Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Bospark De Bikkels

Bospark De Bikkels

Vlierden, Noord-Brabant, Nederland

  • Kleinschalig park
  • Ruim opgezet
  • In natuurgebied

reviews

8.0

Vakantiepark Bospark De Bikkels scoort gemiddeld een 8,0

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3770 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf

Bekijk 3770 reviews

10
Naam: Bianca Schonewille
Datum: 23 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Gewoon een heerlijk relaxte, prachtige omgeving!
7
Naam: tc in t hof
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
voor ons de derde x op dit park maar nu niet blij met de s choonmaak ik heb het schoner achtergelaten dan dat we het kregen de ramen waren echt heel vuil als de zon erop scheen kon j niet naar buiten kijken zo vuil en het touwtje in de douche om het licht aan te doen was te vies om aan te pakken zo zwart. en de wcbril zat los en heel vies eronder bah verder veel spinnewebben in het huisje we zaten in bungalow nummer 14 in het bos .. toch zijn we verder heel blij met roompot parken we zijn er al bij veel geweest en gaan zeker nog vaak komen. want het is voor ons nog betaalbaar en verder altijd goed vr groet
9
Naam: David Drok
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
prachtig park puur natuur heerlijk
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Goede ligging,goede accomodatie
10
Naam: M. Toekoen
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooie park in bos
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij hebben fijn verblijf gehad en is rustig . Dat ze aan onze wensen hebben voldaan ,omdat me man long/kanker herstellen de is goed schoon was.
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijke plek in een knus huisje. Grenzend aan een prachtig bos waar ik en mijn twee honden eindeloos hebben gewandeld. Was genieten.
8
Naam: Auke Abbekerk
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij zijn vooral benieuwd of wij voor volgend jaar weer kunnen boeken. Ik begreep van bezoekers dat drie huisjes te koop worden aangeboden. En dat het midden gedeelte met zwart doek afgezet, onderdak biedt aan Poolse arbeiders. Vraag is dus of wij volgens jaar nog kunnen boeken voor de Bikkels.
10
Naam: G.H. Schwarze
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Park bestaat al langer onder verschillende eigenaren. Eerst Euroase, daarna Roompot en nu Hoogenboom. Interieur is een tikkie gedateerd maar goed te doen. Huisje was schoon genoeg. Mocht je smetvrees hebben dan was er genoeg voorhanden om zelf aan de slag te gaan. Door de ligging midden in een bos maakt het gezellig en knus. Het is er ook lekker rustig. Misschien voor sommige stedelingen te rustig?. Bezienswaardigheden liggen vlak in de buurt. Alles is in principe aan te fietsen. Medewerkers van de receptie kunnen een groot aantal fiets en wandelroutes aanbieden. Wij hadden in ieder geval niets te klagen. Goed naar ons zin gehad.
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Goede ligging. Rustig. Goede parkeerplaats. Fijne bedden.
9
Naam: B. Schippers
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Ondanks dat er weinig open was en er geen faciliteiten waren hebben we enorm genoten, de service vooraf was erg fijn mbt nieuwe matrassen en verder is het een fijn park, rustig
8
Naam: Wendy Hoefnagel
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Erg naar ons zin gehad, alleen jammer dat het meubilair al heel oud is en vooral de bedden die zelfs nog van euroase waren. We hadden gekozen om zelf de accommodatie schoon te maken alleen toen wij kwamen was het niet zo schoon.
9
Naam: D. Berloth
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het huisje waar we in zaten had echt onderhoudt nodig. De badkamer was erg verouderd hoop.dingen die niet goed meer werkte.
7
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij hebben genoten, wat ons echter wel opviel was de afscheiding met zwarte doeken?
10
Naam: Anoniem
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het vakantie park is prima . Wij zijn er zeker al 10 maal geweest, maar wij hebben achterstallig onderhoud geconstateerd en een slechte schoonmaak. Wij hebben alle pannen en het fornuis helemaal moeten reinigen.. Ook was de vloer heel erg vuil. Dus kort samengevat een hele fijne ligging maar de huisjes moeten nodig nagekeken en gereinigd worden. . Hopelijk is dat gedaan als wij er weer naar toe gaan, wat het bevalt ons PRIMA.
8
Naam: Astrid van Dooremalen
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Net park met schitterende ligging. Aantal buitenlantaarns langs de paden deden t niet wat de avondwandeling een avontuur maakte. Wat prettig zou zijn, is horren voor de ramen. We zijnhelemaal lek geprikt.
8
Naam: Jan Egbert Rodenburg
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Leuk park!
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Ria van der Hoorn
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
vriendelijk park mooie omgeving rustige uitstraling
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
wij heben een heerlijke midweek gehad er was een klein probleempje maar die was keurig op gelost
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het park is heerlijk rustig en veel privacy bij het huisje. Veel fiets en wandelmogelijkheden.
10
Naam: Benny Montizaan
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Alles perfect schoon huisje mooi ruim we komen zeker terug.1puntje van kritiek de keukenuitrustiing iets simpels als een soeplepel ontbrak .verder was alles meer dan Oke m.v.g.B Montizaan
8
Naam: Mandy van der Aa
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heel erg fijne locatie om heerlijk tot rust te komen midden in de bossen met actieve eekhoorntjes die voor extra plezier zorgen. We hebben het heel erg naar ons zin gehad en we komen zeker weer terug! Bedankt voor de fijne midweek!
7
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Rustig park niet zo veel te beleven wel mooie fiets routes
9
Naam: Theo Duivesteijn
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Is een fijn park jammer is dat alle faciliteiten niet meer aanzeil zijn
9
Naam: Christa van Dijk
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Rustig bosrijke omgeving
10
Naam: B. van Brakel
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: John
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Zeer mooie omgeving en prettig chalet!
7
Naam: J F (jan) van Breugel
Datum: 15 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooie bungalow, prettige locatie, rustige ligging. Minpunt is beperkte toegang receptie tbv info over omgeving, zoals wandelingen of anderszins.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.