Vakantiepark Emslandermeer

Vlagtwedde, Groningen, Nederland

  • Familiepark
  • Met binnenmeer
  • Golfbaan

reviews

7.9

Vakantiepark Vakantiepark Emslandermeer scoort gemiddeld een 7,9

Dit is het gemiddelde cijfer uit 890 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad

Bekijk 890 reviews

9
Naam: Dennis van der Weg
Datum: 12 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Het huisje was zeer compleet en gezellig ingericht. De ligging aan het water is prachtig.
10
Naam: Anoniem
Datum: 12 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Ondanks het slechte weer hebben we ons goed weten te vermaken. de huisjes bieden voldoende ruimte en zijn van de meeste gemakken voorzien. Op het park is het leuk wandelen met jonge kinderen omdat er meerdere kleine speeltuintjes zijn.
8
Naam: Gino van Schaik
Datum: 11 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: M. De Groot
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Goede accomodatie. Van alle faciliteiten voorzien. Tip: verduisteringsgordijn op de slaapkamers.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een leuke tijd in een prima huisje op een mooie locatie
9
Naam: Jordi De Groot
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Zeer prettige mid-week gehad! De balans tussen de accommodatie, het park en de ligging is perfect. We zijn weer helemaal tot rust gekomen.
9
Naam: Sil Veenstra
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het huisje was ietwat nalatig onderhouden, kleine dingetjes zoals nachtlampen slecht gemonteerd. De schoonmaak vooraf was ook ietwat kortaf gedaan. Lampen waren vies, en in de badkamers zat schimmel onder lastige, maar wel te bereiken plekken. met ietwat inspanning had dit rustig een 10 kunnen zijn. Het verblijf daarentegen was perfect. Vriendelijk personeel in Roegh, en ook bij de receptie. Technische dienst was snel aanwezig om een probleem met de wifi op te lossen, ook snel opgelost. Zeker een aanrader!
7
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Huisje, park en personeel top. Schoonmaak kan/moet beter (spinnewe
7
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooi park, heel ruim opgezet. Bruggetje naar ons huis toe was wel erg smal, we twijfelden of we goed zaten. Het huisje zelf is prima, heeft alles was er nodig is voor een week rust, inclusief sauna. De trap naar boven is wel heel erg steil, dus als je kleine kinderen hebt, moet je hier even oppassen. Vanwege de coronamaatregelen was er op het park niets te doen. Jammer dat we geen kanos konden huren. Dit had prima gekund, ook met corona. Het mooiste aan het park is de ligging. Het ligt aan het water en het stikte er van de speelse zwaluwen, heel erg leuk om te zien!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij vonden de accomodaties vies. De hondenharen en mensenharen van de vorige mensen zaten nog op de bank en in de badkamer. Er lag veel stof en overal wat viezigheid.
5
Naam: R. Van Dorp
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Geen verlichting in de keuken, halve verlichting afzuigkap, Ziggo kastje deed het niet waardoor TV geen signaal had, Drink glazen waren verstopt in het TV meubel waarvan het deurtje geen knop had en met een mes moest worden open gewrikt. Kortom gezien de absurd hoge prijs van €160 per nacht is de prijs-kwaliteit verhouding ver beneden pijl!!
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Emslandermeer niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen aan de slag en zullen ervoor zorgen dat uw volgende verblijf geheel naar wens verloopt. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Lekker uitgerust doordat er goede bedden in het huis waren. Mooi uitzicht. Jammer dat de Hot-tub het niet deed. We hadden helaas slecht weer deze week. We komen graag eens terug in een ander park met beter weer.
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Zeer goed
6
Naam: G Kruiter
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Vloer in keuken extreem vuil tot 2 x extra geweest om schoon temaken .koffiezetapparaat en waterkoker werkten .sigaretten peuken op het terras en de lege bierblikjes .bierblikjes zelf opgeruimd peuken laten liggen ..mochten we weer bij jullie komen en we treffen weer zo iets aan dan wordt het einde verhaal van ons bij jullie .zou mooi zijn als er iets van jullie iets er over tehoren.
Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat de accommodatie bij aankomst niet schoon was. Dat is uiteraard niet de bedoeling en hier bieden wij dan ook onze excuses voor aan! Het is daarom ook goed om te lezen dat dit ter plaatse is opgepakt en er hulp is aangeboden. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden en een ervaring als deze voorkomen. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
7
Naam: Annalies Jurrema
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Jammer dat de huisjes vies waren, ook de meubels mogen wel eens vervangen worden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
7
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooie ligging
7
Naam: Vincent Braam
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Goed onderhouden park. Vriendelijk personeel. Ons huisje lijkt bij de tijd, maar dat is schilderwerk- en keukenschijn. Trap is alsof je op de bouw bent!
5
Naam: Anoniem
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Huisje was niet schoon. Veel stof en mensen haren. Douche putje vies, stinkende wc en badkamer, onder en om de bedden was erg veel stof. We hebben eerst 2 uur schoongemaakt voordat we vakantie konden vieren. Dit viel erg tegen. Qua onderhoud mag het nodige ook eens gedaan worden. Behang hingen vellen los, wastafel was kapot, luxaflex was kapot. Rolgordijn was slecht en goedkoop. Al met al is het park erg mooi en netjes, het huisje van deze eigenaar (stichting huisje 58) was erg slecht onderhouden. Deze eigenaar moet op de vingers getikt worden dat Roompot en of Hogeboom hier niet zijn naam aan wilt verlenen. Er moet een basis standaard zijn waar de huisjes aan moeten voldoen om verhuurt te worden.
Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat de bungalow niet aan uw verwachtingen voldeed en niet schoon was. Uiteraard hoort een bungalow altijd in orde en schoon te zijn. Heeft u dit ter plaatse ook gemeld? De medewerkers helpen u graag direct, zodat u bijvoorbeeld niet zelf eerst hoeft te poetsen. Uw bevindingen worden kenbaar gemaakt bij de parkleiding, zodat hier zeker aandacht aan besteed kan worden. Wij vinden het dan ook fijn dat u de moeite heeft genomen om ons dit kenbaar te maken! Graag tot ziens op één van onze parken!
Reactie van Roompot
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijk voor de kinderen3 en 6 jaar.
10
Naam: Anoniem
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij hebben een top weekend gehad!
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Top week gehad!
10
Naam: Michel Warmerdam
Datum: 1 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijk verblijf gehad, mooi accomodatie(likje verf op het plafond en muren zal het nog mooier maken) Prachtige omgeving. Kom hier zeker nog eens terug.
3
Naam: Sophie
Datum: 1 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het huisje was heel vies. Plakkende vloer, vieze vaat in de kast, overal peuken buiten bij het terras. Kapotte tuinstoel. En de bedden liggen echt niet lekker, traagschuim matrassen, als je je omdraait lig je na 10 minuten nog in een kuil. En jullie adverteren met visvijver, maar niemand, ik de buren niet, hebben een vis gevangen.
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Emslandermeer niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Heeft u ook een melding bij de parkreceptie gemaakt, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kon worden naar een oplossing. De medewerkers helpen u graag, zo kan de huishoudelijke dienst u helpen en kunnen matrassen vervangen worden of voorzien van een topper. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen aan de slag en zullen ervoor zorgen dat uw volgende verblijf geheel naar wens verloopt. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
10
Naam: Vera Schout
Datum: 30 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het huisje was prachtig gelegen, licht en heel gezellig ingericht! Mooi uitzicht, heerlijk grote tv en ook Netflix! Overal vogels en prachtige omgeving. Ook nog een leuk dorp om de hoek. Wij komen zeker terug!
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
I would have liked more facilties in the playground. with the pool closed there was a lot less to do. even just hiring or buying toys/games from reception ( bubbles, balls etc)
7
Naam: Anoniem
Datum: 30 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Schoon. Goede bedden, wifi .Mooie omgeving. Geen activiteiten. Varen kan echt coronaproof
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.