herhaling
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi nieuw park
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Even heerlijk genieten van rust en natuur en toch voorzien van alle luxe.
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Geweldig ruim opgezet huis zeker met de sloep erbij en de mooie groene omgeving in een woord fantastisch.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De ligging is echt perfect, het park fantastisch. Als her huisje wat schoner zou zijn en wat meer accessoires/ planten/ gezelligheid zou hebben scoren jullie een 10!!!!! Wij hadden huisje 22😉
10
Naam: Carla
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Van de aanlegsteiger kunnen we zo het water in springen. De sloep voor de deur is fantastisch om door de weerribben te varen. Je kan een sup of kano huren. Vriendelijk personeel. Het huisje is nieuw en praktisch ingericht. Gewoon geweldig om in de zomer vakantie te vieren!!!
9
Naam: Ton Booij
Datum: 20 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De werkzaamheden welke plaatsvinden omdat het park nog aan het groeien is zijn te verwaarlozen. Ligging van het park is uniek en personeel attent en vriendelijk. Overweldigende flora & fauna op een steenworp afstand gecombineerd met pitoreske dorpjes. Volgend jaar weer!
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijne tijd gehad. Leuk dat er een sloep bij zat. Bedden waren zeer onder de maat.
7
Naam: Anoniem
Datum: 17 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtige woning mist alleen de puntjes op i. Pas na 15:30 konden wij ivm schoonmaak pas in het huisje. Dat is voor een korte van periode van een midweek zonde. En daarbij was de schoonmaak zozo, buiten stonden nog vieze kopjes van de vorige gasten, banaan in nachtkastje, afwas in vaatwasser, handjes op de ramen, koffiezetapparaat zat nog koffie, bierblikjes in de boot enz. De badkamers zijn prachtig om te zien maar het is 1 groot waterballet na een douche. Ook waren er in ons huisje (9) geen horren, drama! Dit verwacht je niet in een luxe villa, niet van deze tijd. Het park is nog in aanbouw dit is duidelijk. Maar heeft absoluut potentie tot iets heel moois. Wij hebben al met al een prima midweek gehad. Het bootje is fantastisch, mooie tochten mee gemaakt.
9
Naam: Raymond
Datum: 16 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De start was niet geheel vlekkeloos. Er zat geen sleutel van het huis in de welkomst enveloppe en het bleek dat het huis nog niet gepoetst was… Jammer van deze start. Er werd wel ervoor gezorgd dat het huis meteen gepoetst werd en we mochten een uur later uitchecken. Verder een fijn verblijf gehad en super dat er een sloep bij was.
7
Naam: M Groet
Datum: 16 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Erg ontspannen. Jammer van de werkzaamheden die om 7 uur s ochtends al begonnen.
9
Naam: Kurt Colin
Datum: 13 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was een aangenaam verblijf. Mooie locatie.
10
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fantastisch huisje. Luxe uitstraling, ruim en heerlijk terras aan het water. De eigen sloep bij het huisje maakt het helemaal af.
10
Naam: Anoniem
Datum: 12 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtige villa mét boot in schitterende omgeving met mooie ligging
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.