2 parken 13 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Een stukje buitenland in Nederland

Wie al eens vakantie heeft gevierd in een vakantiewoning in Limburg, weet al hoe uniek de sfeer in dit stukje Nederland is. Daardoor heeft u écht het gevoel er even helemaal tussenuit te zijn. Daarnaast vindt u in Limburg een vakantiewoning waar u zich al snel helemaal thuis zult voelen, want een prettig verblijf tijdens uw vakantie is natuurlijk net zo belangrijk als een mooie omgeving. Vanuit uw vakantiewoning Zuid Limburg ontdekken wordt zo een vakantie die in het teken staat van comfort en ontspanning. Wilt u dus eens vakantie vieren in een schitterende omgeving, maar wel met hetzelfde gemak zoals u dat van thuis gewend bent? Kijk dan in ons aanbod van vakantiewoningen van Hogenboom in de provincie Limburg en vind snel en gemakkelijk het ideale vakantiehuisje voor u.

2 parken 13 verblijven

Bungalowpark Schin op Geul
Bungalowpark Schin op Geul
Bungalowpark Schin op Geul

Bungalowpark Schin op Geul

Walem, Limburg (NL), Nederland
  • Heuvellandschap
  • Buitenactiviteiten
  • Steden nabij
Bungalowpark De Riethorst
Bungalowpark De Riethorst
Bungalowpark De Riethorst

Bungalowpark De Riethorst

Plasmolen, Limburg (NL), Nederland
3 verblijven beschikbaar verblijven

Een vakantiewoning in Limburg, voor een heerlijke tijd!

Wie in eigen land nog iets nieuws wil ontdekken, zal in een vakantiewoning in Limburg een geweldige tijd beleven. In deze provincie is alles namelijk net even anders dan in de rest van Nederland. Dat komt ongetwijfeld door de invloed van de vlakbij gelegen landen Duitsland en België, zoals u vast ook zult merken tijdens uw verblijf in Limburg in een vakantiewoning. Maar ook wat betreft de natuur zult u zich hier iedere dag weer kunnen verwonderen. Prachtige heuvels bijvoorbeeld, die zijn begroeid met weelderige bossen en doorkruist worden door heldere beekjes en kleine riviertjes. Wie kiest voor Limburg en de vakantiewoningen die hier te vinden zijn, gaat zonder twijfel een heerlijke vakantie vol avontuur, natuur en cultuur tegemoet!

Onze meest zuidelijke provincie is er één met vele verschillende gezichten, zoals u ook zult merken als u de opties voor een vakantiewoning in Limburg gaat bekijken. Of u nu vlak in de buurt van een grotere stad als Maastricht wilt verblijven of graag middenin de natuur zit, er zijn tal van opties voor vakantiewoningen in Limburg. Plaatsjes als Arcen, Plasmolen en Wessem zijn daarbij bijzondere bestemmingen, waar u de authentieke sfeer van Limburg proeft in combinatie met geweldig gelegen locaties op mooie groene plekken. Ideaal voor wanneer u graag lange wandelingen of mooie fietstochten maakt, maar natuurlijk ook heerlijk voor een vakantie met de kinderen. Die kunnen in deze ruime omgevingen naar hartenlust spelen en mooie dingen ontdekken. Wie daarbij ook nog eens graag uitstapjes naar Duitsland of België wil maken, kan kiezen voor onze vakantiewoningen in Zuid Limburg. Hier bent u zo de grens over!

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Vakantietent, Villa's

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Aanbiedingen, Last-minute, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.