1 vakantiepark 3 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Vakantieparken met chalet te huur Noord Brabant

De vakantieparken van Hogenboom zijn op de mooiste locaties in Brabant gelegen. Ze bieden al het comfort en de faciliteiten voor een actieve of juist relaxte vakantie. Op de parken zelf kunt u onder andere zwemmen, tennissen, midgetgolfen en fitnessen. Als u een chalet in Brabant huurt, kunt u zelf koken, maar ook lekker uit eten gaan in een van de horecagelegenheden van het vakantiepark. En als u lekker wilt winkelen wanneer u op vakantie bent in een chalet in Noord-Brabant kunt u uitstekend terecht in de historische steden Den Bosch en Breda. De gemoedelijke Brabantse dorpen staan juist bekend om hun nostalgische sfeer van jaarmarkten, braderieën en kermissen.

1 vakantiepark 3 verblijven

Bospark De Bikkels
Bospark De Bikkels
Bospark De Bikkels

Bospark De Bikkels

Vlierden, Noord-Brabant, Nederland
  • Kleinschalig park
  • Ruim opgezet
  • In natuurgebied

Vakantie in een chalet in Brabant

De Nederlandse provincie Noord-Brabant wordt vaak kortweg aangeduid als Brabant. Qua landoppervlak is Brabant na Gelderland de grootste provincie. Den Bosch is de hoofdstad, maar Eindhoven is de grootste stad. Tilburg en Breda zijn de beide andere grote steden in Brabant. Buiten dit verstedelijkte gebied is Noord-Brabant een landelijk gebied met veel natuurschoon. Als u een chalet in Noord-Brabant huurt, kunt u van een zeer divers landschap genieten. Het Nationaal Park De Biesbosch in het noordwesten van Brabant is beschermd natuurgebied en biedt vele recreatieve mogelijkheden. Het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen is een ander, zeer afwisselend natuurgebied met zandverstuivingen, naaldbossen en moerasgebieden. Een chalet in Brabant op een van de vakantieparken van Hogenboom is altijd op een mooie locatie gelegen zodat u volop van de rust en de natuur kunt genieten.

Een van de grootste toeristische trekpleisters in Brabant is het attractiepark De Efteling. De Efteling is een van de oudste themaparken van Europa en heeft diverse prijzen gewonnen, o.a. voor het beste themapark ter wereld. Begonnen als sprookjesbos van Anton Pieck is het uitgegroeid tot een attractiepark voor alle leeftijden. Andere attracties zijn het Sneeuwattractiepark Skidôme in Rucphen - waar het zelfs in de zomer mogelijk is om te skiën en te snowboarden - en Safaripark Beekse Bergen. Dit park behoort tot de grootste wildlifeparken van de Benelux. Een chalet in Brabant biedt ook de mogelijkheid om het eerste indoor skydive centrum van de Benelux te bezoeken: in een verticale tunnel kunt u ervaren hoe het is om door de lucht te zweven. Dit ultieme gevoel van vrijheid past uitstekend bij het concept chalet te huur in Brabant.

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Vakantietent, Villa's

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Aanbiedingen, Last-minute, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.