Recreatiepark De Tolplas

Hoge Hexel, Overijssel, Nederland

  • Ruim opgezet
  • Recreatieplas
  • Natuur

reviews

8.3

Vakantiepark Recreatiepark De Tolplas scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2005 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 2005 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie en ruime accommodatie en de ligging aan het water is perfect.
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het park was leuk maar de onderhoud van de accomodatie was erg slecht veel achterstallig onderhoud. Voor wat wij moesten betalen voor de accomodatie had ik veel beter verwacht. Behang hing los vieze vlekken op de muur behang lekkende kraan.
7
Naam: Jimmy Geerts
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Park is zeer aangenaam enkel de gehuurde accomedatie was een grote tegen valler , bungalow is aan een zeer grote opknap beurt toe , er had Een enorme vieze geur binnennvan vocht , kamers en badkamer stinkt enorm , airco vuil en vies , keukenkasten versleten , tuinmeubelen versleten en geen tuinkussen voorzien in plastieke stoelennen loungset Dus conclusie park zeer goed , accomedatie een dikke 0 Grt
9
Naam: M van den Berkt
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij waren de eerste gasten in een nieuwe Waterlodge, nr 211. Gelegen aan het water dus ;-). Een mooi verblijf, met airco. Prima matrassen, mooie, comfortabele meube;s en alles aanwezig wat je nodig bent. Man en zoon hebben veel gevist en ik kon eindelijk die boeken lezen die al een poosje op me lagen te wachten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ruim opgezet park in een mooie omgeving. Leuke recreatieplas
9
Naam: R H L van Hensbergen
Datum: 20 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Nanda van Gosen
Datum: 19 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima park, leuk huisje voor een redelijke prijs kwaliteitsverhouding, schoon en netjes, service is uitstekend.
10
Naam: Marian van der Woude
Datum: 19 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij waren aangenaam verrast toen wij op De Tolpark arriveerden, binnen 5 minuten hadden we de sleutel en konden we naar onze accommodatie daar aangekomen konden we gaan genieten van het uitzicht, de rust, de heerlijke sauna en douche (iedere ochtend swingend onder de douche) en niet te vergeten de ruimte en de heerlijke bedden. Het personeel op het park....allemaal even vriendelijk, zelfs toen wij op de laatste avond zonder stroom zaten kwam een behulpzame medewerken nog langs!
10
Naam: Henriette Sternsdorff
Datum: 19 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk aan het water gezeten en het park is mooi en lekker rustig. Wij hebben een zeer leuke vakantie gehad en wij komen terug in April 2022
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Erika Wit
Datum: 19 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We zaten op de Tolplas, een puntje was niet duidelijk: je mocht in de hele vijver / plas zwemmen. Kunt U dat vermelden in de app. Misschien is het ook mogelijk om zwem - speel goed te verhuren.
9
Naam: Ina de Vries
Datum: 18 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ik was er samen met een familielid.. Ik vind het een heerlijk rustig park waar ik als mantelzorger van mijn man (die niet mee was en in een zorghotel was) even heerlijk tot rust kon komen.. even weer tijd voor mezelf gehad op een heerlijke plek.. We hadden een heerlijke plek aan het water, huisje 316, tussen de bomen.. echt genoten.. Ik.kom zeker nog een keer weer..
9
Naam: A.B.H. Boog
Datum: 17 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
erg vriendelijk.alleen tegenvaller van de boeking.liever even telefonisch op de hoogte stellen.nu hadden wij geen keusvoorkeurshuisje is niet nodig dus. maar het is toch nog goed op gelost.bvd.
10
Naam: Ed Willms
Datum: 17 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Top park! Zeker om nog een x terug te komen. Alles is netjes schoon en goed geregeld
8
Naam: Marjan Postma
Datum: 16 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie groepsaccomomodatie op een rustig park
3
Naam: Cor Aarts
Datum: 16 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het chalet grondig renoveren of nog beter vervangen en beteren zitmeubelen en in de ramen en sommige deuren horren erin maken
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Wij zullen uw opmerkingen en tips over/voor de vakantiewoning ook kenbaar maken bij het parkmanagement van Recreatiepark De Tolplas, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Wij hopen dat u desondanks toch een fijn verblijf heeft gehad. Graag tot ziens op één van onze parken!
Reactie van Roompot
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtig huisje met mooie ligging. Jammer dat er meerdere keren veel lawaai was en dan niet door de bouwwerkzaamheden, maar omdat iemand zo nodig van half negen tot 3 de heg moest snoeien en de volgende dag weer. Ook nog even bladblazen en grasmaaien. Niet fijn als je voor je rust komt.
8
Naam: Anita van den Heuvel
Datum: 13 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
het is een ruim opgezet park met alleen maar vrijstaande huisjes, de 1 ligt wat gunstiger dan de ander, maar dat kan niet anders. Het restaurant op t park kijkt uit over de plas en ligt daardoor mooi gelegen, het meeste personeel is vriendelijk en het eten is heerlijk
7
Naam: Anoniem
Datum: 12 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het park is geweldig. Ik had 3 huisjes geboekt, nr 348 en 349 waren helemaal prima in orde, op een halfvolle nagelaten vuilnisemmer na. Nr 347 was een ander verhaal. Een raam wat niet geheel open en niet dicht kan, glazen douchedeur kapot, badkamerlicht kapot, vieze vlekken boven het hoofdgedeelte in de slaapkamer, doorgezakt bankstel, spinrag in de lampen, alleen blik aanwezig (geen stoffer, heb ik ergens anders vandaan gehaald), losse kastdeur in de slaapkamer. Al met al beetje oud en niet lekker fris, vond ik jammer.
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Leuke fijne week gehad , jammer dat de vis niet wou bijten.
5
Naam: Fam. Schokker
Datum: 10 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Bij aankomst was de vlonder aan het water en het terras niet schoongemaakt en zaten onder de uitwerpselen van eenden en meerkoeten. Het park is een bouwput in verband met plaatsing van veel nieuwe accomodaties. Toegangsweg vol kuilen en slecht onderhouden. Tijdens ons verblijf is het terras van onze accommodatie vervangen door een aannemer. Stond zonder aankondiging ‘s ochtend in de tuin met de melding dat zij opdracht hadden het terras uit te bereiden. Werkzaamheden duurden tot 18.00 uur dus de hele dag ongemak van werklui en materieel. De verantwoordelijkheid wordt door Roompot doorgelegd aan de eigenaar van de accommodatie. Verder was onze accommodatie (322) redelijk gedateerd en kan wel een opfrisbeurt gebruiken. Grote pluspunt is het restaurant Tolplas, vriendelijke bediening en gewoon lekker eten voor een goede prijs.
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Dit stellen wij op prijs. Hiermee kunnen wij de service en kwaliteit op het park verbeteren. Wij zullen uw opmerkingen over het onderhoud op het park en de werkzaamheden aan het terras bij uw vakantiewoning kenbaar maken aan het betreffende parkmanagement, zodat hier aandacht aan besteed kan worden. Goed om te lezen dat u wel tevreden bent over het restaurant én de bediening. Wij hopen dat u in ieder geval toch een aangename tijd heeft gehad op- en rondom Recreatiepark De Tolplas. Graag tot ziens op één van onze parken!
Reactie van Roompot
9
Naam: H de Velde Harsenhorst
Datum: 10 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prettige park.
7
Naam: Chiel Pauwelsen
Datum: 9 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Tolplas maar je kunt het water niet in, was een teleurstelling.
7
Naam: Anoniem
Datum: 9 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De ligging was perfect . Ook fijn dat er airco was. Ik vond het huisje wel vies . Overal spinnenwebben en stof .. verder alles goed voor elkaar in het huisje. Buiten zitten was geen doen met een peuter die naar het water kon rennen of de weg op. Dat vond ik jammer . Veel dingen in de buurt om heen te gaan met een kind dat was wel een pluspunt
8
Naam: Thea Veuger
Datum: 9 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Voor herhaling vatbaar !!
8
Naam: Hermanus Joannes Jonker
Datum: 9 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben dit park uitgekozen ver voor de coronaperikelen en toen we de website enkele weken bezochten om nu weer een boeking te maken bleek dat Roompot onze keuze van meer dan een jaar geleden had bewaard voor ons. Dat is toch een opmerkelijk feit.
7
Naam: Petra Konig
Datum: 9 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Slecht onderhoud van het chalet. Zeker nuet schoon. Lekkage in badkamer, pas na 6 dagen ontdekt wat het was. Heb flink moeten dweilen. Gevraagd om kleine vergoeding, niet gekregen.
8
Naam: J.I.M. van Heiningen
Datum: 9 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Lekker rustig met heerlijk gefluit van vele vogels.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.