4 parken 17 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Unieke ervaringen
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Vakantiehuisjes in Overijssel

Als u op zoek bent naar vakantiehuizen in Overijssel, bent u bij Hogenboom aan het goede adres. U heeft de keuze uit 13 verschillende vakantieparken, met ieder hun eigen karakter en comfortabele vakantiehuizen. Wilt u een huisje in Overijssel in een waterrijke omgeving, kiest u dan bijvoorbeeld voor het waterpark Belterwiede bij Giethoorn of recreatiepark de Tolplas. Liefhebbers van heuvels en bossen kunnen hun hart ophalen in Vakantiepark Hellendoorn, de Sallandshoeve of het hof van Salland. Ieder vakantiehuis in Overijssel ligt in een gezellig park met fietsverhuur, een eetcafé of restaurant en speelgelegenheden voor kinderen. Op de website van Hogenboom vakantieparken kunt u uw vakantiehuisje in Overijssel makkelijk selecteren en boeken. U kunt aangeven of u in een bosrijke omgeving wilt zitten, of juist in de buurt van een stad. In een oogopslag is duidelijk wat ieder park te bieden heeft. Kies het aantal personen waarvoor u een vakantiehuis in Overijssel zoekt en u ziet meteen welke vakantiehuizen voor uw gezelschap beschikbaar zijn. Bij Hogenboom vindt u eenpersoonshuisjes, romantische bungalows voor twee, vakantiehuizen voor het hele gezin en accommodaties voor grote groepen.

4 parken 17 verblijven

Recreatiepark De Tolplas
Recreatiepark De Tolplas
Recreatiepark De Tolplas

Recreatiepark De Tolplas

Hoge Hexel, Overijssel, Nederland
 • Ruim opgezet
 • Recreatieplas
 • Natuur
Vakantiepark Hellendoorn
Vakantiepark Hellendoorn
Vakantiepark Hellendoorn

Vakantiepark Hellendoorn

Hellendoorn, Overijssel, Nederland
 • Natuurgebied
 • Recreatievijver
 • Attractiepark
Vakantiepark Giethoorn
Vakantiepark Giethoorn
Vakantiepark Giethoorn

Vakantiepark Giethoorn

Giethoorn, Overijssel, Nederland
 • Lodges met sloep
 • Giethoorn
 • Natuurgebieden
Finspark Herikerberg
Finspark Herikerberg
Finspark Herikerberg

Finspark Herikerberg

Markelo, Overijssel, Nederland
 • Ruim opgezet
 • Sauna
 • Wandelgebied

Vanuit uw vakantiehuisje in Overijssel meteen de natuur in

Overijssel is een van de meest veelzijdige provincies van ons land. De prachtige natuur, historische stadjes, landgoederen en boerderijen laten zich perfect met de fiets en te voet verkennen. Kies voor een verblijf in een vakantiehuis in Overijssel en uw lange weekend of vakantie is compleet. Overijssel floreerde eeuwen geleden al, dankzij de levendige handel met Amsterdam en Duitse steden. Tijdens stadswandelingen door Hanzesteden als Deventer en Zwolle ziet u de rijke koopmanswoningen en pakhuizen uit deze tijd. Deventer is beroemd om zijn boekenmarkt en natuurlijk de Deventer koek. Lekker voor onderweg of bij de koffie in uw vakantiehuisje in Overijssel.

Rivieren, weilanden omzoomd door prachtige bossen, het glooiende landschap van de Sallandse heuvelrug of het vogelrijke gebied de Weerribben: de natuur is overal onder handbereik. Als u een vakantiehuis in Overijssel huurt bij Hogenboom kunt u ter plekke prima fietsen lenen en er lekker op uit trekken. De provincie is een paradijs voor fietsers dankzij de prachtige fietspaden door de natuur en langs statige landgoederen. Er zijn prima fietskaarten verkrijgbaar voor Twente, Vechtdal, Salland, de Kop van Overijssel (omgeving de Weerribben) en de IJsseldelta. Het is in deze gebieden niet alleen heerlijk fietsen, maar ook wandelen. U loopt zo de bossen in, en kunt u korte of lange wandelingen maken door rivierlandschap. Onderweg komt u molens, boerderijen, landhuizen of vestingstadjes tegen.

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Vakantietent, Villa's

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Aanbiedingen, Last-minute, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.