Villaparc Duynopgangh

Julianadorp, Noord-Holland, Nederland

  • Vrijstaande villa’s
  • Zee en strand
  • Badplaatsen nabij

reviews

8.0

Vakantiepark Villaparc Duynopgangh scoort gemiddeld een 8,0

Dit is het gemiddelde cijfer uit 78 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak

Bekijk 78 reviews

7
Naam: M.C van Putten
Datum: 11 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij arriveerden op de dag van aankomst om 14.50 uur. De receptioniste was echter op het park. Toen we haar belden gaf zij aan dat de aanmelding pas vanaf 15.00 was. Zij kwam dan ook exact 1 minuut voor 3 aangelopen. Er stonden inmiddels al veel mensen te wachten. Zij moest toen nog van alles in het kantoortje regelen en opruimen, er kon geen vriendelijk woord vanaf en straalde veel chagrijn uit. Zij gaf mij de indruk dat zij ofwel zwaar overwerkt was of gewoon geen plezier heeft in haar werk. Een heel vervelende start dus. Het huisje bleek helaas vrij donker, dit werd nogeens extra versterkt door een zwarte wand met ook nog eens zwarte banken! Ook heel teleurstellend dat de bedden niet waren opgemaakt. Gezien alle eisen die gesteld werden met het netjes achter laten van het huisje, vond ik niet in verhouding staan met de €90, - voor de schoonmaak.
5
Naam: van Cann
Datum: 8 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Op de site van Roompot staat bij ons type huisje (villa C6) dat de koelkast een vriesvak heeft maar die was er niet. Meegebracht ijs, brood en kindermaaltijden konden we daardoor weggooien. De medewerkster van de receptie was zeer onvriendelijk over onze vraag naar een vriesvak. Ze vertelde ons dat wij het niet bij het rechte eind hadden en liet als bewijs een vage omschrijving van het huisje zien waar geen vriesvak bij stond. Dat was echter geen lijst van faciliteiten. Wij toonden begrip voor het feit dat ze geen vriezer voor ons kon toveren en stelden voor om een andere oplossing te bedenken omdat wij kosten moesten maken voor het opnieuw aanschaffen van het eten. Helaas ging de medewerkster daarop een zeer onvriendelijke discussie met ons aan en is niets gedaan om dit met ons op te lossen. Daarnaast hadden wij voor 4 personen bedlinnen gehuurd en een kinderbedje, maar er was slechts voor 3 personen bedlinnen en geen beddengoed voor het kinderbedje. Toen we daarom vroegen kregen we het wel mee, maar met de mededeling dat het aan ons lag want 95 procent van de klanten bracht zijn eigen kinderbeddengoed mee. Wij voelden ons daardoor, met een prijs van ruim 800 euro voor 4 nachten, niet prettig behandeld.
Uw vakantie op Duynopgangh is niet geheel verlopen zoals gehoopt. Dat vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! De villa C6 heeft helaas geen vriezer/vriesvak, andere types kunnen hiervoor met voorkeur worden geboekt. Wij vinden het vervelend dat hier verwarring over is ontstaan. Service en klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. We vinden het dan ook jammer dat u dit niet zo heeft ervaren. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken
Reactie van Roompot
9
Naam: Merel Weggelaar-Kuhlman
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prachtig ingericht en gestylde woning. Mooi en zo te zien nieuwe meubels! heel fijn dat er tekenspullen lagen, dekentjes, een open haard, een trampoline in de tuin, geweldig! Het enige punt is dat de accomodatie wel iets minder kindvriendelijk is als je 2 peuters van 2 hebt die de trap af willen en alles open willen doen. De bedden vond ik ook iets minder lekker slapen. Maar we hebben een geweldige week gehad!
6
Naam: D Moorlag
Datum: 30 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Tuin was rommelig, de harken stonden nog buiten. Huisje was niet schoon, ramen vies, veel ongedierte (mieren), bank was vuil, vitrinekast stoffig
9
Naam: Marjan
Datum: 30 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
-
8
Naam: Monique van Benthem
Datum: 27 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We hebben genoten en het huisje lag op een fantastische plek. Twee puntjes van aandacht. Op 1 van de kamers hoor je de gehele nacht een brom van de verwarming. We hebben ervoor gekozen om in de stoppenkast de groep waar de verwarming achter zit uit te zetten. Hier bleek niet alleen de verwarming maar ook de oven van de keuken en twee badkamers en 1 slaapkamer achter te zitten. De matrassen waren niet prettig en voelden goedkoop aan, daar waar het huisje luxe uitstraalde, vielen de matrassen tegen. Al met al hebben we wel genoten. Het 8 persoons huisje was voor ons prima qua grootte en indeling.
7
Naam: Brigitte van Gessel-Kattenwinkel
Datum: 12 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Tiemen Urban
Datum: 6 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Fijn verblijf gehad, op een paar spinnenwebjes na :-)
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De ligging van het park is super! De woning is ok, heeft een keer een opfrisbeurt nodig van binnen, zowel qua onderhoud, als schoonmaak(radiatoren). De woningen zijn mooi, maar geen villa’s. Geen enkele faciliteiten op het park, voor nu ok.
10
Naam: Monique Zwiep
Datum: 12 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijke locatie om te ontspannen
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
.
7
Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het huisje was niet goed schoon, verschillende dingen waren kapot.
10
Naam: Anoniem
Datum: 19 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Sfeervol park, schone, ruime huisjes van alle gemakken voorzien
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
7
Naam: Anoniem
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Trudy Overbeek
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooi huis.
8
Naam: Peter Eising
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Graag tot ziens !
7
Naam: Anoniem
Datum: 30 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij hebben genoten van het weekendje. De ligging is prachtig en je bent direct in de natuur , zee en strand. Het 8 persoons huisje is prachtig zo op het eerste gezicht aan de buitenkant, sfeervol mooie tuin en trampoline voor de kinderen. Echter waren wij niet tevreden over het huisje. Het huisje was slecht onderhouden, slechte bedden ook , wc bril stuk, handvaten eraf , vieze muren , vloeren en verwarmingen , koelkast lekt, banken zaten compleet doorgezakt, stoelen zowel buiten als binnen waren stuk en het huisje was niet echt schoon.. Vouwgordijnen konden niet meer omhoog of naar beneden , vouwgordijn in de douche en douche gordijn bevatte schimmel ... Echt smoezelig. Gelukkig zijn we veel buiten geweest maar door geen goede nachtrust word je toch wel vermoeid en dat is jammer en had niet nodig hoeven zijn. Dus tip ! Geef dit huisje een update en onderhoud het goed. Het huisje heeft echt weer wat ‘liefde’ nodig. .. een likje verf en nieuwe meubelen ... Ligging is perfect van de huisjes / park en ook het personeel is zeer vriendelijk.
9
Naam: Dorothé Lubbers-Olthof
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
comfort,mooie ligging prachtige huisjes kortom gevoel van thuiskomen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooi huis van buiten. Van binnen kan nog sfeervoller.
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prima accomodatie, goed naar ons zin gehad, de tuin had in vergelijking met de andere huizen op het park geen uitstraling. Receptie was erg beperkt geopend.
9
Naam: Rik de Gruyter
Datum: 24 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Rustig, prima gelegen, comfortabel.
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We hebben een heerlijke week gehad. We vonden echter prijs erg hoog voor wat we kregen. Vieze douche gordijnen, tegeltjes in badkamers waar scheuren in zaten, keukenkastjes die stuk waren
7
Naam: Anoniem
Datum: 4 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooie ligging vlakbij het strand, echter geen faciliteiten maar dat was bekend. Woning en tuin keken wel uit op een redelijk drukke toegangsweg naar camping en lag daarmee nier echt vrij.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Fijne ligging en vooral rustig. Weinig last van andere vakantiegasten.
3
Naam: Anoniem
Datum: 12 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Betere prijs-kwaliteit verhouding. Correcte info op site. Werkend apparatuur. Gebruiksaanwijzing van het apparatuur (ontbrak bij zonnehemel, tv, wasmachine). Check op schoon inventaris. Maak waar wat je beloofd. Zorg voor goed meubilair. Vind dit echt klachtwaardig. Compensatie op het betaalde geldbedrag zou gewaardeerd worden. Langere openingstijden van de receptie had ik fijn gevonden. Locatie en afstand naar het strand is geweldig. Aardige mensen bij receptie.
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Villaparc Duynopgangh niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen over de informatie op de website, de schoonmaak en inventaris van de gehuurde accommodatie en de openingstijden van de parkreceptie aan de slag, zodat hier aandacht aan besteed kan worden en, waar nodig, verbeteringen kunnen worden doorgevoerd. Graag tot ziens op één van onze parken!
Reactie van Roompot
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Functioneel
7
Naam: Jan Verkerk
Datum: 19 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Huisje goed gelegen, maar niet echt het geld waard.
10
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De ligging
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.