Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Villapark Schildmeer

Villapark Schildmeer

Steendam, Groningen, Nederland

  • Aan het Schildmeer
  • Wandelen en fietsen
  • Culturele uitjes

reviews

8.4

Vakantiepark Villapark Schildmeer scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 119 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak

Bekijk 119 reviews

8
Naam: T.A. Bos
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De huisjes op het park zijn prima dit is al het 3e jaar dat wij er komen. Wij vinden wel dat een aantal zaken opgeknapt moeten worden. Sanitair is oud kookplaat en keuken en koelkast mogen ook vernieuwd worden. Wij zouden er dan met nog meer plezier in verblijven.
9
Naam: Cor Gerritsen
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij hebben een prima vakantieweek gehad, maar vinden de accomodatie, in vergelijk met de 5 voorgaande bezoeken, wel wat achteruitgaan qua onderhoud. Daarentegen is de nieuwe eigenaar van het café-restaurant de Tijd goed bezig. Echt een aanwinst voor het park!!
9
Naam: J. Arissen
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Een mooi kleinschalig en rustig park. Heerlijk aan het water. En we hebben veel plezier gehad van het bootje. Mooie tochten gemaakt. Een heerlijke vakantie gehad.
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Fijn, klein park. Ruime huisjes met grote tuin. Aardig personeel en een manus van alles die alles gelijk regelde. Leuk met sloep erbij om te varen.
7
Naam: Sonja Haan
Datum: 30 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
rustig park
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Top week gehad aan het Schildmeer!
9
Naam: Paul
Datum: 25 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Fantastisch uitzicht over het meer. Fijn dat er een sloep bijzit.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijk rustig park, niet druk! En de eigen sloep is geweldig bij het huisje. Alleen was het jammer dat er een internet kabel van beneden naar boven liep via de buitenkant van het huisje over de overloop na de televisie op de slaapkamer. Je moest hierdoor s nachts opletten dat je niet de kabel raakte die op de grond lag. Daarnaast was het jammer dat er 2 ochtenden om half negen s morgens zo nodig gras moest gemaaid worden, eerst met een kantjes maaier en de dag erna met de grote maaimachine. Voor zon klein park kan dat ook (volgens ons) wat later op de dag, het is tenslotte vakantie.
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooi en schoon park, ligging aan het water. En de sloep erbij is fantastisch. Personeel was vriendelijk en meedenkend. Keuken inventaris ook goed. Goede pannen, nespresso, oven. Heel fijn verblijf gehad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijk die rust, het uitzicht, de natuur, de mogelijkheid om zomaar weg te kunnen varen als het niet te hard waait waardoor je door de golfslag onder het bruggetje weinig speling hebt qua hoogte. Top.
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Leuk huisje. Fijne sfeer. Goede WiFi.
10
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
een heerlijke week gehad! we waren er ook echt aan toe en echt even lekker weg! blij dat we dit al vroeg vorig jaar geboekt hadden!
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
rust, kleine accomodatie heel fijn.
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prachtige locatie en rustig relaxed park
4
Naam: M.H. Morsch
Datum: 7 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Zie je eerdere beschrijving. Veel geld voor een matig verzorgde accomodatie. Jammer
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Villapark Schildmeer niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen over de gehuurde accommodatie en de hinder aan werkzaamheden op het park aan de slag. Graag tot ziens op één van onze parken!
Reactie van Roompot Vakanties
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prima verblijf in een rustige omgeving. De sloep is een mooi extra
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: A.M. Engel
Datum: 6 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Redelijk verouderde woning. Laatjes los. Mag van binnen opnieuw worden geschilderd.
10
Naam: Arie van den Oever
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
In een woord geweldig bedankt
8
Naam: Bert & Elly Basten & Donkers
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
dat er een parkeer gelegen heit is bij het huisje, dat is helaas niet overal i.v.m. de handicap die ik heb, groette Elly Donkers & Bert Basten
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De sloep
10
Naam: Hanny Baijards
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Top locatie en fijne accomodaties
10
Naam: Anoniem
Datum: 28 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We vonden het geweldig daar!
7
Naam: John van den Heuvel
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Wat heel raar is dat de parkmanager op de klachten reageert met dat we voor een volgens bezoek maar rechtstreeks contact met hem moeten opnemen en dan zal hij wel een speciaal prijsje maken. Daar hebben we niets aan en komt erg onprofessioneel over. Het uitzicht is erg mooi.
8
Naam: J.A.A. Kamps
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het park Schildmeer heeft mij aangenaam verrast, m.n. de omgeving waar je goed kon fietsen met mooie routes en de sloep welke ter beschikking was gesteld, waardoor je ook vanuit een andere kant Groningen kon ontdekken.
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.