Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Droompark Maasduinen

Droompark Maasduinen

Belfeld, Limburg (NL), Nederland

  • Sauna
  • Natuurgebieden
  • Culturele uitjes

reviews

8.3

Vakantiepark Droompark Maasduinen scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 90 beoordelingen

  • Algehele verblijf

Bekijk 90 reviews

10
Naam: Hanneke
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
Mooi huisje met goede bedden en een vriendelijk ontvangst bij aankomst.
9
Naam: P.W.M. Veenendaal
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
9
Naam: Eric Verschoor
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
De uitstraling en inhoud van de accommodatie. De uitstekende mate van schoonmaak. De ligging t.o.v. de naaste buren vond ik niet echt positief omdat men makkelijk naar binnen kan kijken.
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
Mooie Maasduinen
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
Heerlijke vakantie gehad. Mooi park, mooie ligging. Zeer tevreden met het huis dat we gehuurd hebben. Van alle gemakken voorzien en ruim. Fijne tuin. Sfeervol ingericht. Rustig park en vriendelijk personeel. We misten alleen horren voor de ramen. Er waren snachts veel muggen. Maar we zullen graag nog een keer terug komen
9
Naam: hjm teering
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
mooi en rustig park in een hele mooie omgeving
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
Park is geweldig,alleen schoonmaak van de accomodatie had beter gekund.Veel brood op en onder de kussen van de bank.Veel stof onder de bedden en kledingkast. Verder hebben we genoten,restaurant was prima. Alleen jammer dat er geen supermarkt is. Liefs en vriendelijk personeel.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
We hebben genoten van de rust op het park
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2020
  • Algehele verblijf
Prettige ontspannen park met alles wat je nodig hebt
10
Naam: René Nicolai
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
Hoogenboom biedt een goed prijs / kwaliteit verhouding. Moderne accommodaties, keurig verzorgd en netjes ingericht. Er is zelfs aandacht besteed aan de tuinen. De uitstraling is dan ook bijzonder te noemen. Wij kregen een mooi handdoekenpakket bij geleverd en een mooi welkomstgeschenk. Wij komen zeker terug bij Droompark Maasduinen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
De beoordeling van het huisje, de sfeer op het park, faciliteiten op het park, de enorm fijne service gerichte behandeling van de mensen in de bediening van Sophias restaurant, lobby enz. in één woord: Geweldig! Om een huisje te kunnen huren waarbij afspraken worden nagekomen, data niet verwisseld blijken te zijn, telefonisch onbereikbaar zijn en als jedan eindelijk iemand na 45 minuten aan de telefoon krijgt, word je er weer uitgegooid, zodat je nog een keer 45 minuten moet wachten. Cijfer: 1!
8
Naam: Alies Helmink
Datum: 12 september 2020
  • Algehele verblijf
Gezellig restaurantje, we hebben veel plezier van de tafeltennis tafel gehad. De omgeving is werkelijk prachtig om te wandelen en te fietsen.Het was heerlijk paar dagen er tussen uit.
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
9
Naam: Marielle Moonen
Datum: 9 september 2020
  • Algehele verblijf
9
Naam: Michael van der Poel
Datum: 7 september 2020
  • Algehele verblijf
Heerlijk rustige vakantie. Prachtige, moderne accomodatie met alle benodigdheden. Bij binnenkomst een mooi welkomstpakket met beleg en hapjes. Fijn contact met de lobby wanneer mogelijk dmv mobiele nummer of direct nummer. Ligging van het park geweldig; je bent zo in Venlo, Roermond of zelfs in Köln of Dusseldorf. Zeer aangeraden om een keer te komen bij het park!
9
Naam: L. Mastenbroek
Datum: 7 september 2020
  • Algehele verblijf
Mooie omgeving en accomodatie!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 september 2020
  • Algehele verblijf
Goed bereikbaar en leuke bungalow
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 september 2020
  • Algehele verblijf
alles op het park was goed geregeld maar de nummers van de huisjes kan duidelijker dmv wegwijzers met nummers.
10
Naam: Anoniem
Datum: 5 september 2020
  • Algehele verblijf
Knus en comfortabel
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 september 2020
  • Algehele verblijf
ruim voldoende
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 september 2020
  • Algehele verblijf
Mooie ligging, alles aanwezig wat betreft vermaak voor kinderen. Mooie huisjes
7
Naam: APM Goorden
Datum: 29 augustus 2020
  • Algehele verblijf
6
Naam: Anoniem
Datum: 28 augustus 2020
  • Algehele verblijf
we hadden een paar uur geen electriciteit. Erg vervelend. Verder wilden we fietsen huren, dat kon pas op de dag zelf werd gezegd. Toen we langskwamen bij de receptie was er geen fiets meer. Na een half uur gewacht te hebben zijn we naar het centrum van het dorp gegaan om daar te huren. We werden wel gebeld dat er ondertussen 4 fietsen waren, korting wilde ze niet geven.
Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat er tijdens uw verblijf een stroomstoring was, wij willen hiervoor onze excuses aanbieden maar ook voor het feit dat er geen fietsen aanwezig waren. Wel fijn dat deze uiteindelijk wel beschikbaar waren voor u en u hier alsnog gebruik van heeft kunnen maken! Wij hopen dat u alsnog een fijne vakantie heeft gehad en zien u graag terug!
Reactie van Roompot
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 augustus 2020
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 augustus 2020
  • Algehele verblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Wij zijn tevreden over het park. Enkel hebben we 4 nachten nachtlawaai gehad van onze buren (groepsverblijf) en dit soms wel tot 4 uur s morgens. Na melding werd er door het parkpersoneel dadelijk op gereageerd. Hiervoor zouden we nog een compensatie krijgen. Groetjes Guy
10
Naam: Anoniem
Datum: 22 augustus 2020
  • Algehele verblijf
7
Naam: Hj Janssen
Datum: 22 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Bijvoorbeeld strandbad nieuw zand erbij gooien kijkt mooier nodigt eerder uit om daar lekker te zwemmen of te zonnen
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Rustig park, voor ieder wat wils.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.