Bungalowpark Herperduin

Herpen, Noord-Brabant, Nederland

  • Ruim opgezet
  • Zwembad
  • Natuur

reviews

8.5

Vakantiepark Bungalowpark Herperduin scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1385 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Zwembad

Bekijk 1385 reviews

8
Naam: Hugo
Datum: 16 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Wij zijn de receptie heel dankbaar voor de oven die gebracht kon worden. Wij hadden verkeerd gelezen en dachten dat een combi magnetron ook een over zou hebben. Dat bleek grill en magnetron. De oven was echt DE oplossing. Dat maakte dat we niet officieel hebben geklaagd over de slechte staat van schoon. Wij hebben het hele huisje moeten stofzuigen, dweilen en afnemen. Het leek wel of het huisje een jaar niet was schoon gemaakt. Zelfs als ik 1 maand niet dweil thuis heb ik niet zon smerig sop. Handgrepen met vieze resten van vorige bewoners. Kopjes waar groezeligheid nog aan zat. Spetters (waarschijnlijk cola) op het dressoir. Nee zoals wij het huisje hebben achter gelaten, zullen de schoonmakers blij mee zijn geweest. Die konden zo weer weg. En de eettafel was werkelijk ranzig. Zo goed als wij huisje 18 in de Bosrand aantroffen in maart 2021, zo slecht was huisje 7 van de Bosrand in juni 2021!
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Gerda van Bronswijk
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Geweldig park. Netjes onderhouden! Heerlijke ligging
7
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
gedateerd, is niet erg, huisje stonk, vooral 1 slaapkamer, schimmels? toplocatie, dit maakte zelfs het samenwonen met mieren en ander ongedierte veel goed
8
Naam: Jan Bonestroo
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
10
Naam: JP Duine
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het is iedere keer weer (inmiddels toch zeker al een keer of 5 ) een heerlijk verblijf. De 2 persoons bungalows liggen allen prachtig. Voorzien van bijna alle comfort. Deze keer verbleven we in nummer 23. Hier is de keuken wat veroudert (wel compleet). Wat echt ongewenst en niet meer van deze tijd is, het gemis van thermostaat kranen in de douche en het bad. Zou belangrijke verbetering zijn als deze geplaatst zouden worden.
10
Naam: Foppe Reitsma
Datum: 12 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Zeer prettig verblijf! Prima huis. Vriendelijk receptie personeel. Natuurlijk was het prachtige weer daar ook credit aan. Zeker voor herhaling vatbaar!
10
Naam: Hans van der Zwaart
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Erg leuke en goede accommodatie met een perfecte ligging. Net park. Komen zeker weer terug, is voor herhaling vatbaar.
9
Naam: G Klamer
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijke vakantie gehad en genoten van de indeli g van het park.
8
Naam: Bouktje de Haan-Sander
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het huisje ligt prima gelegen tussen de bossen in alle rust.
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooie locatie, huisje beetje gedateerd. Roestige verwarming. Geen toiletrolhouder, geen haakjes in badkamer om kleding aan te hangen. Ramen erg vies, last van mieren en nogal wat spinnenweb. Daarom nogal smoezelige indruk bij binnenkomst. Sanitair en keuken was wel schoon.
9
Naam: Corry van Braak - ten Hove
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij mochten legeren bij Van Gogh, een huisje waar het groen en geel voor je ogen zag en de verdere groene tinten. Dat was geen probleem, het grootste probleem was de bank, te diep en te laag, en de stoel, idem dito. Het bed was zo hard dat ik de dekbedden van de ander bedden op mijn matras heb gelegd. Ook die lage bedlampjes waren niets, je moest de bedden zo zetten dat je je hoofd niet kon stoten. De kleding moest aan koperen buizen hangen. Gelukkig hadden we niet veel, maar anders hangen die boven je hoofd. Dit is geen huisje voor de ouderen, die moeten een makkelijke bank hebben waar ze nog eens op kunnen liggen. Ook waren er veel minder stopcontacten. Dat heeft onze vakantie wel voor een deel vergald, zeker omdat de andere vier die we gehad hebben wel goed waren. Wij zouden het op prijs stellen als er een vergoeding tegenover stond voor gederfd woongenot.
9
Naam: Jan Bliek
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Een heerlijke vakantie gehad. Midden in de bossen en tussen konijntjes, eekhoorns en vogels en op een rustige plaats. Een prachtige omgeving nodigt uit tot fietsen en wandelen.
10
Naam: Hanny Reiche
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Schitterende locatie, huisjes ver van elkaar af,. 1 ding vond ik jammer, dat er grint op de paden lag, dat was voorheen niet.
7
Naam: Anoniem
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Vriendelijk en behulpzaam personeel
8
Naam: Loek Zoun
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Ligging, rust, service,
10
Naam: Lammert de Wit
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Zou mooi zijn huisje aan gepast met verhoogde wc en beetje hardere bed en iets hoger voor ouderen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Prettig verblijf, Maashoeve is een goed onderhouden en nette accommodatie. De ligging is echt top!
9
Naam: G. van Zanten
Datum: 8 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
zeer mooi park vriendelijk personeel klachten over de schoon maak zeer goed afgehandeld binnen 5 minuten stonden ze er al kan niet beter alleen de wifi moet beter haast geen ontvangst komen zeker terug
9
Naam: Bianca van Zuijlen-Broodman
Datum: 7 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Wat een fantastisch gelegen park. Het huisje was fantastisch, de sfeer idem. De kinderen hebben zich heerlijk vermaakt. Wij waren hier helaas maar een weekend, wij komen zeker terug... maar dan langer!
10
Naam: H.J.V. de Cloe-Brus
Datum: 7 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het park De Bosrand is heerlijk rustig, ligt erg mooi. De huizen zouden een likje verf kunnen gebruiken en een buiten/ binnenbarbecue die heel is. Verder niks aan doen.Prima accomodaties. Wij zitten altijd in de grootste bungalows. Zo heerlijk daar.
8
Naam: Leo Pijlman
Datum: 7 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Gezellige bungalow ( voor mij een cottage, geweldig! ) Veel privacy rondom de bungalow.
8
Naam: Jo Goddijn
Datum: 7 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Erg jammer dat wifi zo slecht en onveilig is. En ontbreken parasol of andere voorziening om buiten te zitten bij het huisje uit de zon ontbreekt. Ook geen kussens voor de tuinstoelen.
10
Naam: van Veen
Datum: 7 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Wij hebben een heerlijke midweek gehad. Alles was goed geregeld ook ivm Corona. Helaas is het een populaire locatie en was bijboeken niet meer mogelijk. Anders hadden we dit graag gedaan! Dikke pluim voor al het personeel
9
Naam: Linda van Gelder
Datum: 7 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
net park met veel natuur. het enige minpunt is het grind op de paden wat erg lastig fietsen is.
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
mooi gelegen, veel privacy, fijn in de natuur... top
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Lekker rustig midden in het bos
10
Naam: Anoniem
Datum: 5 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
8
Naam: Jordy Lenior
Datum: 4 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Hele fijne midweek gehad met ons hondje, rustig gelegen, fijn dat je beschut zit zodat je niet zo op de kijk zit. Huisje zag er prima uit, alleen de koekenpan vond ik een beetje vies.. 2 ervan is handiger met koken. En de matrassen zijn erg zacht waardoor je in een kuil ligt, en de matrassen sluiten niet tegen elkaar aan waardoor je een spleet heb, dat ligt niet fijn. Waardoor je minder goed slaapt. Maar verder is het prima !
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.