Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Droompark Maasduinen

Belfeld, Limburg (NL), Nederland

  • Sauna
  • Natuurgebieden
  • Culturele uitjes
Prijzen en vakantieverblijven

Op dit park zijn momenteel geen vakantieverblijven beschikbaar.

reviews

8.1

Vakantiepark Droompark Maasduinen scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 115 beoordelingen

  • Algehele verblijf

Bekijk 115 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 5 december 2020
  • Algehele verblijf
Veel hinder ondervonden van de wegomlegging door het bos. Tevens dagelijkse bouw- en onderhouds werkzaamheden tegenover ons chalet, waardoor geen privacy en geluidsoverlast de hele dag door. Door toeval ontdekt dat er op woensdag geen water toevoer was gedurende vijf uur. Voor nadere toelichting zijn wij telefonisch bereikbaar onder nummer :077-3513231. Wij zullen deze klachten ook melden bij Roompot , waar wij geboekt hebben. Uw antwoord wachten wij met belangstelling af.
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 december 2020
  • Algehele verblijf
Goed verzorgd park
10
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
Lekker rustig, fijn compleet huis in prachtige omgeving
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 november 2020
  • Algehele verblijf
Prima mooie omgeving
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Mooie accommodatie in een bosrijke omgeving.
8
Naam: Christian Groenendijk
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
We zijn positief verrast over de kwaliteit en schoonheid van het huisje. Het is jammer dat we last hebben van Covid-19 het is even niet anders.
9
Naam: Hanneke Van Lieshout
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Prachtig huisje in hele mooie omgeving
8
Naam: Jacqueline Bolding
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Huisje zo mooi
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Ontzettend plezierige week gehad.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Het was een fijn verblijf, huisje was lekker behaaglijk na een dag buiten wandelen. Wij waren een beetje verbaasd dat we ondanks de verplichte en betaalde hotelservice toch geacht werden zelf de bedden af te halen (kleine moeite hoor, maar toch). De ligging direct achter het sportveld is wel wat onrustig. Er werd geregeld een bal tegen de achterkant of op het dak van het huisje geschoten. Dan zit je stijf rechtop van schrik! De schilderijtjes waren met dubbelzijdig tape bevestigd, maar die kwamen regelmatig naar beneden vallen. Ik heb ze netjes teruggehangen, maar hier moet wel even wat aan gedaan worden.
8
Naam: Floris Beltman
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Gedurende corona: blijf de foodtrucks laten komen. Dat vonden wij een top oplossing!
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Fijne locatie en mooie accommodatie
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Aangenaam en comfortabel verblijf.
8
Naam: Lenny Verbeek
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Heerlijke vakantie gehad. Mooi aangelegd park, prima bungalow, schoon en gezellig met alles er op en eraan. We hebben heel wat leuk uitstapjes in de buurt gemaakt. Er is veel te doen in de buurt en je kunt er heerlijk wandelen en fietsen. Een topvakantie.
10
Naam: Anneke van den Hoek
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
7
Naam: Karin Eriks
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
prima huisje in een mooie omgeving
7
Naam: Anoniem
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 4 oktober 2020
  • Algehele verblijf
In het verblijf staan 2 banken, een extra stoel zou fijn zijn
2
Naam: Carla
Datum: 3 oktober 2020
  • Algehele verblijf
De huisjes zijn te krap voor 4 personen badcel is echt te klein de vaatwasser maakt zoveel herrie niet normaal en op het park kun je niet langs elkaar rijden.En de schoonmaak was een drama heb ik over geklaagd maar geen reactie betaal ik toch 57,00 euro voor heb nu alles zelf gedaan . Wij moesten inboeken ivm Corona ipv Duitsland bij Roompot moest ik weer reserveringskosten betalen. En 200 euro duurder uit voor een soort stacaravan wat een drama?
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Maasduinen niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen aan de slag en zullen ervoor zorgen dat uw volgende verblijf geheel naar wens verloopt. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
8
Naam: Laura Eindhoven
Datum: 30 september 2020
  • Algehele verblijf
We hebben een heerlijk weekje gehad!
10
Naam: Hanneke
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
Mooi huisje met goede bedden en een vriendelijk ontvangst bij aankomst.
9
Naam: P.W.M. Veenendaal
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
9
Naam: Eric Verschoor
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
De uitstraling en inhoud van de accommodatie. De uitstekende mate van schoonmaak. De ligging t.o.v. de naaste buren vond ik niet echt positief omdat men makkelijk naar binnen kan kijken.
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
Mooie Maasduinen
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
Heerlijke vakantie gehad. Mooi park, mooie ligging. Zeer tevreden met het huis dat we gehuurd hebben. Van alle gemakken voorzien en ruim. Fijne tuin. Sfeervol ingericht. Rustig park en vriendelijk personeel. We misten alleen horren voor de ramen. Er waren snachts veel muggen. Maar we zullen graag nog een keer terug komen
9
Naam: hjm teering
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
mooi en rustig park in een hele mooie omgeving
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
Park is geweldig,alleen schoonmaak van de accomodatie had beter gekund.Veel brood op en onder de kussen van de bank.Veel stof onder de bedden en kledingkast. Verder hebben we genoten,restaurant was prima. Alleen jammer dat er geen supermarkt is. Liefs en vriendelijk personeel.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
We hebben genoten van de rust op het park
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.