Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Resort Arcen

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Familiepark
  • Veel faciliteiten
  • Natuurgebieden

reviews

8.6

Vakantiepark Resort Arcen scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 8774 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 8774 reviews

9
Naam: Marianne Coppens
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Lekker luxe sauna en whirlpool huisje.
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Vooropgesteld, uiteindelijk waren wij prima tevreden over het huisje met de faciliteiten. Echter bij aankomst in het huisje moesten we even schakelen omdat op de website de welness huisjes heel anders in beeld waren gebracht dan dat we uiteindelijk kregen. (Er was een afbeelding van een soort minisauna in de tuin weergegeven). Bij navraag bleek het tekstueel wat we konden verwachten tot in punt komma wel allemaal te kloppen, echter de foto en de tekst waren wel wat misleidend. Wij dachten echt dat we ook een open haard in het huisje zouden hebben. De receptiemedewerkster heeft ons keurig te woord gestaan, en als het kon had ze ons ook willen omboeken, echter die huisjes waren allemaal bezet. Voor ons geen probleem uiteindelijk. We hebben het heerlijk gehad. Andere tip; op de plattegrond staat een andere uitgang op een bospad afgebeeld, dat hek bleek dicht te zitten en dan is het best nog een heel eind lopen naar de hoofdingang. Qua veiligheid denk wel ok dat ie dicht is, wij hebben nog betrekkelijk jonge benen, maar wellicht een idee om dan het kaartje aan te passen. Tot slot nog een opmerking, iets waar jullie eenvoudig denk wel wat aan kunnen doen.... De bedden zo los naast elkaar staand, dat vonden wij niet helemaal prettig als je thuis gewend bent om op een groot bed te slapen met 1 groot matras. Wij hebben het matras van de slaapbank als topper gebruikt en met een spanbandje het onderstel van de bedden aan elkaar vast gemaakt en dat ging helemaal prima. Ik denk dat jullie daar echt een verbeterpunt mee kunnen scoren om alle bedden te voorzien van een goeie topper. Bij deze, Met hartelijke groet, Yvonne en Eric
9
Naam: Huub Huijsmans
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Lekker rustig, mooi huisje en een mooie omgeving.
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Alles was prima behalve de bedden, voor een wellness huisje weinig comfortabele maar vooral doorgezakte matrassen, al een tijdje aan vervanging toe
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Een prettig, ontspannen verblijf. Fijn park in een mooie omgeving.
10
Naam: Janna van der Klei
Datum: 21 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
De mogelijkheden van heerlijk wandelen en fietsen in de natuur.
8
Naam: Anja
Datum: 19 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
super verblijf jammer dat alles dicht is.
9
Naam: Chantal Besselse
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Heerlijke vakantie gehad. Wij hadden een zwembadhuisje dus elke dag heerlijk zwemmen. De huisjes waren ook ruim. Het park is gezellig. Onze kinderen genieten volop van de speeltuin en dierenweide.
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Comfortabel huis
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Echt geweldig maar wij hadden een baby en in de keuken hadden we stopcontacten op kruiphoogte dus van die veiligheid dopjes zou daar geen kwaad kunnen! Voor de rest was alles super
9
Naam: Pim Van Rijn
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De ligging
8
Naam: Gerard Biersteker
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Heerlijke week gehad
10
Naam: Duindam
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Prachtig huisje, goed gelegen en met veel faciliteiten
10
Naam: van Dalen
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Gezellig sfeervol en veel faciliteiten!
9
Naam: Andreas Hj Martin
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Het verblijf in ons vakantiehuis was prima. Er zijn nog wel enige kanttekeningen en wel deze: - De stortdouchekoppen moeten nodig ontkalkt worden - In de douchecabine ontbreekt een houder om de douchespullen op te zetten - Er was geen stoffer en blik aanwezig - een bed in de slaapkamer beneden was korter dan de andere - er is een beschadiging aan een van de bedden boven
9
Naam: Henk Pater
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Heerlijk die bovenverdieping met het sauna plein voor ons tweeën. En gezamenlijk met zn vieren in de jacuzzi die super van temperatuur was!! Top!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was een heerlijk huisje en ligging ook prima service na wat kleine klachtjes snel opgelost en vriendelijk personeel dus volgende keer kom ik graag terug
10
Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Huisje was super met alles wat we erbij hadden.. jacuzzi was super... golfkarretje ook gebruikt en zeer makkelijk.. wat wel jammer was dat 2 keer aan toe op de zelfde dag iemand voor de deur stond rond 10 uur vond dat een beetje vroeg
9
Naam: LH Stadhouders
Datum: 12 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
De vriendelijke ontvangst met de juiste informatie omtrent onze ligging en de behulpzame inlichtingen. enig nadelig punt is de schoonmaak van de villa265 van de buitenkant plus groenvoorziening en terras met tafel en stoelen(mischien het weer wat natuurlijk niet zo meewerkte maar toch kon beter schoon zijn.) Maar voor de rest een dikke 9
10
Naam: Raees Abdoel
Datum: 12 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Wij hebben twee heerlijke weken gehad in Resort Arcen. We hebben genoten van het luxueuze huisje en de rustige ligging.
8
Naam: Patryk Hillebrand
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Hele mooi huisje, maar qua onderhoud kan er wel een slag gemaakt worden. Kit randen zijn wel echt aan vervanging toe, dat zorgt voor een slordig gezicht, zonde.
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Dit keer verbleven we in het park in Arcen (vakantieresort) en wat een prachtige ligging! tegen een heuvel aan met genoeg wandelmogelijkheden in de omgeving. We zijn met 2 honden geweest en we hebben ons ondanks de lockdown goed kunnen vermaken in de prachtige natuur. Het park zelf is goed onderhouden, villas zijn netjes en de faciliteiten, ondanks de beperkingen, ruim voldoende. Vriendelijk personeel, zowel bij de receptie, supermarkt als de restaurants. Eten was goed en met de Corona maatregelen goed geregeld. De Villa was ruim en voldeed aan alle gemakken.
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie ligging, jammer dat weer niet mee zat. Schitterende wandel- en fietsroutes. Voldoende privacy rondom accommodatie. Komen zeker terug, als Covid voorbij is. Alles duidelijk, helder en keurig verzorgd. Schitterend park als alles kan draaien.
8
Naam: Marc van Zijl
Datum: 6 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Ontspannend. Ondanks de kou en maatregelen genoten van de rust en de mooie omgeving.
9
Naam: Yair Gouverneur
Datum: 6 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Heel fijn verblijf! Gezellig opgezet park, mooie ligging vlakbij Nationaal Park Maasduinen. Accommodatie zou wat gezelliger aangekleed mogen worden & betere bank!
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
we gaan hier regelmatig naar toe. fijne vacantie gehad ,
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.