Finspark Herikerberg

Markelo, Overijssel, Nederland

  • Ruim opgezet
  • Sauna
  • Wandelgebied

reviews

8.4

Vakantiepark Finspark Herikerberg scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 269 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak

Bekijk 269 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Prima dit park is kleinschalig en nog met uitbreiding bezig
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Lekker rustig,
8
Naam: Schokker
Datum: 8 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Rustig en gemoedelijk en vriendelijk Maar miste een eetgelegenheid
9
Naam: Sjaak Schuurman
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Geen brandmelders aanwezig en geen beveiliging op het gastoestel niet van deze tijd
9
Naam: Gerrit Jansen
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We zijn al ettelijke keren op het park geweest, het was er altijd heerlijk rustig. Alleen het schoonmaken liet nog wel eens te wensen over. Maar wat we nu zijn tegengekomen wat de schoonmaak betreft was toch wel erg vies. Het water wilde niet weg uit het bad en het afvoer putje zat boordevol haren. Ik heb zelf afvoerontstopper gekocht en haaroplosser om de afvoer in de badkamer optimaal te reinigen. Er lag veel jaren oud stof en de tegels achter de kookplaat waren niet goed schoon. Het bestek en de pannen e.d. waren wel mooi schoon. We komen zeker terug maar het schoonmaken moet echt beter. Het verdient aanbeveling om de schoonmaaksters te voorzien van afvoerontstopper en haaroplosser. Als ze het middel meteen toedienen bij het schoonmaken is een verstopte afvoer echt verleden tijd. Als je dat geregeld doet heb je ook niet zo veel van nodig.
7
Naam: Anoniem
Datum: 30 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
10
Naam: Anoniem
Datum: 30 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prima vakantie gehad op een recent verkregen park. Nog niet alles is op orde maar daar wordt voortvarend aan gewerkt. De vriendelijkheid en service staat hoog in het vaandel. Staan open voor tips ter verbetering.
8
Naam: Myra Kroeze-De Vries
Datum: 30 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Was netjes schoon. Interieur in ons huisje was prima. Afwasmachine was niet aanwezig, zou prettig zijn als die er zou zijn.
8
Naam: Tiny Fila
Datum: 27 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heel mooi, en vriendelijk personeel 🌞
10
Naam: Peter Vos
Datum: 23 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Vriendelijke mensen park staat er metjes bij netjes voor ons was het heerlijk vertoeven ook veel mountainbike routes. En heerlijk rustig.
6
Naam: Anoniem
Datum: 19 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Dit park is oud , zitten veel Roemenen in de huisjes , deze waren het hele weekend daken van de huisjes aal hè schoon spuiten . Niet echt gezellig ,de hele dag de hogedrukspuit. Zelfs op zondag .
9
Naam: Henk Rüger
Datum: 17 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prima huisje. Netjes schoon. Geweldige uitrusting qua servies, keukengerei. Fijne banken. Mooi terras (toch nog even gebruik van kunnen maken ondanks wat frisse weer), fantastische ligging in een prachtige omgeving. Punten van aandacht: televisie met digitenne was geen succes (niet zon probleem , omdat we niet van die tv-fanaten zijn), we misten een afsluitbare overdekte stalling voor onze fietsen (per huisje dan wel collectief). Algemene indruk: prima!! Mede door aardige weer een heel leuke week gehad.
7
Naam: Ton van Berlo
Datum: 13 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het eerste wat bij mij opkomt is dat in de documentatie staat dat ons huisje beschikt over een bubbelbad. Achteraf blijkt dat het bubbelbad wel aanwezig is in het huisje, maar al heel lang niet meer bubbelt en in de toestand waarin het bubbelbad momenteel verkeerd ook niet meer zal bubbelen. Bovenstaande geldt voor vrijwel alle huisjes dus de documentatie mag aangepast worden. Verder is deze periode ons prima bevallen behalve het weer maar dat kunnen we jullie niet aanrekenen.
8
Naam: Wieke De Jong
Datum: 6 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
7
Naam: Ben ten Thije
Datum: 2 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Inmiddels wordt deze locatie verkocht, vandaar de oude bank waar je niet op kon zitten
7
Naam: Anoniem
Datum: 1 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooie ligging van het park , aanleg en uitstraling kan beter. Fins huisje , inrichting en onderhoud kan beter, oud en af.
7
Naam: Anoniem
Datum: 29 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Rust
10
Naam: Anoniem
Datum: 27 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Positieve punten: vriendelijke receptie. Voldoende ruimte in het huisje. Efficient ingedeeld. Prima WiFi. Lekker bubbelbad. Verwarming is ook prima. Bedden sliepen prima. Lekker rustig park. Mooie omgeving. Geen last van de lopende verbouwing van het park. Aandachtspunten: Schoonmaak moet echt beter. Onder de kussens van de banken zat voor meerdere verblijven aan etensresten. Onder de bedden wordt niet schoongemaakt: dikke stoflagen. Als je last van Astma hebt, heb je echt een probleem (dit verklaart een deel van mijn benauwdheid). Kranen lekken. Schimmel in de kitranden. Fineerlagen van de keukenkastjes laat/zit los, en zou kunnen leiden tot verwondingen (of openhalen van kleding) Tips: het was niet duidelijk dat de sauna buiten gebruik was. Online een overzicht maken van mooie wandel/fiets routes in de buurt (met startpunt en afstand). We komen graag nog een keer terug als de verbouwing/uitbreiding rond is. Succes met de verbouwing/uitbreiding.
5
Naam: Maartje Geurtjens
Datum: 22 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het was niet heel schoon, park ligt er nogal treurig bij en de oven in de accommodatie was zeer smerig.
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Herikerberg niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen aan de slag en zullen ervoor zorgen dat uw volgende verblijf geheel naar wens verloopt. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We hebben het verblijf als zeer prettig ervaren. Het was heel rustig op het park en we hadden een prachtig uitzicht over de landerijen.
7
Naam: Anoniem
Datum: 15 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Helaas was er niet veel te doen in de omgeving. De receptie was zaterdag en zondag de hele dag dicht. Wat we begrepen is dat er op dit moment hard gewerkt wordt aan nieuwe tenten en horeca. We hopen dat de nieuwe eigenaren er een mooi park van gaan maken
7
Naam: Anoniem
Datum: 12 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Het was ruim. Alles van hout, maar de vloerverwarming was het allerbeste.
9
Naam: Itte Tjebbes
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een klein en rustig parkje met comfortabele finse huisjes. Overweldigende stilte en prachtige ligging. Privacy en rust.
6
Naam: Anouk Ghijsels
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Schoner, meer aankleding van de huisjes/park. Prijs - kwaliteit is ver onder de maat. Super mooie ligging, het kan zeker mooi park worden. Zo te zien zijn ze daar mee bezig waar ik geen melding van heb gezien. Normaal gesproken fan van roompot maar dit is niet dezelfde maatstaaf. We hebben met gezin genoten van de bossen,markelo en diepenheim. Ook leuk ezeltje gereden en gewandeld bij ezeltripje.nl
Uw vakantie op Herikerberg is niet geheel verlopen zoals gehoopt. Dat vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! Wij willen graag dat iedereen met een grote glimlach vertrekt, dus we gaan ons uiterste best doen u de volgende keer een fijne tijd te bezorgen. Het is daarom erg fijn dat u deze ervaring met ons heeft gedeeld. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
8
Naam: Angelique de Kruis
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Rustige locatie met wat verbeterpunten wat betreft onderhoud. Gezien recente overname en de plannen van de huidige eigenaren hebben we dit door de vingers gezien. Wel verbeterpunten doorgeven. Wellicht willen we een keer terug, als er wat is veranderd.
8
Naam: Mandy De Waart
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Gezellige vakantie gehad in een super mooie omgeving! Huisje was lekker ruim en super mooie ligging, alleen vonden wij het niet schoon! Achterstallige schoonmaakwerkzaamheden zorgden wel voor een vermindering van het vakantie gevoel. De keuken en inhoud was echt niet fris, kalk in het koffiezetapparaat en schimmel. Vieze glazen, bestek, borden en aanrecht, wc stonk naar urine (niet weg te krijgen met hygienedoekjes). Een huisje waar huisdieren zijn toegestaan met een stoffe bank waar dus ook de haren vd honden vóór ons te vinden waren, een doekje eroverheen welke echt zwart van het vuil was. Achtergelaten kledingstukken en handdoeken van voorgangers, schimmel in de vriezer. Bad was vies schimmel aan de randen. Kortom absoluut niet schoon.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijke vakantie gehad op een mooi maar wat gedateerd park. U hoort geen verwijt, we hebben genoten en de nieuwe beheerders zijn druk bezig om deze prachtige plek weer helemaal up to date te maken.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.