Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Bungalowpark Herperduin

Herpen, Noord-Brabant, Nederland

  • Ruim opgezet
  • Zwembad
  • Natuur

reviews

8.4

Vakantiepark Bungalowpark Herperduin scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 952 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Zwembad

Bekijk 952 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 2 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Bosrijke omgeving en rustig park Daarom komen wij 2x per jaar op herperduin.
9
Naam: Kees Hendriks
Datum: 1 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Geweldig leuk huis met prachtige ligging. Echt voor herhaling vatbaar. Enige minpuntje was dat de stofzuiger niet werkte daarom konden we het niet zo schoon houden als we wilde maar dat maakt verder niets uit aan onze beleving. Zowel onze kinderen als wij komen heel graag terug. Prachtig opgezet. Complimenten hoor. Vriendelijke groetjes Erna Hendriks. 0642308384.
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
10
Naam: A Van der Meer
Datum: 30 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Huisjes zijn - hoewel heel sfeervol- ook wel wat aan onderhoud toe. Tegels in badkamer zitten los en vloerbedekking in een huisje waar ook honden komen zou niet moeten kunnen ivm hygiene. Dan beter laminaat of plavuizen. Verder zijn we zeer tevreden, al voor de vierde keer want we vinden de omgeving pracktisch en het huisje heerlijk kneuterig en gezellig!
9
Naam: Kalinka Siegers
Datum: 30 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Ligging in het bosrijke gebied is geweldig! De huisjes staan wat verder uit elkaar wat meer rust en natuur geeft! Wat voor ons het een mooi rustig en top park maakt!
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Heerlijk thuis gevoel!
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De bungalow was super gezellig
9
Naam: Sylvia
Datum: 30 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Zeer fijn park met behulpzaam en vriendelijk personeel. Het huisje moet wel even nagekeken worden, de wasbak in de keuken lekt behoorlijk en de gaskachel was kapot. Verder heerlijk weekend gehad!
9
Naam: M. Kessels
Datum: 30 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De huisjes worden qua inrichting wel erg gedateerd, maar de ligging en uitstraling maken veel goed
7
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
De voorheen prachtige locatie is veranderd in een bouwput. Erg veel zand en lastig begaanbaar. In het voorjaar (bij mooi weer!), zou ik hier zeker niet boeken! Tot 2x toe bezoek omdat er controle moest zijn ivm graafwerk. Ook cv uitgevallen daardoor (15gr in huis!). Echt jammer
9
Naam: Erwin Laan
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De internet verbinding is wat zwak. Deze behoeft verbetering.
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Ligging heel mooi, schoonmaak kan beter spinnenwebben aan het plafond.
9
Naam: John Bouwmans
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Zo super schoon en gezellig huisje op ruime afstand van anderen. Bos om te wandelen. Dus meer hebben we niet nodig. John
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Heel veel te doen in het bos voor kinderen, jammer dat het zwembad gesloten was.
8
Naam: Valentijn Kerklaan
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Herperduin is ons inziens een park met een meer ecologische inslag. Dat vinden wij prima en goed. Het verbaast ons dat op het park geen faciliteiten zijn voor het elektrisch opladen van een auto. Tijden ons verblijf waren er minstens 4 elektrische autos. Dat zou passen in de opzet van het park. Voor de rest is het uitermate prima in een zeer prettige omgeving.
9
Naam: H.J.V. de Cloe-Brus
Datum: 20 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij komen al meer dan 35 jaar in de Bosrand. Heerlijke ligging, rust en ruimte en mooie omgeving en leuk basis boshuis, zonder al teveel luxe....terug naar de basis.
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heel prettig. Geen last gehad van de werkzaamheden. Over het algemeen zeer tevreden. Enige verbeterpuntje; Op de site en in het park wordt een kaart gebruikt die redelijk onduidelijk is. Huisnummers, receptie etc. zijn niet duidelijk.
9
Naam: Hennie Bos
Datum: 17 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een heerlijk huisje in een meer dan prettige omgeving. Slechts een aandachtspuntje: Eettafel met barkrukken. Benen blijven bungelen en dus gezwollen enkels en voeten; zelfs bij mensen die hier nooit last van hebben.
6
Naam: Anoniem
Datum: 17 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Huisjes dienen echt onderhouden te worden. Ondanks de nieuwe banken stoelen en tv.zijn de vloeren douche wc en slaapkamers echt aan de beurt
Uw vakantie op Herperduin is niet geheel verlopen zoals gehoopt. Dat vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! Wij willen graag dat iedereen met een grote glimlach vertrekt, dus we gaan ons uiterste best doen u de volgende keer een fijne tijd te bezorgen. Het is daarom erg fijn dat u deze ervaring met ons heeft gedeeld. Het onderhoud heeft onze aandacht en inmiddels zijn wij druk bezig met het uitvoeren van verschillende restyles. Graag tot ziens op één van onze parken.
Reactie van Roompot
9
Naam: Ugenie Donker Curtius - De Meulder
Datum: 17 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Park is top. Veel rust, bos voor wandelingen. Tip: meer lantaarnpalen op de wegen bij de bosrand. Was aarde donker in de avond met uitlaten hond.
8
Naam: E de Lugt
Datum: 16 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Het onderhoud van de accommodatie liet veel te wensen over. Van losse traptredes, losse uitzet ijzers en kapotte thermostaatkraan. Dit werd opgeschreven en hopelijk ook opgepakt door de receptie medewerker bij vertrek.
10
Naam: Sharon Van Der reijden
Datum: 16 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Top weekend gehad miste alleen een openhaard
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
6
Naam: Bregtje Spreeuw
Datum: 16 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
het verblijf had een fijne ligging ,wel sterk verouderde bedden en douche/toilet gelegenheid ook niet alles . Verlichting in het verblijf mag ook iets beter ,was op plaatsen erg donker .Dus kortom het mag moderner en comfortabeler ,zou je er nog beter van kunnen genieten
Uw vakantie op Herperduin is niet geheel verlopen zoals gehoopt. Dat vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! Wij willen graag dat iedereen met een grote glimlach vertrekt, dus we gaan ons uiterste best doen u de volgende keer een fijne tijd te bezorgen. Het is daarom erg fijn dat u deze ervaring met ons heeft gedeeld. Het onderhoud heeft onze aandacht en inmiddels zijn wij druk bezig met het uitvoeren van verschillende restyles. Graag tot ziens op één van onze parken.
Reactie van Roompot
9
Naam: Jan De Bruin
Datum: 16 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Hele fijne plek om er even tussenuit te zijn!
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Hey verblijf op het vakantiepark was heerlijk en een hele fijne ervaring. Ik zou het zo nog een keer over doen
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.