Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Bospark De Bikkels

Vlierden, Noord-Brabant, Nederland

  • Kleinschalig park
  • Ruim opgezet
  • In natuurgebied

reviews

8.0

Vakantiepark Bospark De Bikkels scoort gemiddeld een 8,0

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3918 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf

Bekijk 3918 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 1 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
fijn door locatie, wel oude accommodatie en met name keuken niet goed schoon
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De ligging in het bos en de vriendelijke tegemoetkoming van het personeel maakt veel goed.
9
Naam: Jolanda Schaap
Datum: 30 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij komen al jaren op de bikkels. Reden is de rust en dat de huisjes vrij liggen in het bos. Receptie (esther) is suoer vriendelijk en kent ons . Wij komen hier altijd graag.
9
Naam: rob goossens
Datum: 28 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
uitgerust :-)
9
Naam: A Roks
Datum: 24 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
10
Naam: F. Bakker
Datum: 21 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Echt heel erg genoten in de rust van Bospark de Bikkels tijdens een midweek. De geboden service vanuit de receptie en de technische dienst was geweldig. Hele hulpvaardige, servicegerichte personen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Komen hier al vaker. Leuke omgeving.
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De vuilnisbakken waren niet goed geleegd waardoor de dameshygiene van de vorige bezoekster nog in de prullenbak lag. Verder een top service bij de incheckbalie
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heel fijn verblijf. Prachtige omgeving, vriendelijke receptioniste. Wij kwamen aan om 19:00 en moesten in het donker erg lang zoeken naar ons huisje. Het ophalen van de sleutel had achteraf gezien, al was het via intercom of email, gepaard mogen gaan met uitleg over hoe het huisje te vinden, zeker nu dat zwarte hek er staat; dit maakt het erg moeilijk, vooral in het donker ‘s-avonds.
8
Naam: Martijn Verschoor
Datum: 16 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een supervriendelijke en behulpzame ontvangst en een prachtige ligging! Ingenieus ook dat ondanks een autovrij park, toch niet met de baggage gesjouwd hoeft te worden met de baggagekarren. Kleine puntjes noet aangegeven bij vertrek, in de plafoniëre van de badkamer lagen insectjes, geen prettig uitzicht tijdens gebruik van de badkuip. In de toiletruimte hing een urinelucht (luchten leek niet te helpen. Niets serieus maar mijn partner merkte het op.
3
Naam: Nico
Datum: 14 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De bank was heel erg smerig, een poot onder een stoel hing er los bij en over het algemeen was alles smoezelig. We hadden geen paleisje verwacht voor ons geld maar dit sloeg wel een beetje door naar de andere kant. Welllicht staan deze bungalows op de nominatie om opgeknapt te worden zoals het huisje vlakbij, wat een hoop herrie opleverde. We zijn een jaar of 5 geleden ook geweest en hadden toen een betere ervaring. Denk niet dat we terugkomen. De omgeving was prachtig, maar de accomodatie was echt een tegenvaller. En dan zijn wij nog low key kampeerders die wel wat gewend zijn. Dit is mijn feedback, doe er uw voordeel mee.
Uw vakantie op Bikkels is niet geheel verlopen zoals gehoopt. Dat vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! Mocht het in het vervolg nog eens voorkomen dat iets niet naar wens is, raden wij u aan om dit kenbaar te maken bij de receptie. Zij denken graag met u mee naar een oplossing. Het onderhoud heeft onze aandacht en inmiddels zijn wij druk bezig met het uitvoeren van verschillende restyles. We hopen dan ook dat dit u meer aanspreekt. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
10
Naam: Fiona Schaffer-Evers
Datum: 13 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij hebben genoten van een midweekje in Bospark de Bikkels. Mooie ligging, net huisje, mooie natuur, prima wifi maar vooral de openhaard zeer sfeervol. Komen graag weer gauw terug.
5
Naam: Anoniem
Datum: 9 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Overal in het huis was het smoezelig, vieze randjes in de koelkast en achter het fornuis, spinrag onderaan de keukenkastjes.
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Bikkels niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen aan de slag en zullen ervoor zorgen dat uw volgende verblijf geheel naar wens verloopt. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
8
Naam: Ruud van Buijtenen
Datum: 9 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijk natuurliijk, rustig en voor de prijs is het meer dan goed!
8
Naam: Lucienne de Gier
Datum: 9 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De steeds wisselende namen is het nou Hogenboom of Roompot. Ik stoor mij hier ontzettend aan. Bij Roompot kan ik de Bikkels nergens vinden en toch heeft Roompot de Bikkels overgenomen. Dit is niet erg duidelijk.
7
Naam: Antje Graaff
Datum: 9 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Was goed. Chalet is wat gedateerd.
10
Naam: Anita Hammingh
Datum: 7 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Na 14 jaar als gast ervaren we veel privacy en rust. Het is een ruim opgezet park en de ligging is midden in de natuur en toch dicht bij alle belangrijke voorzieningen.
10
Naam: Hans van Groesen
Datum: 6 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De Bikkels was ons aanbevolen door vrienden en kennissen. Door ervaringen elders waren we gereserveerd, daarom was de binnenkomst bijzonder prettig. Receptie, personeel, ligging, onderhoud, prima! Inventaris chaletje helemaal goed en gezellig ingericht. Één min puntje: de schoonmaak. Er was duidelijk niet gestofzuigd onder de bedden en bank. Al met al, erg tevreden, we komen zeker terug
7
Naam: Henk Smits
Datum: 3 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Zijn al vaker op dit park geweest. Gaan voor de eenvoud en de mooie natuur
9
Naam: Monique Poerschke
Datum: 2 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heb genoten ivm ligging en de rust in het park en de wandelroutes Ondanks dat chalet wel wat onderhoud nodig heeft van de binnenkant was het schoon bij binnenkomst. Hygiëne met name ivm Covid 19 is van belang.
10
Naam: Anoniem
Datum: 2 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Huiselijk gevoel in een prachtige omgeving.
9
Naam: Anoniem
Datum: 31 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
alles was netjes verzorgt
7
Naam: Anoniem
Datum: 31 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Bij aankomst en vertrek moet je wel erg veel moeite doen om je bagage naar je huisje te krijgen.
9
Naam: Elly Vermeulen
Datum: 30 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het was een fijne, rustige vakantie en we denken zeker nog eens terug te komen, mits de prijzen na de renovatie niet erg gestegen zijn, want ook de prijs was een groot pluspunt.
6
Naam: Henk Sijstermans
Datum: 30 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Na de algehele regering en het verwijderen van het hek midden in het park is het prima vooral de locatie voor wandelingen..
Bedankt voor uw bericht naar aanleiding van uw verblijf op Bikkels.Wij vinden het leuk om te lezen dat u heeft genoten van uw vakantie. Het is tenslotte ook ons doel om u een fijne tijd te bezorgen. Wij zullen aandacht besteden aan de door u genoemde verbeterpunten en hopen u nog eens te mogen begroeten op één van onze parken!
Reactie van Roompot
8
Naam: Luuk Pronk
Datum: 30 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
prachtige omgeving
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We hebben genoten.Vonden het heel attent dat we een mail kregen, van de brand die er gewoed had. We hebben er wel niks van mee gekregen hoor.
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De matrassen zijn erg oud, met doorligplekken en niet meer comfortabel. De CV had geen regulerende knoppen. Interieur gedateerd, maar dat gaf het wel een goede chalet-sfeer. Beter dan iets supernieuws en strak. Ligging van het park erg fijn, zo naast het bos
7
Naam: Anoniem
Datum: 27 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het chalet en de ligging is prima, alleen de meubelen zijn zeer oncomfortabel
9
Naam: Bianca Muhlheim
Datum: 27 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Lekker tot rust komen kan je echt wel hier, héérlijk in de bossen, erg rustig park!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.