Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

4 parken 18 Verblijven

Prijs
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
Speciale wensen
Vakantieverblijf
Kenmerken
Parkfaciliteiten

Culinair genieten

Veel mensen vinden vakantie echt vakantie als ze even niet achter het fornuis hoeven te staan. Hogenboom biedt u dan ook de mogelijkheid om voordelig culinair te genieten. Bij aankomst in een Overijssel bungalowpark ontvangt u een horecacheque, die u van tevoren kunt reserveren en waarmee u korting in alle deelnemende horecagelegenheden ontvangt. Ook kunt u een 'Culinair Genieten'-pakket reserveren. En wilt u de dag beginnen met een lekker ontbijtje? Dan gaat u toch gezellig naar de ontbijtshop? Reserveer snel zo’n heerlijke genietvakantie in een bungalowpark Overijssel! Wij wensen u alvast veel plezier.

4 parken 18 Verblijven

Geniet van een welverdiende vakantie in Overijssel bungalowpark

Echt genieten doet u in een bungalowpark in Overijssel. De vakantieparken in Overijssel bezorgen u een heerlijk thuis- en een subliem vakantiegevoel. De mensen van Hogenboom doen er namelijk alles aan om u het naar de zin te maken. Zo vindt u op een Overijssel bungalowpark vakantieverblijven met de luxe van thuis en desgewenst zelfs nog wat extra comfort. Wilt u zich eens lekker laten zakken in een luxe bubbelbad of genieten van een tweepersoons infraroodsauna? Laat dan de boel de boel en boek snel zo’n heerlijke wellnessbungalow. En heeft u geen zin om uren in de keuken te staan en dan ook nog eens de afwas te doen? Geen punt, Hogenboom heeft vakantiebungalows met een combimagnetron en een vaatwasser. Laat de zon het even afweten? Wat te denken van een zonnebank met gezichtsbruiner? U ziet het: op de bungalowparken in Overijssel is voor uw vakantiegenot aan alles gedacht. Maar hoeft al die extra luxe voor u niet en voelt u zich het beste op uw gemak in een gewoon huisje? Reserveer dan een comfortabele standaardbungalow; Hogenboom heeft een bungalow voor elke portemonnee en voor ieder vakantiegevoel.

U hoeft zich niet te vervelen op een vakantiepark Overijssel, want de parken van Hogenboom beschikken over veel en veelzijdige faciliteiten op sport en spelgebied. Kinderen en volwassenen vermaken zich uitstekend in de zwembaden, maar voor de kinderen is er ook een recreatieprogramma met Ekkie Eekhoorn waar spelletjes worden gedaan en leuk wordt geknutseld bij de Kidsclub. Er zijn dieren voor de dierenliefhebbertjes en ook vind je diverse speeltoestellen op de Overijssel vakantieparken. Zijn de kinderen lekker bezig en wilt u een balletje slaan? Dat kan op een tennis- of golfbaan, maar een Overijssel bungalowpark beschikt ook over een terrein waar jeu de boules gespeeld kan worden. Voor de fietsliefhebbers zijn er fietsen te huur op een Overijssel vakantiepark en in de waterrijke gebieden kunt u er met een sloep op uit.

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Vakantietent, Villa's

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Aanbiedingen, Last-minute, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.