Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Villapark Schildmeer

Villapark Schildmeer

Steendam, Groningen, Nederland

  • Aan het Schildmeer
  • Wandelen en fietsen
  • Culturele uitjes

reviews

8.5

Vakantiepark Villapark Schildmeer scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 158 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak

Bekijk 158 reviews

9
Naam: Miranda Rijnen
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De gratis sloep bij het huisje, het uitzicht, de fijn ingerichte accommodatie, de ligging aan het Schildmeer, de service van de receptie en instructie bij gebruik vd sloep.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: F.Tijmstra
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Fijn parkeren voor het huisje
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We hebben heerlijk genoten. Het doet ons denken aan onze jeugd toen onze ouders ons mee namen naar Groningen en dan t Hoogeland. Helaas zijn onze ouders vrij snel na elkaar overleden. Dit was de eerste vakantie na deze moeilijke tijd. We zijn zeker van plan om nog ern keet te komen. Huisje plus sloep is perfect!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heel leuk park aan het water gelegen inclusief bootje voor de hele week. Echt meerwaarde. Voor herhaling vatbaar, maar dan in de zomer.
9
Naam: Hugo van der
Datum: 3 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Gezellig park, lekker klein en mooi gelegen
10
Naam: C&P
Datum: 1 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We komen gewoon gauw nog een keer.
9
Naam: Jan Dunning
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het was heerlijk om te verblijven in het huisje en om te varen met de sloep. Als tip: een kleine steelpan om sauzen te maken Verder zou een antislip mat in het bad handig zijn voor mensen van onze leeftijd (60+)
8
Naam: Ingeborg van Meurs
Datum: 27 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het huisje was prima in orde. We kwamen op zaterdag achter dat de wasbak in de badkamer verstopt was. We hebben dit zelf opgelost. We konden niet naar de receptie toe. want die zijn alleen op vrijdag en maandag aanwezig. Op de site en in de folder staat dat jullie fietsen verhuren. Dat bleek niet zo te zijn. We raden u aan om dit van uw site en uit jullie folder te halen. Mijn zus en zwager hadden om die reden hun fietsen niet mee genomen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prima bestemming, accommodatie had echter buiten verwaarloosde steiger en tuinmeubels. Binnen mengkranen i.p.v. thermostaatkranen wat erg onhandig is. Verder zeer mooi en luxe, genoten van sloepje.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij hebben een fijne tijd op dit park gehad. Zeer vriendelijk personeel. Het enige wat ik wil opmerken is dat het huisje zeer summier is ingericht. Ik miste wat schalen om bijv. wat chips in te doen. Maar wat kandelaartjes zou ook best gezellig zijn. Deze hebben we nu bij de action gekocht.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Fijjn verblijf gehad. De sloep die bij de villa hoort is echt een meer waarde. (Anders hadden we ook niet voor dit park gekozen)
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Positief: Ligging perfect. Leuk dat er een sloep bij zat Mooi, schoon huisje Negatief: Veel muggen, geen horren Vlonder bij waterkant is rot, levert gevaarlijke situaties op Bedlampjes in 2e slaapkamer ontbreken Geen bakplaat in oven
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een fijn, klein park, met mooie villas. De variëteit in de villas, die gemixt door elkaar zijn gebouwd, komt vrolijk over. De aanwezigheid van een eigen sloep, gedurende het gehele verblijf is een extra luxe. We hebben er dankbaar gebruik van gemaakt.
8
Naam: Rinie Jansen-Tabois
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
We hebben genoten vooral van het uitzicht,het enigste minpunt was dat we met het uit en inladen de tweede auto niet bij het huisje mochten parkeren,dat was heel erg lastig,dit zou ons kunnen weerhouden als we met 2 autos gaan hier heen te gaan,de tweede auto op het parkeerterrein is geen probleem als hij in of uitgeladen is.
9
Naam: J. Hannema
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prachtig uitzicht over het schildmeer en de mooie natuur.
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijke vakantie ivm overlijden van mijn vrouw in Aug ben ik met de jongens dat zijn 2 zoons van 8 en 12 jaar. Totrust komen op het water is ons gelukt een beetje, erg moeilijke tijd gehad dus ik zou super graag nog een keer in aanmerking komen om hier heen te gaan. Gezien onze financiële situatie die ik plots heb moeten ervaren. Verder super verblijf in mooie omgevening voor de rust
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Gerda Teunissen
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijk rustig park met een bootje voor de deur. Leuke manier om Appingedam te ontdekken.
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prachtige en comfortabele villa met een sloep om lekker rond te varen en uitstekend gelegen in de regio en natuurgebieden.
7
Naam: Anoniem
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Roland Meeuwsen
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooie ligging prachtig uitzicht en heerlijk rustig gelegen. Het park is prima onderhouden en schoon. Huisje is voorzien van alle gemakken.
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Ontspannend relax en vooral rustig.
8
Naam: Marcel de Groot
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Er kan hier en daar wat meer gedaan worden aan onderhoud. Personeel was erg vriendelijk !
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Lesly Bouwman
Datum: 4 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 31 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Rust en ruimte mooi uitzicht
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De vakantie was er leuk, de ligging en de sloep die bij het huisje horen zijn top. Het was de 3e keer dat we dit park hadden geboekt. Helaas zie je dan wel dat het onderhoud erg slecht is van de aanlegplek. Spijkers- en schroefkoppen die ver uitsteken, ligplanken die oud zijn en splinters hebben, vind ik gevaarlijk. 4 jaar geleden was dit ook al bij een ander huisje op hetzelfde park en toen had ik dankzij die oude planken een grote splinter in mijn teen. Na 4 jaar lag die aanlegplek bij dat huisje er nog slechter bij. Kortom het onderhoud van de aanlegplekken is erg slecht, hier en daar wat nieuwe schroeven in oude planken is geen onderhoud. Pas hiermee goed op met (kleine) kinderen en voor jezelf.
9
Naam: Gert-Jan de Waard
Datum: 25 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prima park voor rustige vakantie
8
Naam: Wim Knap
Datum: 24 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
de Villa direct aan het meer en natuurlijk de bij behorende gehuurde sloep voor een paar fijne vaar uurtjes
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.