2 parken 13 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

De toeristische trekpleisters Maastricht en Valkenburg

Maastricht is de hoofdstad van Limburg en tevens de grootste stad van de regio. In het sfeervolle historische centrum en de boulevards langs de Maas kunnen winkel- en terrasjesliefhebbers die in Limburg een bungalow huren, volop aan hun trekken komen. De grootste toeristische trekpleister van Limburg is echter Valkenburg: het toerisme in deze stad begon al halverwege de negentiende eeuw. Het station is het oudste nog in gebruik zijnde station van Nederland. Valkenburg trekt met zijn 'grotten' - feitelijk zijn het door de Romeinen ontgonnen mergelgroeven - en de Romeinse Katakomben jaarlijks enkele miljoenen toeristen. Als u een bungalow in Limburg huurt, zult u zich geen moment hoeven te vervelen!

2 parken 13 verblijven

Bungalowpark Schin op Geul
Bungalowpark Schin op Geul
Bungalowpark Schin op Geul

Bungalowpark Schin op Geul

Walem, Limburg (NL), Nederland
  • Heuvellandschap
  • Buitenactiviteiten
  • Steden nabij
Bungalowpark De Riethorst
Bungalowpark De Riethorst
Bungalowpark De Riethorst

Bungalowpark De Riethorst

Plasmolen, Limburg (NL), Nederland
  • Recreatieplas
  • Wandelen en fietsen
  • Vlak bij Nijmegen

Een bungalow in Limburg huren

Als u in Limburg een bungalow gaat huren, kunt u in eigen land genieten van een vakantie met buitenlands allure. Niet alleen is het heuvelachtige landschap in het zuiden van de provincie on-Hollands, maar ook de Limburgse taal wijkt behoorlijk af van het Nederlands, ook in grammaticaal opzicht. En dan is er nog het feit dat Limburg als enige Nederlandse provincie aan twee andere landen grenst. Er wonen relatief veel Vlamingen en Duitsers in Limburg en het drielandenpunt bij Vaals is hét symbool voor de internationaal georiënteerde regio. Als u een bungalow in Zuid Limburg huurt, kunt u tijdens een wandeling gemakkelijk drie landen aandoen. Maar er is nog een voordeel als u voor de vakantie in Limburg een bungalow huurt: het voorjaar breekt er eerder aan en het wordt er in de zomer warmer dan in de rest van Nederland. Alleen maar voordelen dus in een bungalow in Limburg.

Als u bij Hogenboom voor uw vakantie een bungalow in Limburg huurt, kiest u voor vrijheid en comfort. De bungalows zijn standaard ingericht met moderne en goede keukenapparatuur, er is een wifi internetverbinding, de slaapplekken zijn comfortabel en de terrassen rond de bungalows in Limburg zijn voorzien van eigentijds tuinmeubilair. Op de bungalowparken is van alles te doen: zwemmen, midgetgolfen, tennissen en fitness zijn enkele van de vele mogelijkheden. Ideaal voor gezinnen met kinderen die er niet elke dag op uit willen. U kunt in de bungalow natuurlijk zelf koken, maar op de bungalowparken van Hogenboom zijn ook diverse mogelijkheden om lekker uit eten te gaan. Bovendien zijn de bungalowparken op de mooiste locaties gelegen, zodat u vanuit uw bungalow in Limburg zo de natuur in kunt fietsen of wandelen.

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Vakantietent, Villa's

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Aanbiedingen, Last-minute, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.