Finspark Herikerberg

Markelo, Overijssel, Nederland

  • Ruim opgezet
  • Sauna
  • Wandelgebied

reviews

8.4

Vakantiepark Finspark Herikerberg scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 319 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak

Bekijk 319 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 20 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Goed
8
Naam: Fernand Verstaen
Datum: 17 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Als senioren viel ons in het bijzonder de rust op. Geen lawaaimakende jongeren en de weinige kinderen brachten wat leven in de brouwerij.
10
Naam: Anoniem
Datum: 17 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij hebben een heerlijke rustige vakantie gehad in een hele mooie omgeving.
9
Naam: Daniel Stet
Datum: 16 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Bestek beperkt.. geen snijmes.. geen flesopener Rest prima. Prachtig uitzicht over de weilanden.. mooie ligging. Veel winkels nabij. Mooie fietsroutes
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
10
Naam: Anoniem
Datum: 12 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een prachtige plek om tot rust te komen. Hele mooie omgeving en vriendelijk en behulpzaam personeel.
9
Naam: Sem van den Akker
Datum: 12 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Leo Tollens
Datum: 12 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Gezellig niet te groot park
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Rust en ruimte
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
heerlijk rustig min punt de muggen horren op de slaapkamer zou prettig zijn
9
Naam: M. Sande vd Rijt
Datum: 9 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Fijn park ....mooie ligging...... prachtige natuur .......en erg vriendelijke ménsen . Fijne woning.
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Onderlakens waren kapot en zeer oud.
7
Naam: R.M. Kral
Datum: 5 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prima ligging van het park. Heerlijk zo naast een wandelgebied / bos. Helaas is het park nu helemaal (te) volgebouwd met safaritenten. Het park oogt tijdens ons verblijf allemaal heel rommelig. De kabelleggers hebben er een zootje van gemaakt. Stenen en tegels die er uit waren gehaald zijn slecht terug gelegd en verzakt en hoopjes zand op paden achter gelaten. Waarom ik per dag voor de hond moet betalen is me volstrekt onduidelijk. Geen enkele voorziening voor de honden: geen uitloopveldje, geen uitgang achter op het terrein naar het bos, geen poepzakjes, niets!
8
Naam: Henk Spronk
Datum: 5 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het park is net overgegaan in andere handen. Dit was duidelijk te merken aan bouw en klus activiteiten. Zo werd er bijvoorbeeld glasvezel aangelegd, waardoor de beschikbaarheid van wifi signaal bijzonder slecht was. Om een mail verstuurd te krijgen moesten regelmatig naar buiten om in te loggen via andere accomodaties. De verwachting is wel dat binnenkort alles op rolletjes loopt. Het vriendelijk en doelgericht meedenken van het perdoneel ,orgde dat de ergenis beperkt bleef. Wij willen graag na de werkzaam heden aan bet park nog eens terugkomen.
5
Naam: Anoniem
Datum: 4 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
accommodatie erg verouderd veel kleine gebreken zoals diepvries vak koelkast stuk afvoer bubbelbad kapot er werd op het park gewerkt wat toch wel overlast veroorzaakte via de receptie hoorden we dat wel allerlei aanpassing komen op het park het kleinschalige gaat wel verdwijnen plus punt bungalow ligging prima met vrij uitzicht.
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Wij hopen dat u desondanks toch een fijn verblijf heeft gehad. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
7
Naam: Anoniem
Datum: 3 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij kende dit park van ruim 20 jaar geleden. Ons huisje was in die 20 jaar weinig veranderd. De keuken, dus ook koelkast en magnetron waren naar ons idee nog uit die tijd. De toiletpot zat los, waardoor hij lawaai maakte bij gebruik ervan. In een gehorig huisje minder prettig.
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Park waar nog veel aan gedaan moet worden, maar voor ons prima. Wij wensen de nieuwe eigenaren veel succes en komen zeker een keer terug.
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Vlooien in het bed. Negatief blijft altijd bij.
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Zie de coronamaatregelen: niet alles was heel (denk ook aan de lamp in de slaapkamer waar geen schakelaar te vinden is), koelkastdeur, wc bril beneden (verschuift), vogelnest (lawaai van in- en uitvliegende en piepende vogels), kleinere dingen maar dit maakt het niet perfect
8
Naam: H. van Reisen
Datum: 28 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Nadat ik door een brand in het appartementgebouw waar ik woon uit mijn huis verdreven werd,heeft iedereen er alles aan gedaan,om het vooor mij naar de zin te maken.
8
Naam: Antoon Kranenburg
Datum: 28 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Onderhoud aan de verbetering van het park is begrijpelijk maar daar moet als je verhuurd niet het zwaartepunt leggen. Een antislipmat in de badkamer is een must. Snellere actie na een storingsmelding.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Fijn kleinschalig park, heel gezellig huisje, hondvriendelijk, heel mooi gelegen. Enquete niet bij alles van toepassing, maar we geven overall graag een 8!
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Rust, ruimte, groen, landelijk
10
Naam: Leny van Gog
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijk park om tot rust te komen
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
ondanks de werkzaamheden op het park was het niet storend en de werkmensen en het personeel deed reg hun best om alle zo goed mogelijk te laten verlopen
9
Naam: Mirna Knapen
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Rustig park, ruime huisjes. Ze waren bezig met het plaatsen van tenten. Die worden vast heel mooi!
6
Naam: Anoniem
Datum: 13 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Tijdens ons verblijf zijn er wel verbeteringen aangebracht; o.a. ophangbeugel douchekop (heb ik zelf vast moeten zetten) en vervanging oude tuinstoelen. Het slot van de voordeur was heel moeilijk te sluiten en de eetkamerstoelen zijn aan vervanging toe. Het belangrijkste: de werkzaamheden tijdens ons verblijf aan de glampingtenten.. er reden zelfs vorkheftrucs pal langs ons huisje en er werd gegraven om leidingen te leggen. Zelfs s avonds tot ca. 21:00 u werd er nog gewerkt aan de tenten. Als we dit bij het boeken hadden geweten, dan zouden we beslist voor een ander park hebben gekozen!!
Uw vakantie op Herikerberg is niet geheel verlopen zoals gehoopt. Dat vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! Wij willen graag dat iedereen met een grote glimlach vertrekt, dus we gaan ons uiterste best doen u de volgende keer een fijne tijd te bezorgen. Het is daarom erg fijn dat u deze ervaring met ons heeft gedeeld. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
8
Naam: Annelies Visser
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Er werd hard gewerkt voor de nieuwe verblijven, maar daar hebben we geen enkele overlast van gehad. en de vriendelijkheid bleef hoog
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Goed naar ons zin gehad, leuk parkje.
10
Naam: Anoniem
Datum: 8 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
een rustig parkje prachtig gelegen in het groen. op dit moment een beetje rommelig omdat er nieuwe mooie tenten werden gebouwd
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.