Vakantiepark Giethoorn

Giethoorn, Overijssel, Nederland

  • Lodges met sloep
  • Giethoorn
  • Natuurgebieden

reviews

8.5

Vakantiepark Vakantiepark Giethoorn scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1096 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 1096 reviews

8
Naam: Jacqueline Den Haan
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Was erg gezellig zijn veel op ons zelf geweest. Hebben zelf gekookt en ons zelf vermaakt. Is ons goed bevallen. Voor herhaling vatbaar. Heb alleen de horren inde ramen gemist,last van muggen gehad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Geen honden uitlaat mogelijkheden, met een wat oudere en grotere hond ben je bijna genoodzaakt om de hond met de boot uit te laten. Wisten dat het dat er bruggen waren alleen niet verwacht dat ze zo steil waren, waardoor de hond ze apart kon beklimmen 4x per dag. En ja er worden poepzakjes verstrekt alleen bij grote hond is dat niet fijn om op te ruimen
9
Naam: Gert-Jan van Grol
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
zoals eerder aangegeven... was er rondom het huisje veel schoon te maken en in de keukenlade lag een erge vieze schaar waar ik mijn nieuwe witte t shirt mee vies maakte.... ik had de schaar nodig om het kaartje er uit te knippen maar de schaar bleek helemaal onder een rode saus/olie substantie te zitten
8
Naam: A Van Breemen
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Huisje nr 13 is meer dan perfect we hebben van alles genoten Hulde aan de technische dienst
10
Naam: Linda Heijmenberg
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben vreselijk geboft met het weer. Het was fantastisch met de boot voor de deur. Echt een aanrader 😉
8
Naam: Cees Van Leeuwen
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima park met ligging aan het water inclusief boot is prima. We hadden pech met de boot maar mensen van de td waren snel ter plaatse en zeer vriendelijk toppers.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Awg Pitstra
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ik heb volop genoten, huisje en ligging perfect Indeling huisje perfect en super dat overal horren in de ramen en deur zaten! Personeel receptie en onderhoud erg toegankelijk. Enigste min puntje is de toegankelijkheid naar het park, maar met mijn Nederlandse mond hebben mensen mij geholpen om met bagage over het bruggetje te komen( Giethoorn)
10
Naam: Anoniem
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
vrijheid, ontspanning, prachtige natuur
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi huisje, uitstekende ligging. Fijn bootje er bij.
9
Naam: Ben Vis
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Sfeervolle omgeving
9
Naam: Rob Szrama
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
fantastische accomodatie en mooie ligging. Online zou ik wel meer informatie zien. Ik heb het niet gevonden, maar misschien staat het er wel. Ik wiklde BBQen op een houtskool BBQ, maar ter plaatse las ik dat dat niet mocht
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De ligging van het park is erg mooi!
9
Naam: Jan Dunning
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijke tijd gehad
7
Naam: T. van Ravenstein
Datum: 12 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hadden niet verwacht dat het park midden in het dorp Giethoorn zou liggen. Het was een avontuurlijke onderneming mede omdat je een steil bruggetje moest nemen met de volle bagagedrager. Ging goed. Het was zeer bijzonder ,ook omdat er nu niet veel toeristen waren. Voor elven was er een serene rust over de grachten en bruggetjes en het mooie weer hielp daar ook aan.
8
Naam: Klaas Admiraal Admiraal
Datum: 12 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het is raadzaam eens goed na te gaan waar de inventaris uit moet bestaan b.v wat er ontbrak o.a flesopener, Blikopener en misschien een duidelijker overzicht bij aankomst en vertrek, hoe te handelen wat wel en wat niet. Wij hebben de bij aankomst een beste val partij gehad, waarbij wij als man en vrouw van in de tachtig gehad waarbij mijn vrouw nogal gewond was in het gezicht, door het personeel geweldig op gevangen en geholpen alle lof komt hen toe.
7
Naam: Anoniem
Datum: 12 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Plek ligt geweldig De steigertjes top
7
Naam: Anoniem
Datum: 12 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima locatie voor enkele dagen en voorwaarde dat het mooi weer is. Anders weinig te beleven.
9
Naam: Erik van Bakkum
Datum: 12 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Bagage over het bruggetje krijgen is levensgevaarlijk. Jullie kunnen wachten op claims voor de schade aangezien het niet onbekend bij jullie is ,zijn jullie verantwoordelijk
10
Naam: Anoniem
Datum: 12 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een idee om bij aankomst en vertrek personeel neer te zetten om te helpen brug over re komen, valt niet mee voor oudere mensen. Ook mierenlokdoosjes neerzetten, deze zaten overal. Verder een super leuke midweek gehad, voor herhaling vatbaar.
10
Naam: W Reijntjes
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Hallo Het was heerlijk op vakantie park Giethoorn. Heerlijk rustig schitterend weer en een bootje bij je huisje wat wil je nog meer. Ok heerlijk genoten van Giethoorn en omgeving. Super receptie personeel. Ze doen super hun best om je te helpen. Echt een heerlijke vakantie gehad!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
7
Naam: Theo Das
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Geen karretje aanwezig, daarna het bruggetje! Heleboel mensen hebben hulp nodig! Zet er iemand of met kaartje aangeven achter een hekje dat je hulp nodig hebt! Laatste dag wederom geen karretjes aanwezig!
10
Naam: Anoniem
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
rustgevend mooie omgeving
8
Naam: Nelis van Steensel
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De natuur
9
Naam: Aart Hoogerboord
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Gezellige locatie.
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hadden prachtig weer Dus veel buiten en veel gevaren Bootje was niet heel makkelijk te sturen,erg nerveus. Ligging was perfect voor het uitzicht en gevoel van privacy. Top vakantie gehad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het is een ontzettend leuk park, iedere accommodatie aan het water, met als super bonus de sloep erbij. Accomodatie binnen en (zeker) buiten, het terras, buitenzijde chalet moeten echt schoongemaakt worden. Binnen was op zich basiq schoon, zo jammer dat de eigenaren net niet meer geld en tijd uitgeven voor de schoonmaak, zeker in coronatijd. Zonde zonde van deze mooie accomodaties. Aankomst en vertrek vonden wij ook niet geweldig, parkeerplaats ligt 450 meter van het park, wat logisch is hoor in Giethoorn. Maar dan word er een bolderkar beschikbaar gesteld, die eerst gehaald moet worden op het park, of allen bezet zijn en daarmee moet je een ontzettend steile loop brug over wat wij zelfs gevaarlijk vonden. Mensen die slecht ter been zijn kunnen dit echt niet. Gelukkig hadden wij ons goed ingelezen en hebben wij met onze sloep de bagage gehaald, de vaart ligt bij het parkeerplek.
8
Naam: Glenn Reingoud
Datum: 8 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het kan wat meer, en voor de kleintjes van 4 tot 6 mag er best een zwemvest verplicht gesteld worden.
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Park giethoorn ligt op een top lokatie. Super, met gebruik van eigen sloep. Erg van genoten. Rustig park, maar toch in t centrum.vriendelijk personeel.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.