Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vakantiepark Emslandermeer

Vlagtwedde, Groningen, Nederland

  • Familiepark
  • Met binnenmeer
  • Golfbaan

reviews

7.9

Vakantiepark Vakantiepark Emslandermeer scoort gemiddeld een 7,9

Dit is het gemiddelde cijfer uit 780 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad

Bekijk 780 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 30 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Ontspannen.
10
Naam: Martin Vos
Datum: 20 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Alles tiptop in orde op een paar kleine dingetjes na maar dat is doorgegeven aan de receptie voor de volgende bezoeker wij hebben ons kunnen redden ??
8
Naam: Boersma
Datum: 16 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een heel mooi en ook ruime accomodatie! We hadden een huisje, die was omringd met water en geen tuinafscheiding hierbij. Dit was ons niet bekent. Onze dochter (2 jaar) durfden we daarom niet even buiten te laten spelen met haar broers. Dat vonden we jammer. Verder misten we (helemaal nu alles gesloten was) een algemeen speeltuintje hier en daar (of deze was te ver weg)
7
Naam: Anoniem
Datum: 16 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Meer doen voor klanten.
9
Naam: Tiny Hooijschuur
Datum: 14 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
het was een fijn onderkomen
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooi park, heerlijke ligging aan het water.
8
Naam: Fione van Wijk
Datum: 11 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij hebben het verblijf op park Emslandermeer als zeer prettig ervaren. De ligging aan het water was prachtig. Dit was een cadeautje vanuit het vakantiepark. En we hebben hier ook echt van genoten. Oprecht een cadeautje! Mijn moeder heeft bijvoorbeeld elke morgen de eendjes, meerkoeten en vogels voorzien van een lekker broodje. En vogelvoer opgehangen. Prachtige omgeving, ligging ligt goed, dichtbij het centrum. Als aandachtspuntje zou ik misschien toch wat meer verlichting op de wegen op het park aanbrengen. Aangezien het toch wel wat donker was als je savonds nog een rondje gaat wandelen. We hebben het erg fijn gehad. Dat de fietsen in het schuurtje konden was ideaal. Prachtige accommodatie, leuk , modern en gezellig ingericht. We gaan dit huisje absoluut onthouden en aanbevelen aan andere mensen.
9
Naam: Rebecca Van Overveld
Datum: 9 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We hebben heerlijk genoten van ons lange weekend. Het huisje was echt heerlijk en gezellig. We kunnen niet zo om weer terug te komen
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Op zich erg tevreden, alleen jammer dat in het huisje geen rekening was gehouden met jonge kinderen ( geen ledikant, stopcontacten laag bij de grond zonder beveiliging, snoeren en kabels niet weggewerkt, geen traphekje) verder wel netjes, compleet en schoon. En wrg vriendelijke personeel
9
Naam: van der Helm
Datum: 7 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Gfc Dogge
Datum: 6 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Wij zijn zeer tevreden over het park en het huisje. Er is voldoende te onder nemen ondanks alle maatregelen.
7
Naam: Anoniem
Datum: 6 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Huisje verlengde vennen nr 17 is sterk verouderd. De banken waren erg versleten. Ramen waren sterk vervuild. Tevens was de badkamer boven m.n. de radiator in de badkamer zeer erg vies. Het interieur kwam helemaal niet overeen met de foto op de website voor dit 9 persoons huisje.
7
Naam: A.E. Meijer
Datum: 2 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Jammer dat de receptie slecht bereikbaar was. Dinsdag t/m donderdag was deze gesloten. Mij werd bij aankomst verteld dat er eventueel wel telefonisch contact gelegd kon worden. De tweede dag, 27 oktober, belde ik daarom om 10.05 om door te geven dat de televisie geen signaal ontving. Ik kreeg een bandje te horen met de mededeling dat de receptie alleen voor noodoproepen bereikbaar was. Dat Is een tv die niet functioneert duidelijk niet. Ik heb het er daarom bij gelaten. Jammer, geen mogelijkheid dus gehad om televisie te kijken tijdens ons verblijf !
6
Naam: Arie Bos
Datum: 2 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Lagen kapotte kussens op de bank en beschimmelde komkommer nog in de prullenbak. Was slecht schoongemaakt Vuile borden in de kast. Niet erg tevreden.
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Emslandermeer niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen aan de slag en zullen ervoor zorgen dat uw volgende verblijf geheel naar wens verloopt. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Anja Siemerink
Datum: 30 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Super ligging en accommodatie
9
Naam: JG Hulleman
Datum: 30 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We wisten dat er met de corona maatregelen weinig te doen was, maar we hadden een prachtig huisje en we zijn in verschillende Groningse plaatsen geweest. We hebben ons dus prima vermaakt.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een zeer mooi park in een mooie omgeving. Het park ligt mooi, lijkt wel een dorp en erg speels door al het water en bruggetjes op het park en er omheen. In het verleden al eens bij een Hogenboom park geboekt dat toen heel erg was tegengevallen. Nu door de Corona moeten omboeken bij Roompot en wisten niet dat het nu weer een Hogenboom park was. Ditmaal is het allemaal 100% meegevallen. Accommodatie was groot en netjes en goede bedden. Ligging aan het water met mooi landelijk uitzicht.
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Raymond Spekking
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
t was heerlijk rustig. mooi park
9
Naam: Angelique van de Pol
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wat een heerlijke plek voor mensen die van wandelen, fietsen en vissen houden?
7
Naam: Fam van Loon
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijk rustig mooi gelegen
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Welness was heerlijk in het huis! Ligging aan het water prachtig!
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Geen oordeel
6
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Het huisje had achterstallig onderhoud en er is niet goed schoongemaakt. Daarnaast was het zwembad niet schoon. We vonden het ook jammer dat we best ver moesten lopen voor een speeltuintje en zeker ver lopen naar het zwembad. Er was weinig sfeer op het park. We vonden het ook jammer dat we nergens broodjes konden halen en een beetje gek dat we voor hout voor in de hottub naar de welkoop moesten. Mij lijkt dit een leuke bijverdienste voor het park?
Bedankt voor uw feedback, wij zullen dit oppakken met de desbetreffende personen. We willen u als tip meegeven dat u een accommodatie nummer kunt kiezen, wanneer u met voorkeur boekt(tegen bijkomende kosten). Op de plattegrond kunt u dan terug zien hoe ver deze accommodatie weg is van een speeltuin of het zwembad. Als u niet met voorkeur boekt, wordt u willekeurig ingedeeld in een accommodatie van het geboekte type. Wij hopen dat u, desondanks deze ervaring, heeft genoten van uw verblijf. Graag tot ziens op één van onze parken!
Reactie van Roompot
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Vriendelijk personeel bij de receptie. Het huisje was schoon en ruim. Het huisje was leuk aan het water gelegen. Voor herhaling vatbaar.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.