Resort Duynzicht

Julianadorp, Noord-Holland, Nederland

  • Luxe strandvilla’s
  • Zee en strand
  • Natuur

reviews

8.5

Vakantiepark Resort Duynzicht scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 538 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 538 reviews

9
Naam: Hetty Bron
Datum: 12 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
heerlijke plek dicht bij het strand en een fijn luxe riet gedekte villa met op alle slaapkamers tv en een grote sauna Top
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Erg genoten. Mooi, rustig en schoon. Zou hier zo weer een keer terug komen
10
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rustgevende omgeving
7
Naam: Piet Oostdyck
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Vond een sloot met afgang in de tuin erg onveilig. En aan de voorkant een smalle weg waar ze ook niet konden spelen. Zou dit park met kleine kinderen erbij afraden
10
Naam: Amsterdammertje
Datum: 11 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Tophuisje! Lekker veel keukengerei en pannen. Zeer goede bedden! Ligging was op het zuiden en in een heerlijk rustig park en vlakbij het strand. Helaas mag er niet worden gebarbecued i.v.m. de rieten daken. Deze informatie ontbreekt op de website. Aandachtspunten voor het huis zijn: schoonmaak van de ramen ( bv. bij de keuken was erg vies ) en onder de bedden lag veel stof. Voor mensen met allergie is dat niet fijn. Verder is het bankstel aan vervanging toe. Beter is om een (kunst)leren bank te nemen i.p.v. stof.
10
Naam: Anoniem
Datum: 3 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Uitstekende locatie, dicht bij het strand en een huisje met prima faciliteiten voor het gezin. De afgesloten tuin en kindvriendelijke inrichting helpen daar zeker bij.
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi huisje met luxe voorzieningen op loopafstand(10 minuten) van zee.
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Geen bijzonderheden hebben genoten van de week
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Slechts één verbeterpunt: Op het park wordt niet aan afvalscheiding gedaan. Dat vinden we jammer. Geen mogelijkheid om flessen, plastic, restafval en papier gescheiden in te leveren.
10
Naam: Esther ten Napel
Datum: 28 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben een heerlijke vakantie gehad. Prachtig huis, dicht bij het strand. Echt even op kunnen laden. We hadden nog wel veel langer willen blijven.
8
Naam: Ronald de Waal
Datum: 23 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Leuk huisje, prima locatie. Schoonmaak op zich goed, maar nog wel veel spinrag in de woning. Ook zijn de ramen erg vies. De knoppen van de oven werken niet goed, de douche cabines zijn wel aan vervanging toe. Ook de warm water voorzieningen laat te wensen over. Het water word steeds koud. Wij hadden een technisch probleem met de oven, dit is snel en goed opgelost. De receptie is erg vriendelijk. Het was best een duur huisje, dan mag je verwachten dat bovenstaande in orde is. Prima vakantie week gehad.
10
Naam: Marcel Temming
Datum: 23 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het huisje was ruim en van alle gemakken voorzien. Ook mooi ingericht. Erg rustig gelegen, ook erg dicht bij de duinen, fijn voor wandelingen. Jammer dat het weer niet meewerkte, ik had graag van de mooie tuin genoten. Wij komen zeker nog eens terug.
9
Naam: Rianne Kuijpers
Datum: 20 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Geweldig genoten
10
Naam: Mandy Turner
Datum: 19 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wat een thuiskomen hier! Ongelooflijk vriendelijk ontvangen, huisje was op en top schoon en van werkelijk alle gemakken voorzien (keuze uit koffiezetapparaat, senseo en nespresso), 2 parkeerplaatsen, wasmachine/droger, de ruimte was heerlijk. Wij waren met 6 personen uit verschillende huishoudens, maar we hebben elkaar totaal niet in de weg gelopen. De directe nabijheid van het strand en winkeltjes voor je dagelijkse boodschappen was super! Daarnaast heerlijke restaurantjes op korte afstand. Hoewel het niet echt strandweer was (gemiddeld 19 graden in augustus), hebben wij een topverblijf gehad en zeker ook kunnen zwemmen in de zee. Gazon werd netjes bijgehouden. Wij kunnen een verblijf in Julianadorp aan Zee iedereen van harte aanbevelen; wij hebben genoten!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
gerieflijk, gezellig en modern ingericht park netjes onderhouden prettig vertoeven
7
Naam: Michiel Thomeer
Datum: 16 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
- fijn park, rustig gelegen, mooie omgeving - uitstekende plaats voor een strand-, fiets of wandelvakantie voor gezinnen - schoonmaak ok, doch enkele minpunten: ramen vuil - accommodatie (huis nr 16) kan beter, we hadden voor de prijs die we betaald hebben beter verwacht. Vieze zitbank, koffiezetkan past niet in apparaat zodat koffie niet direct kan doorlopen, oud ziende badkamer, kraan van douche boven erg versleten. - de matrassen zijn niet beschermd tegen huistofmijt, dat is erg vervelend (tip zie https://www.gezondheidsnet.nl/slapen/9-tips-tegen-mijten-in-je-bed )
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie inrichting van het huisje. Dicht bij het strand. Veel extra’s.
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi huisje, mooie omgeving en vriendelijke mensen bij de receptie.
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Linda Berghuis
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een mooie vakantiewoning op een hele mooie ligging.
9
Naam: Hans Kooistra
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijke luxe
10
Naam: Jm Van Helden
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben een heerlijk midweek gehad op resort Duynzicht… de bedden vonden wij vrij hard maar verder was het tot in de puntjes perfect. Wij komen zeker terug!!
10
Naam: Linda Harleman
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Relaxte omgeving. Mooie accomodatie, keurig schoon. service was functioneel naar heel klantvriendelijk
9
Naam: KJ Bos
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zeer prettig, rustig, dicht bij strand, huis compleet ingericht inclusief buiten, van alle gemakken voorzien.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
een prachtig huisje, mooi ingericht en luxe dingen zoals sauna, ligbedden en smart tv. De schoonmaak was algemeen wel goed maar niet goed afgerond. Hier en daar nog vieze plekjes wat jammer was.
9
Naam: Frank Barelds
Datum: 20 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het ontvangst in de zeer kleine ruimte was hartelijk door de receptiemedewerkster, maar de ruimte laat veel te wensen over. Je kan niet met meerdere mensen binnen staan. Lees meer dan 1 persoon inclusief receptiemedewerker. Als voorkeursboeking hebben wij aan kunnen geven dat wij gebruik konden maken van een strandcabine. Helaas bleek dit niet mogelijk te zijn omdat het huis waar wij in verbleven geen strandcabine had. Het blijkt dat je dit maar bij 1 huis kan boeken. Om teleurstelling zoals wij die hadden te voorkomen zou ik willen voorstellen dat deze voorkeursboeking alleen te doen is bij huis nummer 30.
10
Naam: W Werkman
Datum: 19 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Was mooi,goed onderhouden rustig gelegen.Ik mijn zus en mijn kinderen hebben genoten.
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Goede ligging t.a.v strand. Prachtig huisje.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.