Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Villapark de Weerribben

Paasloo, Overijssel, Nederland

  • Luxe villa’s
  • Visvijver
  • Veel natuur

reviews

8.6

Vakantiepark Villapark de Weerribben scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1081 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 1081 reviews

10
Naam: Regina Zijlstra Van Dijk
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was onze 2e bezoek aan dit park en zeker niet de laatste! Het enige wat beter kon was de openhaard, die kregen we echt niet goed aan. Maar kan ook aan ons liggen haha
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De matrassen waren niet comfortabel verder een prachtig huisje en prima service. Blij met de mogelijkheden op het park zoals de dieren en speeltuin
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijne week gehad op een rustig en mooi aangelegen park! De informatie die je kreeg via de app was heel handig (dagelijkse update) en de mogelijkheid tot bezorging van brood en eten was super goed!
10
Naam: M. van Zunderd
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Alleen jammer dat er zonder communicatie huisje veranderd was.
8
Naam: CMM van den Bijllaardt
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
heerlijk, ik had het verblijf uitgekozen vanwege de grote angst voor vuurwerk van mijn hond maar ik heb sinds jaren weer ontspannen genoten van oud en nieuw
7
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 31 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima verblijf maar fotos op internet schepten hogere verwachting. De inrichting was in het echt veel gedateerder.
9
Naam: Karin Hovestad Vonk
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima huis, mooie omgeving, administratie is goed geregeld en het bezorgen van maaltijden verliep uitstekend!
7
Naam: Anoniem
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Inrichting huisje erg gedateerd en ongezellig Schoonmaak matig
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: van der Meulen
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Netheid,en alles in de bungalow, gourmet was heel goed. Aanbieden van brood e.d. , Heel kindvriendelijk ondanks coronamaatregelen
10
Naam: G. Westerhof
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Gemoedelijk
9
Naam: A
Datum: 21 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben een fijn verblijf gehad,ondanks de coronaregels. En we komen zeker nog een keer bij Roompot terug
9
Naam: R.E. Laban
Datum: 11 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Helaas hebben wij noodgedwongen een halve dag en een hele nacht in de vrieskou doorgebracht omdat de CV-. installatie in het huisje het had begeven.Wel direct gemeld aan de receptie(noodnummer)maar het heeft wel al die tijd geduurd voordat de installateur het euvel( de pomp bleek kapot )had hersteld. Voor de rest geen klachten. En leuk en mooi gelegen huisje. In de zomer zijn er vast meer mogelijkheden dan nu in deze tijd.Voor herhaling vatbaar. PS. Misschien een kleine compensatie van Rompot voor hert ongemak.,
10
Naam: C Bronder
Datum: 8 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
het was een mooi zeer compleet huisje het was goed schoon mooie ligging goed vrijstaand van elkaar, ligt aan de bosrand dus lekker wandelen
8
Naam: CM van Donkelaar
Datum: 7 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Prima park. Gezellige rietgedekte huisjes met uitgebreid inventaris (wasmachine) Als t zwembad iets groter was, dan had ik een 9 gegeven.
8
Naam: Thea Hummeling
Datum: 7 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
we komen in het voorjaar terug
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Leuk park in een mooie omgeving. Villa vond ik mooi en smaakvol ingericht. Heerlijk dat er een flinke tuin aanzat. Veel privacy en rust.
10
Naam: Arie van Bart
Datum: 30 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: John Bons
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Hoi. Huisje was prima niets op aan te merken top. De schoonmaak van de slaapkamer mag wel iets meer aandacht hebben. Want de staat een Nachtkastje naast het bed van hout gemaakt. Ik lag er iets kleins op en het viel door een gaatje er door toen ik het nachtkastje optil om het te pakken. Lach er een verdwaalde sok met heel veel stof er op dus die lag er al een tijdje . Ook de lampje zat er stof op. Dus de slaapkamers mogen wel wat meer aandacht. En dan de koekenpan de stonden er drie. Waar van er twee te vies waren om te gebruiken ook dat zou beter in de gaten gehouden moeten worden. En dan een extra lampje onder de keukenkastjes zou fijn zijn. Maar voor de rest heb ik het prima naar me zin gehad en kom zeker nog een keer terug. Het is me goed bevallen.
9
Naam: Roelie Fühler
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heel gezellig weekend gehad op dit rustige park
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Heerlijk tot rust gekomen
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was heerlijk! Prachtig park, en mooie fiets en wandelmogelijkheden in de buurt! We waren er in november; Giethoorn was leeg en beeldschoon. Weer enorm genoten van de Weerribben.
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Wij hadden een heerlijke accommodatie en het was erg schoon en het is een heerlijk rustig park. Goed wandelgebied omdat we de hond ook bij ons hadden.
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Lekker rustig en mooie omgeving
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben genoten van een heerlijk, net en sfeervol huis..met veel ruimte erom heen..in deze herfstsfeer!
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: M. Boot
Datum: 13 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijke en rustige vakantiebestemming (helemaal nu tijdens het coronavirus)
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Comfort en rust in dit prachtige park!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.