Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Park Scorleduyn

Schoorl, Noord-Holland, Nederland

  • Moderne bungalows
  • Groot duingebied
  • Strand en zee

reviews

8.7

Vakantiepark Park Scorleduyn scoort gemiddeld een 8,7

Dit is het gemiddelde cijfer uit 481 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 481 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 26 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie ligging als je naar de duinen en zee wilt gaan. Dat geeft helaas ook veel drukte voor de deur, door andere mensen op de publieke parkeerplaats. De winkelfiets is ideaal !
10
Naam: Jacqueline Van Didden
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rustige ligging goed uitgeruste huisjes, geen klachten, mooie locatie
9
Naam: Richard Brink
Datum: 23 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk genoten in een fijn huis.
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijn en rustgevend, mooi park en comfortabele huisjes. De ligging is uitstekend voor het bezoeken van de Schoorlse Duinen
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rust!!
9
Naam: Betty Van der Kleijn
Datum: 17 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima accommodatie met een perfecte ligging. In de duinen. Start plek van vele wandelingenKleinschalig met vriendelijke mensen. . Het huisje had alle benodigdheden en straalde een aangename sfeer uit. Beslist een plek om aan te raden bij vrienden, vooral een plek om zelf terug te komen
10
Naam: Frank Smulders
Datum: 16 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zoals gewoonlijk hebben wij ons verblijf weer als heerlijk en ontspannen ervaren. doordat we van alle gemakken voorzien waren, bleef er niets te wensen over.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben een heerlijk verblijf gehad in een fijn en luxe huisje. Wij komen graag nog een keer terug.
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Compleet huisje
7
Naam: Rudy Kor
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het huisje 44 lag meteen bij de ingang van het park en recht tegenover de Entree van Parkeerplaats van het bezoekerscentrum. Het voelde vaak alsof auto’s en fietsers door het huis wilden rijden. In de zomer valt er niet rustig op het terrras zitten. De inrichting (bank, stoelen, eetkamerstoelen) van het huisje hadden al jaren geleden vervangen moeten zijn. Beloofde Luxe is ver te zoeken. Beddengoed is schoon en basic. Bedden zijn smal. En geen keuze voor 1 persoonsbed of tweepersoonsbed. Ook hier geen ‘luxe’. De prijs is acceptabel. Keuken uitrusting volledig! Ergernis: bij reservering kan je van extra’s bestellen zinder dat vooraf duidelijk wordt wat het kost. Bijv voor een Nespresso koffiezetter, zou bij luxe huizen er gewoon bijhoren. Afrondend: we hebben een aangenaam weekeinde gehad want de ligging van het park is uniek en nodig uit voor uitstapjes.
5
Naam: Anoniem
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
onder bed heel veel stof
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Park Scorleduyn niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen aan de slag en zullen ervoor zorgen dat uw volgende verblijf geheel naar wens verloopt. Heel graag tot ziens!
Reactie van Roompot
8
Naam: Esther
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie ligging vlak bij de duinen en aangenaam huisje
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima verblijf
8
Naam: J Koster
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Leuk park. Bungalows staan dicht op elkaar waardoor nauwelijks parkeerruimte overblijft. Toegangsweg naar de bungalows vreselijk blubberig. Je kunt niet zonder blubber aan je schoenen de bungalow bereiken.
8
Naam: F. Veltkamp
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij komen hier al enkele jaren. Het is een kleinschalig park en ligt in een mooi gebied. Wij hechten niet aan faciliteiten, zoals restaurants of animatie. Enige is dat de inrichting (verzorgd door eigenaren) nogal kan verschillen. Wat je dan soms ziet is dat oude huisraad naar dit tweede huis wordt gebracht, zoals wat verouderde en doorgezakte matrassen.
8
Naam: Gerrit J. Busser
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Buitenhuisje 4 werd keurig schoon opgeleverd en de indeling voldeed aan onze wensen. De ruimte rondom het huisje is erg krap en geeft met name in de zomer weinig privacy. De ontvangst bij de receptie was goed en verliep vlot. De ligging van het park is uitstekend. De in het huisje aanwezige stofzuiger is aan vervanging toe.
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ligging, sfeer en activiteiten
7
Naam: Katja Kapenga
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Bedden en gebrek aan tweede toilet. Kleine bedden en slaapkamer beneden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Keurige huisjes (dicht naast elkaar geplaatst) maar door de oriëntatie van de woonruimte toch voldoende privacy. Bedden niet geschikt voor lange mensen. Ideale ligging als vertrekpunt voor wandeltochten door de Schoorlse bossen. Ook voor kleine kinderen een leuk kabouterbosje op loopafstand van het park.
9
Naam: Anoniem
Datum: 31 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk verblijf in een prachtige omgeving en mooie accomodatie. We komen graag (weer) terug.
9
Naam: Kiki Clevett
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk verblijf, perfecte ligging pal aan de duinen!
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima woning. Aandacht voor tv en audio. Blij met keuken en bad kamer met sauna.
8
Naam: Marga Jensma
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Er zit vloer verwarming in het huisje in de kamer ,douche , (slaapkamer) de slaapkamer moet je uit kunnen zetten om goed te slapen. Als je hem op kamer temperatuur is het te heet in de slaapkamer
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Erg leuk. Mooi om nog een keer naartoe terug te keren
8
Naam: Gertruud Hovenga
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij vonden het jammer dat er maar 3 zenders op de tv zaten.... beetje slecht anno 2020. De verlichting in de keuken was slecht... toch wel handig als je een kerstdiner wil maken. Geen vloerverwarming in de sauna... en te veel kieren onderin. Bleef niet goed warm... zonde van de energie die dan verloren gaat.
10
Naam: A de Ronde
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk dicht bij de duinen en kort bij de winkels
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk huisje op sfeervol kleinschalig park, met fantastische ligging direct bij de ingang van schoorlse duinen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 24 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk verblijf gehad! Sfeervol huisje, prachtige omgeving en veel privacy.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.