Resort Arcen

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Familiepark
  • Veel faciliteiten
  • Natuurgebieden

reviews

8.6

Vakantiepark Resort Arcen scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 9107 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 9107 reviews

10
Naam: Anoniem
Datum: 17 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Jan Duijverman
Datum: 17 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Prima verblijf in een mooi huisje met fijne sauna. Personeel van receptie, winkel en restaurant afhaalservice was erg vriendelijk en behulpzaam. Top!! Sfeer (verlichting) in de woonkamer kan beter. Helaas was het huis niet echt schoon
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het is een fijn park goede service, de toegang naar ons huis was NIET prettig. Je moet met een wagentje een bult af met je bagage, veel te stijl voor ouderen. Met de fiets weer omhoog is voor ouderen met hart probleem niet fijn. Dat stond niet in de omschrijving. Beter dat te vermelden!!!! Verder genoten op het park.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Genoeg redenen voor een fijne, ontspannen vakantie met onze kleinzoon.
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Voor herhaling vatbaar!
8
Naam: M Adegeest
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Wij hebben een fijne week gehad
9
Naam: Elly Koole
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Wij hebben genoten mooie locatie, ligging, vriendelijke medewerkers en een heerlijk huis. 1 puntje voor aandacht denk aan zout en glansspoelmiddel voor de vaatwasser nu lijkt het dat de glazen erg vies zijn maar dat is niet zo ze zijn dof en lelijk geworden door de vaatwasser
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Mooie ligging van het park
10
Naam: Karin Verwegen
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben een super geweldige vakantie gehad! Wij hadden een heel gaaf huisje met zwembad en jacuzzi. Kortom een top vakantie gehad voor herhaling vatbaar! Ook het park ziet er goed en netjes uit met genoeg activiteiten mogelijkheden
10
Naam: Zahida Muhutinova
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Was een heerlijk voorseizoen wandelweekje. Mooie omgeving. Rustige ligging. Fijne sauna. Zou niets voor mij zijn in hoogseizoen. Te dicht op elkaar.
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Was comfortabel,schoon we hebben genoten van de rust.
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Prachtig gelegen in het heuvelachtig Limburg. Heerlijk gefietst in de omgeving. Volgende keer hopen wij dat er weer meer open mag, wat helaas nu niet mocht ivm covid19. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Wij hebben genoten van de accommodatie en dat is zeker voor herhaling vatbaar
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Fijn verblijf! Schoon en netjes. Ik mis alleen gebruiksaanwijzing van bijv oven, kachel/haard, vaatwasser
8
Naam: H Hofkens
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Voldoet volkomen aan de verwachtingen. Mooie ligging en zeer schoon.
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
We zijn zeer tevreden. Mooi huis met een geweldig concept. We komen graag een keertje terug.
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
There were ants coming into the house on our final day, clearly this is a known problem as there were traps outside, if it werent for that it would have been a 10. Hire an exterminator.
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Het was gewoon goed, mooie en schone accomodatie. Na covid genoeg te doen in omgeving. Eerste huisje waarbij ik de bedden fantastisch vond en goed heb geslapen. Ik kom graag nog eens terug met mooier weer!
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Goede uitleg over COVID-19 ivm met meerdere in een huis. Receptie bij aankomst, PRIMA. Huisje 12 personen PRIMA. 1 persoon was haar eigen kussen vergeten, prima contact gehad, het kussen wordt terug verzonden. Bij thuiskomst misten 1 persoon een pop, dit ook doorgegeven, pop was gevonden en wordt ook terug verzonden. PRIMA.
9
Naam: Tim Broersen
Datum: 13 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
We hebben genoten in ons huisje en ook buiten het huisje was het allemaal mooi. Ook het personeel van de supermarkt en de receptie was vriendelijk en in voor een praatje
9
Naam: Jolien Gorter
Datum: 13 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
We vonden de accommodatie geweldig! Zwembad en jacuzzi en sauna helemaal top. Schoonmaak heel tevreden over. Enige minpuntje is te kort aan keuken gerei. Geen schaar. En weinig pannen en bestek voor 8 personen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Jaccuzi is geweldig, maar de schoonmaak kan beter.
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De conditie van de huisjes en het schoonhouden van het totale park.
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Mooie locatie, mooi park met faciliteiten
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Mooi park met vriendelijk personeel
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij zaten met 8 personen in een 8 persoons huis. Qua ruimte in de woonkamer was dit toch best krap. De keukeninrichting is ook veel te weinig, 1 koekenpan en 2 pannen om iets te koken op een 4 pits gasstel, dat is best een uitdaging voor 8 personen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Fijn weekend gehad, maar weinig privacy bij de wellness villa. De langslopende mensen zien je zo zitten in de jaccuzzi
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.