Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Bungalowpark Schin op Geul

Walem, Limburg (NL), Nederland

  • Heuvellandschap
  • Buitenactiviteiten
  • Steden nabij

reviews

8.3

Vakantiepark Bungalowpark Schin op Geul scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 4179 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 4179 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 24 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We vonden bij aankomst dat het schoon was en alles wat aanwezig. Kledingkast was wat wiebelig; als je langsloopt, gaat hij klapperen. Elektrakastje in de slaapkamer was s nachts vervelend aanwezig door de lampjes die daarop knipperen. Verder was alles prima. Vriendelijk personeel en netjes park. Mooie ligging.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gaan zeker weer eens terug. Prachtig wandelgebied.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk weekend gehad. In 1 huisje hebben we problemen met de afvoer gehad. Dit is netjes en snel verholpen!!
8
Naam: Steef van Adrichem
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie locatie, uitstekend geschikt om de omgeving te verkennen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: John De Bruijn
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bedden slecht , badkamer bleef maar nat en toilet en douche erg koude vloeren!
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was hier heerlijk vertoeven en het was rustig op het park.
8
Naam: Leon Van den Bos
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Maria Limborgh
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
de ontvangst bij de receptie was heel attent: ze zagen dat ik niet zo goed ter been ben, en gaven me een invalide parkeerkaart voor tijdens mijn verblijf.
9
Naam: Bertine Roos
Datum: 21 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Stilte.
9
Naam: Claudia van Beers
Datum: 21 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Klein rustig park, mooie ligging, heel fijn huisje bungalow 17
9
Naam: Richard B.
Datum: 20 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prettig verblijf. Vriendelijke ontvangst bij receptie met duidelijke uitleg. Mooi gelegen en we zaten in een gerenoveerd huisje. Helaas drukke buren wat je goed hoorde maar kan t park niks aan doen. Centraal gelegen dus alle uitstapjes snel bereikbaar. We komen zeker weer.
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Superservice, parasol was stuk en werd gelijk vervangen . Ook de stofzuiger werd vervangen ivm onveilige stekker. Vriendelijk personeel. Mooi uitzicht en heel veel privacy. Inventaris prima en alles schoon en netjes Ga beslist vaker boeken. Wi-Fi is niet gratis. Dat is jammer. Toen ik eerder chatte met iemand van de roompotwebsite kreeg ik dus onjuiste informatie !!!. Maar de medewerkers van schin op geul..chapeau.
7
Naam: Anoniem
Datum: 19 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De ligging, waardoor we prachtige wandelingen vanaf het park konden maken
9
Naam: A.L. Van Vossen
Datum: 19 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel prettig en vriendelijk personeel, mooie ligging voor wandel en fietstochten prettige indeling huisje.
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben ontzettend genoten van onze midweek op het vakantiepark. De ligging is perfect omdat je vanaf het park direct in een prachtige omgeving bent waar je heerlijke wandelingen kunt maken. Ook de vriendelijkheid van het personeel en de duidelijke informatie die we kregen waren erg fijn. Het huisje voor 2 personen wasgoed verzorgd en alles was aanwezig. Fijne bijkomstigheid was dat het park toestaat om je huisdier mee te nemen. In ons geval was dat een 🐱!
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed. Onze bungalow had een mooie ligging. We keken uit over het heuvellandschap.
9
Naam: Fred te Kamp
Datum: 19 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Er vonden renovaties op het park plaats. Daar hadden wij geen last van, we wisten dit vantevoren niet. Het park is rustig, niet teveel poespas, past goed bij ons. We wilden en konden 2 dagen eerder komen, dit was prettig en vlot geregeld. We komen geaag nog eens terug.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Kind vriendelijk park, geen auto op terrein behalve bij aankomst en vertrek. Top, dat de dekbedden na elke wissel schoon naar binnen gingen. Service optimaal...doordat de leiding in toilet bevoren -12C was, werd er kort na melding kacheltje erin gezet. Prima opgelost
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig uitzicht, luxe vakantiewoning, prettige sfeer
10
Naam: Marianne Wiggers
Datum: 19 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer goed bevallen, hopen op korte termijn weer eens terug te komen, in het vriendelijke Limburg. Heb nu al heimwee.
10
Naam: Matthijs van Zanten
Datum: 19 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik kom al jaren op dit park en zal er hopelijk ook nog jaren komen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij vonden t een comfortabel huis waarin alles wat nodig is
9
Naam: Roelie Stilma-Visser
Datum: 16 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij vonden het heel fijn in onze bungalow.Alles was schoon en netjes, de inrichting was ook gezellig. De ligging was ook prima.S*avonds zag je overal lichtjes rondom in de heuvels, zo* n mooi gezicht. We hebben echt genoten. Wat jammer was, we hadden een week besproken, van maandag 8 febr. Tot en met maandag15 febr, maar we zijn er maar vijf dagen geweest. We konden maandag 8 febr. Niet gaan rijden , alles was dicht gesneeuwd, de wegen waren niet te berijden, dinsdag durfden we het ook nog niet aan, we moesten ui Gouda vertrekken, woensdag zijn we gaan rijden ,toen ging het goed. , In plaats van maandag 15 febr, zijn we op zondag 14 febr, vertrokken. De weersvoorspellingen voor de maandag waren ,regen, natte sneeuw en ijzel, vanuit het westen. Dat wilden wij voor zijn. Maar de dagen dat wij er waren , hebben we het erg naar ons zin gehad. Het is voor herhaling vatbaar.
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke ligging bij wandelroutes...
9
Naam: Agnes Meijerink
Datum: 15 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Warm , compleet en prachtige plek.
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn warm huisje en goede service mbt info en eten
9
Naam: Jouke Wijnstra
Datum: 15 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.