Resort Duynzicht

Julianadorp, Noord-Holland, Nederland

  • Luxe strandvilla’s
  • Zee en strand
  • Natuur

reviews

8.5

Vakantiepark Resort Duynzicht scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 511 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 511 reviews

9
Naam: KJ Bos
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zeer prettig, rustig, dicht bij strand, huis compleet ingericht inclusief buiten, van alle gemakken voorzien.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
een prachtig huisje, mooi ingericht en luxe dingen zoals sauna, ligbedden en smart tv. De schoonmaak was algemeen wel goed maar niet goed afgerond. Hier en daar nog vieze plekjes wat jammer was.
9
Naam: Frank Barelds
Datum: 20 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het ontvangst in de zeer kleine ruimte was hartelijk door de receptiemedewerkster, maar de ruimte laat veel te wensen over. Je kan niet met meerdere mensen binnen staan. Lees meer dan 1 persoon inclusief receptiemedewerker. Als voorkeursboeking hebben wij aan kunnen geven dat wij gebruik konden maken van een strandcabine. Helaas bleek dit niet mogelijk te zijn omdat het huis waar wij in verbleven geen strandcabine had. Het blijkt dat je dit maar bij 1 huis kan boeken. Om teleurstelling zoals wij die hadden te voorkomen zou ik willen voorstellen dat deze voorkeursboeking alleen te doen is bij huis nummer 30.
10
Naam: W Werkman
Datum: 19 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Was mooi,goed onderhouden rustig gelegen.Ik mijn zus en mijn kinderen hebben genoten.
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Goede ligging t.a.v strand. Prachtig huisje.
8
Naam: Marijke Veth
Datum: 9 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Enorm genoten!
10
Naam: Anoniem
Datum: 9 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben ontzettend pech gehad met een stukje ketel en dat is fantastisch opgelost en gecompenseerd. Lof voor de receptioniste die altijd bereikbaar was. Wat een topmeid
7
Naam: Eddy
Datum: 6 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De luxe villa was niet schoon en kan wel een schoonmaak en schilder beurt gebruiken. Wij snappen dat wanneer je een huisje neemt waar ook honden in mogen, dat dit nooit helemaal schoon is. Maar bij binnenkomst rook je een muffe plas lucht. Naar ons inziens is dit niet nodig.
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heel mooi en schoon
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Lekker rustige omgeving. De duinen en strand nodigen uit voor een wandeling. Ruime voorzieningen voor fietsen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De ligging vlak aan zee en de woning zelf alsmede twee parkeerplaatsen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 28 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
ligging, rust
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
wij hebben genoten van de rust
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
In de bungalow hadden wij last van zilvervisjes en mieren. De inrichting van de bungalow is erg sober.
10
Naam: Anoniem
Datum: 22 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtig verblijf gehad Alleen jammer dat je er al om 10 uur uit moet ...
9
Naam: Madelon Volger
Datum: 20 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben onwijs genoten met het gezin van het prachtige luxe vakantiehuis. Ook de ligging nabij het strand was top. We komen zeker nog een keer terug.
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super fijn huisje en inventaris in de keuken meer dan goed!
9
Naam: Hubbie
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben een heerlijke week gehad, mooi weer, dicht bij het strand, mooie fietsroutes en een heerlijk huisje met sauna.
9
Naam: Lizan K
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zeer fijn huisje, met veel comfort. Goede service vanuit receptie en technische dienst. Fantastische ligging. Absoluut een aanrader
10
Naam: Leon Kolumbis
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben het fantastisch gehad
7
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het huisje was top, het missen van een fysieke receptie was er wel ivm een niet werkende afstandsbediening door lege batterijen. Wij moesten racen naar Julianadorp voor nieuwe batterijen en degene die we aan de lijn kregen nav onze ingesproken voicemail nam het veel te laconiek op.
9
Naam: Randy Deelstra
Datum: 12 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
6
Naam: Gerard De Bruin
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ramen vies servies en bestek vies douchekop valt steeds naar beneden douche beneden de maat oud en aftands te klein tegels glad op douche water blijft voor de douchedeur staan
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Resort Duynzicht niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij zullen in ieder geva uw opmerkingen over de schoonmaak van de vakantiewoning en de staat van de badkamer doorgeven aan de parkleiding, zodat hier aandacht aan besteed kan worden en de mogelijkheden tot verbetering bekeken kunnen worden. Wij hopen u, ondanks uw ervaringen, nogmaals te mogen begroeten op één van onze parken. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi park
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Jeroen Scheepers
Datum: 7 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Huisjes zijn niet goed schoon. We troffen met name in de woonkamer en onder de bedden spinnenwebben en spinnen aan. Ook waren er veel mieren. Het zou missvhien verstandig zijn om meerdere moeten lokdoosjes te plaatsen.
9
Naam: J.a Post
Datum: 7 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.