Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Recreatiepark De Tolplas

Hoge Hexel, Overijssel, Nederland

  • Ruim opgezet
  • Recreatieplas
  • Natuur

reviews

8.3

Vakantiepark Recreatiepark De Tolplas scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1608 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 1608 reviews

10
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Gezzelig en een mooie sfeer
9
Naam: Barbara De Bruijn
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk tot rust gekomen! Mooi uitzicht
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zeer goed gevoel. Komen zeker terug !
8
Naam: Aad Middendorp
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De rust daar kwamen we voor en mijn man voor het vissen . Helaas niets gevangen ??
7
Naam: Michelle Dekker
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De bedden waren echt veel te klein. Nederlanders zijn over het algemeen lang en met 4 volwassenen lagen we echt vast tussen de muren in. Tevens was er totaal geen legplek voor kleding terwijl dit wel mogelijk was. In de 2 kasten op de slaapplekken was alleen 1 hangstang per kast aanewezig. Als hier 5 planken in hadden gezeten had je alles makkelijk kwijt gekund. Onze mening is dan ook dat er bij vermeld moet worden dat deze bedden zo klein zijn, zodat je hier op voorhand een keuze in kan maken. Het park zelf is fantastisch aangelegd en prachtig rustig, alleen door het slechte slapen hebben we uiteindelijk de helft van onze vakantie afgebroken omdat we gewoon helemaal op waren. We hadden van donderdag tot donderdag geboekt en zijn allemaal zondag weggegaan omdat we het gewoon niet meer trokken.
7
Naam: Anoniem
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi park, comfortabel huis, goeie prijs. Helaas was WiFi niet al te best (niet geschikt voor videobellen). Verkeer langs huisje was ook vrij rumoerig (reed ook veel te hard).
10
Naam: Anoniem
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De sauna, wat een kadootje! We zijn echt even helemaal tot rust gekomen
10
Naam: Henriette Sternsdorff
Datum: 5 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi park en netjes en heerlijk rustig
8
Naam: Jan Reinsma
Datum: 5 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 5 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben een heerlijk verblijf gehad, kunnen genieten van de natuur in combinatie met een mooi en knus huisje. Helaas wel last gehad van problemen met de elektra en de verlichting. Hiervoor is vrij snel een monteur langsgeweest en zijn wij vriendelijk geholpen. Echter is het probleem maar deels verholpen. We kregen heel fijn weer licht op de slaapkamer wat top was zeker met onze baby die daar sliep en verzorgt moest worden. Maar boven de eettafel bleef de lamp flitsen en zonder de lamp aan was het te donker, zeker met eten en om spelletjes te spelen. Dat was wel jammer en een beetje hinderlijk.
10
Naam: Conny Roozenburg
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijke accommodatie, lekker rustig gelegen, we hebben super genoten en komen zeker trug ??park is mooi en super schoon ?
8
Naam: Anja Klemann
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zodra de coronatijd voorbij is komen we zeker hier terug
7
Naam: Arja jeuring
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Flinke domper als je binnenkomt.
6
Naam: T. Palsma
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De eigenaar van de Twente Hoeve bungalow 104 heeft de verwarming op maximum 20 graden vast gezet met een minimum van 16 graden. Na 4 uur automatisch op nachtstand. Dan handmatig weer aanzetten. Dus, s nachts erg koud gehad. De monteur van de Tolplas kon dit niet wijzigen. Onder de voordeur zat een kier. De kou stroomt het huis binnen. Alle dagen enorm koud gehad. Eerder naar huis gegaan.
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi en rustig park. Wat kan beter: Restaurant open voor afhalen gedurende de hele periode van boeking. Verder, na sluiting van restaurant was het aard-donker op de weg naar de receptie. Parkeerplaats was veel te klein zodat uit- en instappen bijna onmogelijk was.
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De rust
10
Naam: J Bijma
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtig chalet met uitzicht op de tolplas
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Liepen regelmatig spinnetjes, zilvervisjes en lieveheersbeestjes langs de muren. Parkeerplek waren de steentjes niet goed te zien dus regelmatig over het gras gereden . Nu huis 8 verkocht is kijk je ook op andermans auto , niet erg vrij dus meer.
9
Naam: Frank Braan
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Silvia van Ettekoven
Datum: 31 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Door een foutje was mijn boeking door Roompot uit het systeem gehaald. Ik kwam na de openingstijden van de receptie aan. De dames van de receptie hebben dit keurig opgelost. Nogmaals dank hiervoor. De accommodatie was zo goed als nieuw. Hierdoor wel wat kinderziektes, zoals geen gordijnen en de stoppen sprongen er regelmatig uit zoals tijdens het koken. De technische dienst was er super snel om dit op te lossen. Al met al een heerlijk verblijf gehad. Het was dan wel niet bedoeld als vakantie/ontspanning maar ter overbrugging van het ene huis naar het andere huis, maar ik heb genoten van de plek en het heerlijke huisje. Mvg Silvia van Ettekoven
8
Naam: Anoniem
Datum: 31 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zeer prettig verblijf gehad. Prima chalet met moderne woonkamer. Sanitair en keuken vielen wat tegen. Keukenblad was kapot (zeer onhygiënisch) omdat vocht en bacteriën in het kapotte blad trekken.
10
Naam: Anoniem
Datum: 31 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Mirjam Wierda
Datum: 29 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtig park met grote recreatieplas. Ruim opgeze.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
ligging accomodatie aan vijver is perfekt
10
Naam: Anoniem
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben een supervakantie gehad! Bij binnenkomst een warm welkom (Snoepjes voor de kinderen,traktatie voor onze hond,een leuk spelletje en kaarsjes om het gezellig te maken.) Het huisje was van alle gemakken voorzien. En het was schoon!!! Wat wil een mens nog meer!
9
Naam: Peter R
Datum: 26 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Michelle T
Datum: 25 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben het super ervaren , het zijn mooie & super schone chalets de inrichting is erg knus we hebben de 6 dagen er echt van genoten.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben een heerlijke vakantie gehad. Het huisje lag mooi aan het water en het was er erg stil. De sauna en stoomdouche maakte dat we nog extra konden ontspannen.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.