Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Bungalowpark Schin op Geul

Bungalowpark Schin op Geul

Walem, Limburg (NL), Nederland

  • Heuvellandschap
  • Buitenactiviteiten
  • Steden nabij

reviews

8.3

Vakantiepark Bungalowpark Schin op Geul scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3649 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 3649 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: F Bastiaansen
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij zijn er heel erg vrij,en hebben het er altijd erg naar onze zin.onze dochter vraagd met nieuwjaar al van wij gaan toch weer zeker .Toch nog een klein te kort komingkje in de kleine slaapkamer zou het fijn zijn als er inplaats van de krukjes nachtkastjes zoude staan als ouderen weet je nu niet waar je bijvoorbeeld met je medicijnen moet blijven al vast dank.
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf gehad met top weer en veel kunnen fietsen/wandelen dus gewoon goed!
8
Naam: Dirk B
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dik in orde. Rustig park. Mooie ligging
7
Naam: Leslie Achterhof
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
wij waren best op tijd aanwezig maar konden nog geen kop koffie krijgen het restaurant was pas om 4 uur open
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, met een goede service. Huiskamer was mooi opgeknapt. Keuken, badkamer en slaapkamer zijn wat verouderd. Tip: wanneer de drempels uit de badkamer gehaald worden is dit een prima huisje voor een minder valide. Zelf verbleven wij met iemand in een elektrische rolstoel waardoor de drempels wel een uitdaging was.
10
Naam: Dennis Brus
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig genoten op het park. De douche moet een betere afbuiging hebben. Het vocht kan niet weg in die ruimte. Dat merkte ik zelf en zag ik aan de schimmel op plafond en kitranden.
8
Naam: Chantal Becker
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben het erg leuk gehad Ligging van het huisje perfect ! Het huisje was niet zo schoon dat was jammer Verder prima verblijf Iedereen op het park is erg vriendelijk
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ruim en zeer centraal gelegen
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
ik vind het heel jammer dat de wc niet los was van de badkamer. ik loop met een stok en de medewerkers zeiden toen ik me kwam melden, dat als het niet ging, er een mouw aan te passen was dat de auto op het park mocht blijven. ik houd van meedenkende medewerkers. het is niet nodig geweest.,
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ligging fraai. Verlichting matig, in ouderslaapkamer maar een bedlampje, in andere kamer geen. Schoonmaak matig, geregeld met receptie. Douchkop alleen op de muur gericht, niet te corrigeren. U zou hier zelf al onder het eerste item naar moeten vragen voor een juiste beoordeling
9
Naam: Henriette Oomen
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park groen, rustig, huisje sober maar compleet, centraal gelegen.
7
Naam: Anoniem
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vindt de huisjes wat gedetailleerd en keuken erg klein en weinig kast ruimte
8
Naam: Geert Hagedoorn
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mijn vrouw en ik hebben met heel veel plezier een week op uw park mogen verblijven.
10
Naam: Frank Bell
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk huisje met slimme indeling in prachtige omgeving
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
was een heerlijke week, lekker rustig en groen park, mooie omgeving en genoeg faciliteiten voor ons. de huisjes en het interieur zijn een beetje verouderd(douchekop en gordijn) maar voor ons niet storend. zeker een park waar we nog eens terug zullen komen. vriendelijk personeel, genoeg informatie en handig dat je fietsen etc kunt huren.
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk huis, ligging mooi en alles compleet aanwezig.
9
Naam: Berry Versteeg
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Omdat we dit jaar niet naar de Eiffel koningsbrugge am see konden , was dit een geweldige vervanging en we zullen hier zeker terug komen
10
Naam: Jouke Hoekstra
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles is gewoom top. Maar het had wel iets beter schoon gemaakt kunnen worden
10
Naam: Jan Hoogendoorn
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
schoonmaak had wel beter gekunt (vettige keukenkastdeurtjes) en stoffig.
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi park, leuke uitstraling in een groen gebied. Ligging oke, je bent zo in Valkenburg met de fiets/auto. In het huisje alle voorzieningen aanwezig die we nodig hebben gehad. Parkeerplaats vond ik ietwat krap (draaien/keren met een grotere auto). Fijn dat boeken van verschillende faciliteiten onder 1 dak waren samengebracht (bowlen/restaurant/fietsverhuur), dat was snel geregeld allemaal! Super dat we via het park kaartjes konden kopen voor het zwembad in de buurt, was de moeite waard. Al met al genoten van een mooie week!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
uitstekend park , iets gedateerd maar wel netjes en prima onderhouden , ontspannen sfeer , mooi en zeer centraal gelegen, daardoor prima uitvalbasis voor allerlei activiteiten
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi en goed verzorgd park
9
Naam: Harrie van der Krabben
Datum: 15 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
netjes schoon en goede informatie van park personeel.
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Er zou meer toezicht moeten zijn. Ivm honden het los laten lopen en hun behoefte op het gras. En ik zou het winkeltje toch wat langer open houden tot 12.00. En ook rekening houden met de aankomstdagen. Als je aan komt vind ik het prettig als je wat vergeten bent bijv.melk om dat dan in de supermarkt op het park te kopen
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.