2 parken 13 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Kies uw vakantiehuis in Limburg

Het is tijd voor een week, weekend, midweek of langere vakantie. Lekker even weg van huis in eigen land. Bent u al eens in Limburg of Zuid Limburg op vakantie geweest? Limburg is een prachtige provincie waar veel te zien en te beleven valt. Overnachten doet u natuurlijk in een Hogenboom vakantiehuis in Limburg. Een vakantiehuis in Limburg van Hogenboom biedt u alle luxe van thuis, maar dan in een heerlijk rustige, relaxte omgeving vol natuur. Ga deze vakantie eens niet naar de kust, kies eens voor een van de vakantiehuizen in Limburg.

2 parken 13 verblijven

Bungalowpark Schin op Geul
Bungalowpark Schin op Geul
Bungalowpark Schin op Geul

Bungalowpark Schin op Geul

Walem, Limburg (NL), Nederland
  • Heuvellandschap
  • Buitenactiviteiten
  • Steden nabij
Bungalowpark De Riethorst
Bungalowpark De Riethorst
Bungalowpark De Riethorst

Bungalowpark De Riethorst

Plasmolen, Limburg (NL), Nederland
  • Recreatieplas
  • Wandelen en fietsen
  • Vlak bij Nijmegen

Een heerlijk vakantiehuis in Limburg

Overnachten in Limburg in een vakantiehuis is natuurlijk al een feest op zich. De vakantieparken van Hogenboom bieden verschillende faciliteiten, zoals speeltuinen, zwembaden en sportmogelijkheden, maar ook diverse horecagelegenheden. Wanneer u besluit een vakantiehuis te huren in Limburg, dan kiest u voor kwaliteit en gezelligheid. Maar ook voor cultuur en leuke uitjes. Zo is Noord Limburg dankzij het vlakke, licht glooiende landschap de plaats om heerlijk te fietsen of om diverse watersporten uit te oefenen. Daarnaast vindt u er veel bezienswaardigheden, zoals oude forten, kastelen en nog werkende windmolens. Een vakantiehuis in Limburg is echt een belevenis!

Een aantal van de vakantieparken in Limburg zijn gelegen in Zuid Limburg, vlakbij de Duitse grens. De vakantiewoningen in Zuid Limburg verschillen niet van de woningen in Noord Limburg wat luxe aangaat; wel zijn ze anders gebouwd. Dit is overigens niet zo gek, want ieder Hogenboom vakantiepark is anders, dus ieder vakantiehuis in Limburg is uniek qua sfeer, decoratie en bouw. Dat maakt een verblijf op een Hogenboom vakantiepark iedere keer tot een unieke ervaring. De vakantiehuizen die over Zuid Limburg verspreid zijn bieden luxe en vormen de perfecte basis voor een heerlijke vakantie. Ga bijvoorbeeld een dagje uit in Duitsland of kies voor een verrassend uitje naar oude kastelen. De provincie biedt vele kijkjes terug in de tijd, maar ook moderne gebouwen en kunst.
De provincie Limburg biedt veel bezienswaardigheden en attracties voor groot en klein. Ga dus eens naar Limburg in een vakantiehuis. U kunt voor Limburg deze vakantiehuizen bij Hogenboom vakanties eenvoudig en snel bespreken. Plan direct uw dagjes uit erbij. Bij de receptie van de vakantieparken waar uw vakantiehuis in Limburg staat, kunt u ook allerlei informatie krijgen over wat er in de buurt allemaal te doen is. En als u geen zin heeft in een dagje uit, dan kunt u ook heerlijk relaxen op het vakantiepark zelf.

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Vakantietent, Villa's

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Aanbiedingen, Last-minute, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.