Bospark De Bikkels

Vlierden, Noord-Brabant, Nederland

  • Kleinschalig park
  • Ruim opgezet
  • In natuurgebied

reviews

8.1

Vakantiepark Bospark De Bikkels scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 4876 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf

Bekijk 4876 reviews

7
Naam: Harry van der Burgt
Datum: 19 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het is ons tegen gevallen dat op het park. Niet iets open was voor een snack of een drankje wat wij wel hadden in een van uw parken in Kootwijk
9
Naam: Benjamin Voss
Datum: 19 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
10
Naam: C.A.M. Goudzwaard
Datum: 19 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wat een fantastisch lang weekend hebben wij hier gehad, ons comforthuisje was boven verwachting mooi. We kwamen te laat aan door enorme file maar het receptiepersoneel was enorm vriendelijk en servicegericht. De midgetgolfbaan en tafeltennistafel zijn voor tieners ook enorm leuk. De ligging van ons huisje was fantastisch. We komen zeker nog een keer terug!
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Prachtige accommodatie, we misten wel wat kastruimte in de slaapruimte en horeca op het terrein. Huisje was heerlijk genieten.
10
Naam: Daniëlle Koekenbier
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Ons verblijf was heerlijk. Helaas was het huisje niet goed schoon gemaakt maar dat is goed voor ons opgelost. De restyling zag er erg mooi uit, fijne bank en stoelen. Iets meer opbergruimte zou fijn zijn. Wc-bril deksel kon niet omhoog blijven staan maar is ook weer goed opgelost door medewerker van onderhoud. Wij hebben een heel fijn/relaxed weekend gehad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijk weekend in een schoon en nieuw ingericht huisje, rustig park midden in het bos!
9
Naam: Ineke Sprenkels
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wat een heerlijk park, huisje netjes en goed en ook goed materiaal bv. stofzuiger aanwezig zodat je het ook daarna weer schoon kan afleveren. Wij komen zeker weer! Topligging! Dank!
10
Naam: Bianca Muhlheim
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Was weer helemaal top! Vooral de renovatie van de accommodatie heeft het park goed gedaan! We komen graag weer terug!
7
Naam: Jeanne Bicker
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Alles prima keukengerei genoeg heerlijke openhaard douche. Iets minder weinig kastruimte.een lichtje achter zou fijn zijomgeving heel mooi.groet Jeanne Bicker
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Leuke gemoderniseerde accommodatie op een prachtige plek. Leuke uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeving. Rustig park met veel vogeltjes en eekhoorntjes. Minpuntje: de accommodatie had schoner gekund.
8
Naam: Samantha
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Fijn park op een mooie locatie. Nadeel is dat de receptie telefonisch niet te pakken te krijgen is. Per mail wel direct een reactie. En het badkamerlampje bij de spiegel gaat na 15 sec zelf uit. Milieuvriendelijk, maar 15 sec is erg kort en daardoor een ergenis. Voor de rest een fijn, schoon en fijn huisje.
8
Naam: Marielle Essink
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We hebben een heerlijk weekend gehad. We dit opladen echt even nodig.! De vernieuwde accomodaties was erg sfeervol en konden hier van genieten met ons 5 jes…..
10
Naam: Liesbeth Aarts
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijk rustig park met perfecte en mooie accommodatie
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Dat er een chrome kast aanwezig was in het huisje. Op het servies in het keukenkastje vonden we mensen haren
7
Naam: Walter Schneiders
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het is voor mij zeker de 6e keer dat ik de Bikkels bezoek sinds 2015. Voor het doel van mijn vakantie nl. het schrijven van een boek waarbij rust het belangrijkste is, is het een volkomen geslaagde vakantie. Het huisje , nr 12 stond geheel aan het einde van het park waar geen mensen komen en geen verkeer en geen geluidsoverlast is. In het weekend, zaterdagavond- nacht was er echter wel geluidsoverlast wat het slapen niet bevorderde. De overlast kwam van het migratiekamp. Dat was de vorige keer ook al, toen heb daar melding van gemaakt, het zal wel lastig zijn dit te voorkomen met deze mensen. Het zou mooi zijn als dat snel verdwijnt. Jammer ook dat het restaurant en de winkel is gesloten, de fietsverhuur is verdwenen. en van beveiliging geen sprake is. Voorheen kon je bij de firma Manders in Deurne een fiets huren, dat doen zij niet meer. Complimenten voor het restylen, een mooie opknapbeurt. De oude situatie was wel over de datum. Wat meer servies aan borden en schoteltjes is wel nodig. Zou dat kunnen?
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We hebben genoten van een fijn weekend samen in een prachtig huisje! Heerlijk in de natuur en autovrij! Informatievoorziening en vriendelijkheid receptie was top
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We hebben genoten, ons huisje was spik en span qua staat, en heerlijk rustig gelegen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
10
Naam: Rachel Stout
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Super fijne midweek gehad. Bungalow was super in orde en van alle gemakken voorzien. Omgeving ook super rustig en bosrijk
9
Naam: D. Alkemade
Datum: 17 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prachtig chalet, schoon en netjes, weinig kastruimte voor kleding helaas, maar verder echt heel erg genoten van ons verblijf in het groen en de rust! Lief personeel, schoon huisje, al miste ik wel soms wat bestek of glazen (waren er niet altijd genoeg, ontbrak aan lepeltjes en een eierdop bv). Ik raad dit verblijf echt aan bij vrienden en kennissen en hebben dat ook al gedaan :)
10
Naam: Lucienne de Gier
Datum: 16 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wat een heerlijk park !
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooie natuurlijke ligging bungalow. Veel privacy. Eekhoorntjes in de tuin. Prachtig.
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De bugalow was zeer schoon en we werden hartelijk ontvangen, kleine dingen werden direct opgelost.
8
Naam: Sonja Van Rooij
Datum: 15 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het park is erg schoon alleen weinig lantaren,licht. Jammer van het verhuur aan mensen achter het zwarte scherm. Wat erg lelijk is
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Prima naar ons zin gehad
8
Naam: Anny Mol
Datum: 15 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Prachtig gerestyled chalet en vriendelijke behandeling bij de receptie.
8
Naam: Henk Werkhoven
Datum: 15 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
uitstekend huisje mooie omgeving verder niet zoveel te doen (maar dat geeft ook rust)
8
Naam: Paul Maarsen
Datum: 15 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Voor ons de derde x en altijd met plezier teruggekomen, alleen er is niks voor kinderen en jammer dat er geen restaurant aanwezig is. Maar we zij met zn tweeën met een hond en daarom is het park fantastisch, goed om te onthaasten.
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Gewoon zo doorgaan
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.