Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Luxe stacaravan huren? Kies voor een comfortabele vakantie!

Luxe stacaravan huren

Luxe stacaravan huren

Wilt u deze zomer vakantie vieren op een camping in Nederland maar houdt u niet van tenten? Dan hebben wij de ideale vakantie voor u. Bij Hogenboom Vakantieparken kunt u namelijk een luxe stacaravan huren. Zo geniet u van het kamperen en buitenleven, maar heeft u geen last van mogelijke nadelen als regen en kou. Ideaal toch? Bovendien kunt u een luxe stacaravan huren door het gehele land. Of u nu graag aan de kust verblijft of liever in een bosrijke omgeving van uw vakantie geniet, bij Hogenboom is het allemaal mogelijk.

Kampeervakantie met kinderen

Kamperen heeft veel voordelen. Zeker voor kinderen is een kampeervakantie het leukste dat er bestaat. Ze kunnen lekker buiten spelen en er worden tal van activiteiten georganiseerd. Zeg nou zelf: dat is toch veel leuker dan een hotel waar ze stil moeten zijn en niet rond mogen rennen? Bovendien is een camping goed voor de ontwikkeling van hun sociale vaardigheden: ze komen makkelijk in contact met leeftijdgenoten en worden vriendjes met kinderen van verschillende achtergronden. Uw kinderen willen vast en zeker niets anders meer als ze eenmaal een fantastische kampeervakantie hebben gehad.

Van alle gemakken voorzien

U hoeft zich absoluut geen zorgen te maken over het comfort. Bij Hogenboom Vakantieparken kunt u namelijk een luxe stacaravan huren die van alle gemakken is voorzien. Zo beschikt u over een eigen wastafel, douche en toilet. En dat is erg gemakkelijk als u zich bedenkt dat u anders elke keer naar het toiletgebouw moet lopen. Het is toch een stuk comfortabeler wanneer u midden in de nacht naar de wc in uw eigen caravan kunt in plaats van de halve camping over te moeten. Ook hebben onze stacaravans veel andere extra voorzieningen. En uiteraard zit u er warmpjes bij als het weer onverhoopt tegenzit, want u hebt geen last van regen, wind en kou. Ideaal dus!

Luxe caravans in heel Nederland

Het mooie van een luxe stacaravan huren bij Hogenboom is ook dat u zelf kunt kiezen waar u op vakantie gaat. Of u nu naar de Friese meren wilt, graag in de bossen kampeert of liever in Limburg verblijft, Hogenboom biedt door het gehele land luxe stacaravans aan voor een onvergetelijke vakantie. Ga snel naar onze website en bekijk het ruime aanbod. Voor u het weet zit u met een boek en een vers kopje koffie voor uw luxe stacaravan, terwijl de kinderen voetballen, verstoppertje spelen of een hut bouwen.

VakantiePark Aquadelta

Vakantiepark Aquadelta

  • Direct aan het Grevelingenmeer
  • Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers
 

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.