Bospark De Bikkels

Vlierden, Noord-Brabant, Nederland

  • Kleinschalig park
  • Ruim opgezet
  • In natuurgebied

Adres

Bospark De Bikkels

Biesdeel 4
5756 PK Vlierden
Noord-Brabant
Nederland

Reisinfo

Algemeen

Parkeren

Op Bospark de Bikkels zijn geen auto’s toegestaan. Ook op aankomst- en vertrekdagen is het park autovrij. Heeft u een officiële invalidekaart? Laat het ons weten en we zoeken samen met u naar een oplossing. Op het park zijn vier algemene parkeerplaatsen waar u uw voertuig tijdens uw verblijf kunt parkeren. Op de parkeerplaats bij de chalets en naast de receptie zijn bagagewagens te vinden die u kunt gebruiken om uw bagage naar uw vakantieverblijf te brengen. Zou u zo vriendelijk willen zijn de bagagewagens direct na gebruik terug te plaatsen voor onze andere gasten.

Openstaande posten

Heeft u een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien u het openstaande saldo al aan ons overgemaakt of dit direct gaat doen, dan moet u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor uw gemak hebben wij een serviceset in uw vakantieverblijf gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de parkreceptie te melden. 

Aankomst

U bent vanaf 15.00 uur hartelijk welkom op ons park. Graag willen wij u erop attenderen dat de receptie alleen geopend is op maandag en vrijdag van 9.00 uur tot 11.30 uur en 12.00 uur tot 18.00 uur en op dinsdag van 09.00 uur tot 13.00 uur. Bent u niet in de gelegenheid om binnen deze tijden of op deze dagen aan te reizen, neem dan contact op met de receptie via telefoonnummer 0031 (0)493 312 221.

Wifi

U kunt de wifi inlogcode vinden op de buitenzijde van het keukenkastje.

Inventaris

In uw vakantieverblijf treft u een complete inventaris aan voor het aantal personen waarvoor het vakantieverblijf is ingericht. 

Glasservies: wijnglazen, limonadeglazen, bierglazen

Pannen: set kookpannen, koekenpan

Serviesgoed: koffiekopjes, koffieschoteltjes, mokken en/of theeglazen, soepkoppen en/of diepe borden, ontbijtborden, grote borden, dessertschaaltjes, schalenset en eierdopjes

Bestek: messen, lepels, vorken, koffielepels en/of theelepels, slacouvert, sauslepel, groentelepels en soeplepel

Overige huishoudelijke artikelen: aardappelschilmesje, blikopener, kaasschaaf, kurkentrekker, pannenonderzetter, snijplank, theekan, vergiet, afvalemmer, stoffer en blik, bezem, toiletborstelgarnituur, stofzuiger, dweilstok

Vertrek

Op de dag van vertrek dient u om uiterlijk 10.00 uur uw vakantieverblijf te verlaten.

Nadat u vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,- per vakantieverblijf per periode. Als u het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en uw IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar u over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.