Bungalowpark Herperduin

Herpen, Noord-Brabant, Nederland

  • Ruim opgezet
  • Zwembad
  • Natuur

reviews

8.5

Vakantiepark Bungalowpark Herperduin scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1637 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Zwembad

Bekijk 1637 reviews

8
Naam: Moonen P.J.J.
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Accommodatie s zijn prima , vind het alleen jammer dat het restaurant op park herperduin dicht was ( al 3 jaar ) zeker om n terrasje te nemen ( mijn vrouw is nu slecht ter been ) en moest ik gebruik maken van de auto TIP ! Als het restaurant herperduin word geopend met de formule van t friethuis in schaijk gecombineerd met n drankje denk ik dat het gouden zaken zijn Trouwens we zijn regelmatig bij pan en zo geweest Mooi huisje en mooie omgeving om tot rust te komen
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Fijn gehad
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
7
Naam: Riet Haasnoot
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
De achterste slaapkamer was laag en het stonk er nogal. Verder was het huis mooi schoon en gezellig ingericht.
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Veronica Kuiper
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
We hebben al op veel parken gezeten. Maar de schoonmaak van de cottage was opmerkelijk schoon , een groten pluim voor deze mensen. 1 opmerking .het rolgordijntje cottage nr 17 mag wel eens vernieuwd worden . Voor de rest top
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Bosrand villa nummer 30 had geen sleutel voor de achterdeur. Deze werd alleen afgesloten middels gebrekkige bijzetsloten. Bij de receptie gevraagd of we een sleutel konden krijgen voor de achterdeur. Dit kon iet, met als reden dat mensen die sleutel kwijtraken. Dit is natuurlijk een absolute drogreden. De cilinders zijn eensluitend te maken met dezelfde sleutel. Het niet verstrekken van een sleutel om deze reden vonden wij niet acceptabel en zelfs onveilig. Enerzijds wordt er gewaarschuwd voor diefstallen en anderzijds krijg je geen sleutel om de achterdeur deugdelijk af te sluiten. Heel jammer....
8
Naam: Johan de De Jonge
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het was goed.
10
Naam: Samantha Koster
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Vriendelijke, rustige en mooie omgeving. Met de huisjes van de bosrand leef je echt in het bos. Heerlijke sfeer van de natuur en lekker wat privacy.
10
Naam: Hans Lubbers
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Geweldige ligging
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heel goed
8
Naam: René Kool
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Zwembad
10
Naam: Marjolein
Datum: 18 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De Bosrand is een heerlijk park met heel veel privacy. Je loopt direct het bos in. Je kunt er uren wandelen, fietstochten maken of wat je dan ook maar wil. Voor kinderen is er ook genoeg te doen en te ontdekken. Wij komen zeker nog eens terug.
7
Naam: Diana Guntlisbergen-timmermans
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Zwembad
Fijne vakantie gehad huisjes liggen heel rustig maar de schoonmaak heel slecht ik snap dat ze weinig tijd krijgen maar er zaten zoveel spinnenwebben einde van het seizoen dat snap ik maar zonde van de mooie huisjes
10
Naam: Gerda van Zelst
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijk rustig
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prima omgeving en huisje om met man en zoon een paar dagen te ontspannen na en voor hele drukke dagen in ons huidige leven.
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
heerlijk huisje midden in de natuur op loopafstand een vennetje waar de honden heerlijk hebben gezwommen
10
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Rustig park en op de Bosrand geen last van inkijk etc.
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
10
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Zwembad
Hebben het als heel rustig ervaren,veel natuur gezien,leuk huisje,jammer dat restaurant op park zelf gesloten was
8
Naam: Anoniemer
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Rust en ruimte
10
Naam: Matthieu Klaver
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Super goed heerlijk rustig daar
8
Naam: Spieringhs
Datum: 15 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Voor mij als oudere was het een relex verblijf op het park .Ik heb de rust genoten. Jammer dat ik moeilijk kon wandelen met de rolllater maar toch een hele fijne tijd gehad. De dames van de receptie ook bijzonder vriendelijk en behulpzaam. mijn dank daarvoor.
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij komen er al jaren, zijn dus zeer tevreden. Jammer van de slechte Wifi, dat zou echt verbeterd moeten worden vind ik.
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Buiten enkele spinnenwebben in het huisje en het ontbreken van een ovenschaal was het huisje zeer compleet ingericht. Het was er brandschoon, er was voldoende keukeninventaris en het huisje zelf was erg smaakvol ingericht. Hierdoor hadden wij gelijk een heel fijn en welkom gevoel toen wij aankwamen.
10
Naam: Nico Zandbergen
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Henk Mensinga
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Anco van Rijnberk
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
het interieur van het huisje 36 dat gelinkt was aan van Gogh
8
Naam: Tom Burger
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.