Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Droompark Spaarnwoude

Droompark Spaarnwoude

Halfweg, Noord-Holland, Nederland

  • Recreatiegebied
  • Bij Amsterdam
  • Culturele uitjes

reviews

7.7

Vakantiepark Droompark Spaarnwoude scoort gemiddeld een 7,7

Dit is het gemiddelde cijfer uit 49 beoordelingen

  • Algehele verblijf

Bekijk 49 reviews

9
Naam: Janet Traas
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
Relaxed, mooie woning, mooi uitzicht.
7
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2020
  • Algehele verblijf
Ik heb het kaartje in de accommodatie ingevuld, zou afdoende moeten zijn.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
Even helemaal onthaasten en dat onder de rook van Amsterdam ??
7
Naam: M H de Vette
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
We miste bijv haakjes om handdoeken op te hangen, geen plankje waar de douche gel kon op zetten in de douche. Douche is erg glad. Douchedeur scheef waardoor het water verkeerd weg loopt. Schuren van takken tegen huisje. Trapje naar terras moeizaam voor rolkoffers en vooral lastig voor fietsen. Idee om daar een schuin oplopend paadje te maken. Wel mooi terras en uitzicht op de vijver.
8
Naam: Leandra Dos Santos
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
Er waren wat problemen met onze chalet, maar na een korte overleg een andere chalet gekregen. Top service en geweldig mooie park! Ik wil elke dag wakker worden met eendjes in mijn tuin ♡
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 september 2020
  • Algehele verblijf
Prima park en geweldige omgeving. We hadden niet verwacht dat er zoveel mooie natuur in de omgeving was.
9
Naam: Adrie van Westdorp-Van Huit
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
was gewoon top.
7
Naam: Anoniem
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
8
Naam: Bertil Kaanen
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
Zie vorige info schoonmaak defecte tv
8
Naam: Dirk Hooijer
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
Schoon bungalow
10
Naam: Jan Willem Hageman
Datum: 4 september 2020
  • Algehele verblijf
Mooie ligging, uitstekend schoongemaakt, goede service. We komen zeker terug!
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 september 2020
  • Algehele verblijf
Mooi park, super leuk restaurant.
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 september 2020
  • Algehele verblijf
Goede ligging maar horeca viel tegen
10
Naam: Anoniem
Datum: 29 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Er kwam een rioolgeur uit het doucheputje in onze slaapkamer. Hierdoor konden wij af en toe moeilijk slapen helaas, verder was het een heel leuk, top en rustig verblijf. Dank jullie wel.
10
Naam: Anoniem
Datum: 28 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Wij hebben fijne dagen gehad. We zijn niet zozeer op het park geweest maar omgeving bekeken.
4
Naam: Anoniem
Datum: 24 augustus 2020
  • Algehele verblijf
De vloer was erg beschadigd door het hele huisje. De badkamer was niet goed schoon. En de banken waren smerig en niet goed onderhouden. De muffe geur bleef er erg in hangen.
Uw vakantie op Spaarnwoude is niet geheel verlopen zoals gehoopt. Dat vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! Wij willen graag dat iedereen met een grote glimlach vertrekt, dus we gaan ons uiterste best doen u de volgende keer een fijne tijd te bezorgen. Het is daarom erg fijn dat u deze ervaring met ons heeft gedeeld. Het onderhoud heeft onze aandacht en inmiddels zijn wij druk bezig met het uitvoeren van verschillende restyles. Graag tot ziens op één van onze parken.
Reactie van Roompot
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 augustus 2020
  • Algehele verblijf
We hebben een hele fijne vakantie gehad. Service is goed, problemen worden meteen opgelost. Het enige dat ik gemist heb in onze accommodatie in deze fijne bosrijke omgeving met veel water, is horren voor de ramen (en terrasdeur). Het was erg warm, maar er kon geen raam open omdat er dan meteen erg veel ongedierte binnen kwam.
2
Naam: van de Put
Datum: 18 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Het huisje was ronduit slecht. Zie ook mijn klachten bij de receptie. (huisje 98) Onderstaand bericht heb ik naar Roompot gestuurd (12 augustus), omdat wij het via Roompot hadden geboekt: Wij hebben nog nooit in zo’n slecht huisje gezeten als deze, welke we via roompot hebben besteld. Normaal gesproken gaan we naar een roompot en wat altijd naar wens was. Nu hadden we weer via jullie geboekt in de veronderstelling dat dit een roompot zou zijn. Dit bleek een droompark te zijn. Bij aankomst (afgelopen maandag) gemeld het volgende: - Huis was niet schoon, alleen bed opgemaakt. Met niet schoon bedoel ik echt niet schoon. Wij hebben het huisje zelf schoongemaakt en alle servies in de vaatwas machine gedaan. o Reactie Roompot: Schoonmaak kosten terug gekregen (was ook het minste), maar zo wil je je vakantie niet beginnen. - In de kast lag een zeer smerige handdoek, zou wit moeten zijn, maar was zeer smerig (zwart) - WiFi deed het eerst niet. o Later bleek dit een verstopt kasje te zijn, waar de stekker uit was - Deuren gaan zeer moeilijk open, eindelijk zijn ze vandaag langsgekomen en werd er gemeld dit wordt vrijdag opgelost (bijna einde vakantie). Monteur van Park kon dit niet repareren. - Er stonden maar 3 stoelen buiten. Vandaag is eindelijk de 4e stoel ontvangen. Wel jammer dat we 2 avonden niet met z’n vieren buiten konden eten. Vandaag gemeld: - Douche cabine is kapot, deur gaat zeer moeilijk dicht, wordt doorgezet en zal deze vakantie niet opgelost worden. Monteur van het park kon dit niet repareren. - Kast deuren in de slaapkamer konden niet dicht, is vandaag gerepareerd. - Bank is kapot, monteur zei dat dit al bij de eigenaar gemeld is. Helaas hebben wij wel een kapotte bank in de kamer staan. Nog niet gemeld: We vonden in de kast nog een ventilator, welke nog in elkaar gezet moet worden. Keuken kastjes zijn niet al te best. Sluiten niet goed
Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend om te horen dat dit allemaal aan de orde was tijdens uw verblijf. We hebben gezien dat het park inmiddels contact met u heeft opgenomen en u hiervoor gecompenseerd bent. We willen u toch bedanken voor uw bericht, op deze manier kunnen wij onze service en kwaliteit verbeteren!
Reactie van Roompot
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Een opmerking groenonderhoud had iets beter gekund. Mooi aangelegd park maar veel onkruid. Verder heel mooi.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Mooie locatie, jammer van de vliegtuigen.
10
Naam: J. Kanters
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
7
Naam: Blaes Wouter
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
10
Naam: Sylvia Migchels
Datum: 31 juli 2020
  • Algehele verblijf
Mooie ligging aan het water
8
Naam: Cor
Datum: 31 juli 2020
  • Algehele verblijf
het tuinmeubilair was sim[pel en kwam niet overeen met de plaatjes op de website, waarop laungebanken zijn te zien.
8
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2020
  • Algehele verblijf
Huisje kan beter schoon gemaakt worden. Onder bedden nog spullen van vorige bewoners! Veel spinrag en spinnen (ook naar boven kijken)! Broodjesservice is prima, maar als je voor 9.00 uur aanbiedt, ook duidelijk maken waar deze dan opgehaald kunnen worden. Over het geheel tevreden en heerlijke midweek gehad.
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 juli 2020
  • Algehele verblijf
Mooi park, gunstige ligging en goede accommodatie.
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 juli 2020
  • Algehele verblijf
goed ervaren, mooi park. vriendelijk personeel
7
Naam: Björn Zwinnen
Datum: 21 juli 2020
  • Algehele verblijf
Was leuk. Goede ligging maar de onderhoud aan het park, verblijf en parking kan beter. (op het huisje groeien groene algen, de parking boordstenen zijn schuin weggezakt. Het groen kon beter verzorgd zijn. En er lag een kapot stoeltje naast de bungalow van de vorige bezoekers waarschijnlijk?
7
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
Wij hadden bij aankomst (maandagavond) enkele defecten in het huis. Twee nachtlampen waren stuk, de staande lamp in het salon functioneerde niet en de douchekop had onvoldoende water wegens defect ter hoogte van aansluiting met de kraan. Dit hebben we de morgen nadien (dinsdag) onmiddellijk gemeld. De nachtlampen werden die dag vervangen, de staande lamp pas de dag nadien (woensdag) en de douche pas na drie dagen. Toen was het al donderdag en hadden we drie dagen gedoucht met een zwakke straal water. Zaterdagmorgen hadden we geen warm water en zijn ze tijdens de dag komen kijken en was het probleem opgelost dachten we maar de zondag hadden we nog steeds koud water! We hadden toch echt wel een snellere service verwacht van de technische dienst tijdens de hele week! We hebben de blijvende defecten elke dag gemeld aan de lobby. Nog een punt was het grasplein rond ons huis. Dit stond zeker 20 cm hoog met alle bloemen en distels in bloei! Geen aangename plaats om te soezen in je tuinstoel. De barbecue was ook te vuil om te gebruiken.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.