Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Park Scorleduyn

Park Scorleduyn

Schoorl, Noord-Holland, Nederland

  • Moderne bungalows
  • Groot duingebied
  • Strand en zee

reviews

8.6

Vakantiepark Park Scorleduyn scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 402 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 402 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk huisje op een heerlijke plek.
10
Naam: H.G. Cluwen
Datum: 13 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De bouw van de huisjes en goed overdacht qua ligging. Dicht bij de ingang van de duinen. Praktisch ingericht.
9
Naam: S.C. van den Berg
Datum: 10 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was een fantastische plek. Helaas was het huisje een beetje oudbollig. Lampen die stuk waren en het bed was oud
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Comfortabel huisje met mooie ligging in Schoorlese duinen
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben genoten van de stilte. Helaas heel veel regen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ondanks niet al te best weer,hebben we ons prima vermaakt
9
Naam: Marieke Nijenhuis
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Erg rustig park
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ondanks het slechte weer hebben we ons toch nog heel goed vermaakt.
10
Naam: Anoniem
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben genoten in de mooie , sfeer volle en schone huisjes op een heerlijk rustig park ! Voor herhaling vatbaar !
9
Naam: K Beets
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heel plezierig, zonder poespas. Enige puntje is dat je niet weet welk huisje met welke inrichting (verschillend) je krijgt. Nu voor de derde keer geweest en zeer tevreden!
10
Naam: Ed Balkenende
Datum: 4 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een week verbleven in het park Schorleduyn in Schoorl. Prachtig rustig park, kleinschalig met geweldig mooie huisjes. Heeft verder geen voorzieningen, maar die hebben we ook niet gemist.
10
Naam: Marianne Burgman
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Nog NOOIT zo’n schoon huisje gehad.Tot in de badkamer aan toe...geen schimmelplekje gezien ! Werkelijk alles om en in het huis was kraak helder. Absoluut TOP !
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Modern,stil
8
Naam: Melanie Castenmiller
Datum: 1 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De ijskast was kapot. Na twee dagen en twee keer klagen kregen wij een vervangende ijskast. We hebben vleeswaren en diepvriesproducten weg moeten gooien. Raam van de bovenslaapkamer kan niet volledig geopend worden. Dit kon niet meer gemaakt worden volgens de technische dienst. Dus dit moet vervangen worden. Daardoor was er te weinig frisse lucht.
10
Naam: Anoniem
Datum: 30 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Bij Scorleduyn is het na jaren nog steeds thuiskomen!
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk gehad in Park Scorleduyn. Mooie huisje in een prachtige omgeving,
8
Naam: Aly dullemond Dullemond
Datum: 29 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk ontspannen
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
verblijf was voor ons fantastisch! de ligging van het park geweldig met super vriendelijk personeel! de parasol was kapot en werd de volgende dag gelijk omgeruild voor een nieuwe. enig minpuntje was dat de tuinmannen de hele week bezig waren om de tuinen rondom de huisjes te doen. Dat had door het tuinbedrijf wel iets anders georganiseerd mogen worden.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Superhuisjes, keurig verzorgt en schoon, als ik enige kritiek heb is het dat de huisjes erg dicht op elkaar staan en een toilet boven zou fijn zijn.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rust en prachtige omgeving
7
Naam: Hens en Liesbeth
Datum: 23 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een prachtige locatie, dicht bij zee en dicht bij het dorp. Het huisje was prima. Wel vonden wij de verhouding tussen prijs en kwaliteit niet helemaal in balans. Het huisje was aan de dure kant, maar dat komt wellicht omdat wij maar met zn tweeën waren. We hebben in elk geval wel een hele fijne vakantie gehad op het park en genoten van de omgeving.
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Sfeer en ligging. Properheid en comfort woning
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
wat ik mis is gescheiden afval inzameling. minimaal oud papier en palstic scheiden in zon mooi omgeving.
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk huisje op perfecte afstand van het centrum en het Klimduin
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Hans Nuismer
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super locatie en een sfeervol huisje
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima accomodatie
7
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
niet schoon en niet goed onderhouden. Verder oke
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben genoten
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.