Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Villaparc Duynopgangh

Villaparc Duynopgangh

Julianadorp Aan Zee, Noord-Holland, Nederland

  • Vrijstaande villa’s
  • Zee en strand
  • Badplaatsen nabij

reviews

8.1

Vakantiepark Villaparc Duynopgangh scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 60 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak

Bekijk 60 reviews

9
Naam: Dorothé Lubbers-Olthof
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
comfort,mooie ligging prachtige huisjes kortom gevoel van thuiskomen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooi huis van buiten. Van binnen kan nog sfeervoller.
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prima accomodatie, goed naar ons zin gehad, de tuin had in vergelijking met de andere huizen op het park geen uitstraling. Receptie was erg beperkt geopend.
9
Naam: Rik de Gruyter
Datum: 24 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Rustig, prima gelegen, comfortabel.
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We hebben een heerlijke week gehad. We vonden echter prijs erg hoog voor wat we kregen. Vieze douche gordijnen, tegeltjes in badkamers waar scheuren in zaten, keukenkastjes die stuk waren
7
Naam: Anoniem
Datum: 4 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooie ligging vlakbij het strand, echter geen faciliteiten maar dat was bekend. Woning en tuin keken wel uit op een redelijk drukke toegangsweg naar camping en lag daarmee nier echt vrij.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Fijne ligging en vooral rustig. Weinig last van andere vakantiegasten.
3
Naam: Anoniem
Datum: 12 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Betere prijs-kwaliteit verhouding. Correcte info op site. Werkend apparatuur. Gebruiksaanwijzing van het apparatuur (ontbrak bij zonnehemel, tv, wasmachine). Check op schoon inventaris. Maak waar wat je beloofd. Zorg voor goed meubilair. Vind dit echt klachtwaardig. Compensatie op het betaalde geldbedrag zou gewaardeerd worden. Langere openingstijden van de receptie had ik fijn gevonden. Locatie en afstand naar het strand is geweldig. Aardige mensen bij receptie.
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Villaparc Duynopgangh niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen over de informatie op de website, de schoonmaak en inventaris van de gehuurde accommodatie en de openingstijden van de parkreceptie aan de slag, zodat hier aandacht aan besteed kan worden en, waar nodig, verbeteringen kunnen worden doorgevoerd. Graag tot ziens op één van onze parken!
Reactie van Roompot
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Functioneel
7
Naam: Jan Verkerk
Datum: 19 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Huisje goed gelegen, maar niet echt het geld waard.
10
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De ligging
5
Naam: Richard Noor
Datum: 15 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Verhouding Prijs/ kwaliteit is niet in orde. Voor meer dan 500,- per weekend mag je een prachtig, schoon en goed onderhouden huis verwachten met heerlijke bedden. Dat is zeker niet het geval.
Bedankt voor uw bericht. Wat jammer om te lezen dat uw verblijf niet naar verwachting was. Uiteraard dient iedere accommodatie schoon en goed onderhouden te zijn. Onze excuses dat dit bij u niet het geval was. Om teleurstelling in de toekomst te voorkomen gaan wij met uw opmerking aan de slag. Wij hopen u graag weer te zijn op één van onze parken!
Reactie van Roompot
9
Naam: Rob Meijnaert
Datum: 12 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijk tot rust gekomen
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Eric Feenstra
Datum: 6 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een prima park
7
Naam: I. Bakker
Datum: 3 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Sobere inrichting Slechte tuinmeubels(tafel groot gat in blad/stoel kapot) Geen vriezer? Matrassen (5) niet oké Ramen kon je niet doorheen kijken, waren lang niet schoongemaakt!
7
Naam: Hilke Maatman
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
prima
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Heerlijk rustig en mooie omgeving op loopafstand van de duinen
8
Naam: Martin Kooiman
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De uitstraling en het onderhoud van huisnummer 37 is karig. Tuinmeubilair is kapot, geen vriesvak in de koelkast, in de sauna geen emmer en thermometer, en de huiskamer mist de uitstraling die je zou verwachten van een luxe bungalow.
8
Naam: W. van Schoonhoven
Datum: 13 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het verblijf is super mooi Alleen huisje 20 niet boeken heel.veel.last van mieren Tv heeft drie zenders Bedden te zacht echt doorgelegen matrassen Il denk.dat huisje van iemamd is en word verhuurd door hogenboom
8
Naam: Rob van Egmond
Datum: 20 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Schoonmaak had beter gekund, spinnenweb in de hoeken en stof op de bank en de vloer. TV bleek niet te werken. Qua grote, faciliteiten en de locatie was het een fijne bungalow.
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijke villa, van alle gemakken voorzien. Op een rustige plek en vlak bij het strand.
10
Naam: Anoniem
Datum: 3 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Mooij
Datum: 28 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Fijn verblijf gehad. Gezellige accomodatie. Twee minputen: - Er is geen vriesvak aanwezig - Er was geen welkomstpakket waarin een afwasborstel, doek, schuurspons etc. zit.
9
Naam: P Pals
Datum: 28 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Goed
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Anky Geenhuizen
Datum: 14 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij hebben erg genoten van ons verblijf. Het had een mooie ligging, vlakbij de zee. Het huis was keurig schoongemaakt, voldoende ruimte en de pluspunten waren de sauna , het bad en de zonnehemel. En niet te vergeten de houtkachel wat erg lekker was voor de avond. Wat ook een pluspunt was dat er meer dan genoeg keukenspullen , glazen, mokken waren. Wij zijn erg enthousiast en komen zeker met het hele gezin terug!!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooi ruim huis, bedden wat aan de zachte kant, verzorgt park, mooie ligging dichtbij zee
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.