Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Droompark Molengroet

Droompark Molengroet

Noord-Scharwoude, Noord-Holland, Nederland

  • Familiepark
  • Veel faciliteiten
  • Recreatiegebieden

reviews

8.8

Vakantiepark Droompark Molengroet scoort gemiddeld een 8,8

Dit is het gemiddelde cijfer uit 38 beoordelingen

  • Algehele verblijf

Bekijk 38 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
Chalet en de rust , personeel fijn in omgang
9
Naam: Jan Visch
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
Heel plezierig en sfeervol
9
Naam: Ronald Schoonbeek
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
Geweldig park, perfecte ligging en prima plaats per accommodatie. Service ook Goed in orde net als het park. Hoogtepunt het verwarmde zwembad. Kleine minpuntjes: vloer kraakte bij de keuken en geen info brandveiligheid rondom de accommodatie .
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
Lekker rustig
9
Naam: Henk Meijerink
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
Alles was prima geregeld. Zowel ligging, chalet als ontvangst. Minpuntje vonden wij dat er alleen broodjes te koop waren en geen andere levensmiddelen. Geen supermarkt om de hoek.
9
Naam: Lucy Ketelaars
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
Mooi park mooi chalet alles is er. Mooie omgeving. Echt schitterend
9
Naam: Roelof Oldenburger
Datum: 4 september 2020
  • Algehele verblijf
Heel verzorgd!
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 september 2020
  • Algehele verblijf
prachtige ligging
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Top weekje in Nederland, dank zij droompark Molengroet
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Geweldig park en omgeving
9
Naam: Rik Koers
Datum: 21 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Iwdereen is zeer bwhulpzaam geweest. In het restairant of bij de receptie, allemaal lieve mensen die weten waarom je hier vakantie houdt. Top!
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Prima park voor stel zonder kinderen. Rustig met goede horeca
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 augustus 2020
  • Algehele verblijf
9
Naam: Jeroen Dinnissen
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
De schoonmaak kan beter. Bij aankomst zaten de bank en stoel onder de haren, haarroos en kruimels. We hebben dit zelf met stofzuiger opgezogen. Ook stonden er vuile pannen en deksels in de kast met aangekoekte vlekken. Walgelijk om te zien. Deze hebben we zelf met een schuurspons schoongeboend.
9
Naam: Hooiveld-Schoo
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Vanaf het moment dat we bij het chalet aankwamen voelden we ons ontspannen en thuis. Het chalet was heel erg netjes en modern en ruim genoeg. Met maar 5 minuten lopen waren we bij de dierenweide waar onze dochter zich prima kon vermaken. Het park ligt heel gunstig en het is makkelijk om van het park naar het strand te rijden. Al met al een fijn park waar wij graag weer zouden komen.
9
Naam: Patrick ten Kate
Datum: 1 augustus 2020
  • Algehele verblijf
prachtige ligging. doordat er veel vaste bewoners zijn op het park krijg je niet echt het gevoel welkom te zijn. het voelt alsof het park van hun is. receptie top. horeca slecht. slechte bediening. 2e kopje koffie wat besteld was is nooit gekomen. 2 jonge jongens, zeer ongeïnteresseerd. snackbar, portie kipnuggets voor €4,95 kan echt niet. belachelijke prijs. horeca is veel te verbeteren
9
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2020
  • Algehele verblijf
Heerlijk rustige park,van waar je prachtige fiets tochten kunt maken en of wandelen. Ligt het centraal
9
Naam: Jan van der Veen
Datum: 25 juli 2020
  • Algehele verblijf
De accommodatie was toe aan een behang/verf beurt. De douche en kast rails zijn smerig en doucheputje bladert af Een roestig rek, zonder kleerhangers in de hangkast. Het huisje was groot genoeg voor 4 pers, een mooie plek en ruime tuin om in te zitten, evt aan het water vissen
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2020
  • Algehele verblijf
Ik heb genoten van mijn verblijf op uw park ( Molengroet). Prachtige accomodatie op een groen park. De ligging was een mooi begin punt voor mooie uitstapjes. Misschien tot een volgende keer..........ik weet wel zeker.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2020
  • Algehele verblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2020
  • Algehele verblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 juli 2020
  • Algehele verblijf
Ondanks de corona-periode hebben een fijn vakantie gevoel gehad. Het mooie verblijf, de ligging van het park en jet vriendelijke personeel hebben hier aan bijgedragen. Kortom een aanrader voor een ieder!
10
Naam: G.P van Weelden
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
We waren gewoon verbaasd. Alles was perfect geregeld.
10
Naam: Anoniem
Datum: 7 juli 2020
  • Algehele verblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 juli 2020
  • Algehele verblijf
Prachtig huisje met berging. Alles schoon en netjes!
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 juli 2020
  • Algehele verblijf
Mooi park zeer goede locatie.
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
het is er heerlijk rustig
9
Naam: Theo Vos
Datum: 28 juni 2020
  • Algehele verblijf
Huisjes zien er mooi uit, met ruime tuin en privacy.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.