2 parken 24 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Unieke ervaringen
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Vakantiewoningen Groningen

Bij Hogenboom Vakantieparken vindt u altijd iets wat aansluit bij uw verwachtingen. U wilt graag dichtbij de kust zitten, zodat u uitstapjes naar zee kunt maken, maar ook een bezoek brengen aan Duitsland. U bent even op de site gaan kijken en bij Groningen vakantiewoning vond u precies wat u zocht. U heeft keuze uit verschillende vakantiewoningen in Groningen waar u kunt sporten, vissen, fietsen, varen en zwemmen. Bovendien is er een broodjesservice, zodat u elke ochtend wordt verwend met de geur van vers knapperig brood. Heerlijk, zo'n ontspannen week in een luxe vakantiewoning in Groningen.

2 parken 24 verblijven

Vakantiepark Emslandermeer
Vakantiepark Emslandermeer
Vakantiepark Emslandermeer

Vakantiepark Emslandermeer

Vlagtwedde, Groningen, Nederland
  • Familiepark
  • Met binnenmeer
  • Golfbaan
Villapark Schildmeer
Villapark Schildmeer
Villapark Schildmeer

Villapark Schildmeer

Steendam, Groningen, Nederland
  • Aan het Schildmeer
  • Wandelen en fietsen
  • Culturele uitjes

Vakantiewoning Groningen

U zit er even helemaal doorheen en bent hard aan een weekje ontspanning toe. Tot rust komen in een vakantiewoning in Groningen is het beste wat u op dit moment kunt verzinnen. Op zoek naar leuke aanbiedingen en mooie plekjes komt u al snel bij Hogenboom vakantieparken terecht. Al lezende over Groningen en vakantiewoning wordt u plotseling overvallen door een gevoel van heimwee. U mist het dialect en de ruimte, maar vooral het uren ronddolen in de eindeloze leegte die u nergens anders zo intens ervaart.
U boekt een leuk huis in Steendam op villapark Schildmeer, waar iedere villa een eigen sloep heeft. Gelukkig kan de hond ook mee: ze is net zo dol op water als u. U pakt de hengels en de golftas, want u wilt profiteren van de mooie 9-holes golfbaan en het puike viswater. Voor alle zekerheid gaat de surfplank toch ook maar mee en wie weet neemt u wel een duikles.

U gaat met een bevriend stel een midweek naar Groningen. De kinderen hebben inmiddels hun eigen plannen, daar hoeft u nu even geen rekening mee te houden. Uw roots liggen in het noorden en u heeft behoefte aan een tocht langs memory lane. Villapark Schildmeer ligt in Steendam bij water en strand. Het mooie is dat elke villa daar een eigen sloep heeft, waar je zonder problemen heel Groningen mee door kunt varen. Nou is dat ook weer niet helemaal de bedoeling, maar Appingedam aan het Damsterdiep gaat u zeker over het water bezoeken. In dit prachtige stadje heeft u het grootste deel van uw jeugd doorgebracht. De oude stadskern en de hangende keukens zijn meer dan de moeite waard. Bovendien is het ontzettend leuk winkelen en heerlijk uitrusten met een hapje en een drankje op een van de sfeervolle terrassen. Deze luxe vakantiewoning in Groningen gaat zeker aan uw verwachtingen voldoen.

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Vakantietent, Villa's

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Aanbiedingen, Last-minute, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.