2 parken 15 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Ook kinderen genieten in Brabant

Natuurlijk worden de kinderen niet vergeten bij de Hogenboom Vakantieparken. Voor hen zijn er tal van faciliteiten om hen een onvergetelijke vakantie in Brabant te bezorgen. Ekkie Eekhoorn is dol op kinderen en wil graag met ze spelen. Verder zijn er zwembaden voor kinderen voor alle leeftijden, speeltoestellen en speeltuinen, en als het regent kunnen ze lekker knutselen, toneelspelen of spelletjes doen in een activiteitenhonk. Ook uw huisdieren zijn van harte welkom bij de Hogenboom Vakantieparken. Wilt u dus uw hele gezin een fijne vakantie in Noord-Brabant bezorgen? Boek dan snel een accommodatie bij Hogenboom Vakantieparken.

2 parken 15 verblijven

Bospark De Bikkels
Bospark De Bikkels
Bospark De Bikkels

Bospark De Bikkels

Vlierden, Noord-Brabant, Nederland
  • Kleinschalig park
  • Ruim opgezet
  • In natuurgebied
Bungalowpark Herperduin
Bungalowpark Herperduin
Bungalowpark Herperduin

Bungalowpark Herperduin

Herpen, Noord-Brabant, Nederland
  • Ruim opgezet
  • Zwembad
  • Natuur

Geniet van een welverdiende vakantie in Brabant

Rustzoekers en natuurliefhebbers komen helemaal aan hun trekken tijdens een vakantie in Brabant. Als u een vakantie in een van de Hogenboom Vakantieparken boekt, krijgt u waar voor uw geld. U bent niet alleen verzekerd van een uitstekende accommodatie, maar eveneens van een park dat gesitueerd is in een prachtige omgeving waar u al fietsend, wandelend of vissend heerlijk tot rust kunt komen. Wilt u andere sporten beoefenen, dan is dat ook mogelijk. De Hogenboom vakantieparken bieden een keur aan sportieve activiteiten voor jong en oud. Zelfs als het regent hoeft u zich niet te vervelen tijdens uw vakantie in Noord-Brabant, want Hogenboom heeft voor ieder wel iets op recreatief en sportief gebied. U kunt een balletje slaan op een tennisbaan, maar u kunt ook uw mannetje of vrouwtje staan op een heuse indoor golfbaan. En wilt u met het hele gezin een leuke activiteit beoefenen, dan gaat u natuurlijk gezellig bowlen.

Een Noord Brabant vakantie is een vakantie waar u geen spijt van zult hebben. Bij de vakantieparken van Hogenboom doen ze er alles aan om u een vakantiegevoel te geven. U geniet niet alleen van de vele faciliteiten op het park, maar u kunt vanuit uw vakantieverblijf ook nog eens verschillende bezienswaardigheden bezoeken zonder er lang voor te rijden. Daar is over nagedacht. Dat is echter nog niet alles: u kunt ook een fietsarrangement nemen als u kiest voor een vakantie in Brabant. En houdt u van lekker eten? Verwen uw smaakpapillen tijdens uw Noord-Brabant vakantie en reserveer een culinair arrangement bij een Hogenboom Vakantiepark. Wilt u lekker eten met sportiviteit combineren? Ook daarin hebben ze bij Hogenboom Vakantieparken een voorziening getroffen in de vorm van culinaire fiets- en wandelroutes. U ziet, het hoeft u aan niets te ontbreken bij uw vakantie in Noord Brabant.

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Vakantietent, Villa's

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Aanbiedingen, Last-minute, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.