1 vakantiepark 1 vakantieverblijf

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Unieke ervaringen
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Genieten in uw luxe bungalow

U heeft geen zin om van alles te moeten in uw vakantie. Eigenlijk wilt u weleens een weekje helemaal niets doen. Voor dit doel heeft u met zorg een luxe bungalow Nederland uitgezocht op een Hogenboom Vakantiepark. Zo'n park waar een gezellige drukte heerst en veel georganiseerd wordt, met genoeg keuze in restaurantjes en cafés. U wilt elke avond lekker iets gaan eten en drinken. ‘s Ochtends wordt u graag gewekt met een lekker ontbijtje, gedekt op uw riante terras. Voor een romige cappuccino gaat u naar het gezellige café. Doen waar u zin in heeft, dat is de ultieme vakantie in een van de luxe bungalows Nederland.

1 vakantiepark 1 vakantieverblijf

Waterpark Zwartkruis
Waterpark Zwartkruis

Waterpark Zwartkruis

Noardburgum, Friesland, Nederland
  • Privésteiger
  • Wandelen en fietsen
  • Bij Leeuwarden

Luxe bungalows in Nederland

Eindelijk vakantie! Heerlijk een paar weken ertussenuit met het hele gezin, naar een van die luxe bungalows Nederland op een Hogenboom Vakantiepark. Wordt het een luie vakantie aan zee of toch een actief verblijf in het mooie Limburgse heuvellandschap?
U kiest deze keer voor een vakantie in een luxe bungalow Nederland. Wat u in ieder geval niet wilt, zijn de eeuwige huishoudelijke beslommeringen. Gelukkig kunt u op een Hogeboom Vakantiepark vrijwel alles uit handen geven. Bij aankomst wordt u aangenaam verrast met een uitgebreid boodschappenpakket en opgemaakte bedden, zodat u alvast op het terras kunt genieten van een vers gezet kopje koffie. Die hele eerste week heeft u het fantastisch voor elkaar. Een culinair arrangement voor een sfeervol diner in het parkrestaurant, een avondje steengrillen in uw riante bungalow met eigen sauna en tot slot even helemaal los op de bowlingbaan. Elke ochtend is het ontspannen opstaan met vers gebakken broodjes en een heerlijk vruchtensapje.

Gezellig met de hele familie inclusief de honden lekker uitwaaien aan zee! U heeft twee fantastische bungalows naast elkaar gevonden. Er is volop ruimte en voor de kinderen is er Ekkie Eekhoorn, die de kleintjes vermaakt met spelletjes en speurtochten.
De omgeving is mooi en in het park is zoveel te doen voor iedereen dat u niet eens de behoefte heeft om elders iets te ondernemen. U laat zich lekker verwennen in en rond uw bungalow.
U geniet met elkaar van de lange zwoele zomeravonden op het terras. De tafels feestelijk gedekt met lekkere hapjes en drankjes van de streek. De flakkerende windlichten en de geluiden van de zee maken u rozig en u droomt heerlijk weg naar vervlogen tijden. Beter kan het bijna niet, met deze luxe bungalows Nederland.

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Vakantietent, Villa's

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Aanbiedingen, Last-minute, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.