2 parken 23 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Unieke ervaringen
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Groningen vakantiehuis: naar de stad

Als u in een vakantiehuis in Groningen verblijft, kunt u ook de leuke stad Groningen bezoeken. De Martinitoren moet u een keer beklommen hebben. Verder zijn in deze stad veel leuke winkels en restaurants te vinden. Het Scheepvaartmuseum, het Groninger Museum (dat zelf al een kunstwerk is) en andere mooie musea zijn de moeite waard. Vanuit uw Groningen vakantiehuis is de stad goed te bereiken. Beschikt u niet over een eigen auto; het openbaar vervoer is prima geregeld. Een vakantiehuis huren in Groningen is om veel redenen zeer aantrekkelijk. Voor kinderen is het ook heerlijk om hun vakantie door te brengen op een plek die anders is dan thuis en waar zoveel te beleven valt. Een vakantiehuis in Groningen is zo geboekt en u zult er veel plezier hebben.

2 parken 23 verblijven

Vakantiepark Emslandermeer
Vakantiepark Emslandermeer
Vakantiepark Emslandermeer

Vakantiepark Emslandermeer

Vlagtwedde, Groningen, Nederland
  • Familiepark
  • Met binnenmeer
  • Golfbaan
Villapark Schildmeer
Villapark Schildmeer
Villapark Schildmeer

Villapark Schildmeer

Steendam, Groningen, Nederland
  • Aan het Schildmeer
  • Wandelen en fietsen
  • Culturele uitjes

Groningen vakantiehuis

Als u er eens even helemaal tussenuit wilt, hebt u een goede reden om een vakantiehuis in Groningen te huren. Deze noordelijke provincie heeft veel te bieden aan cultuur, natuurschoon en recreatieve activiteiten. Een Groningen vakantiehuis ligt altijd in een mooie omgeving, waar u kunt wandelen, fietsen, varen of lekker luieren.
Groningen is een echte waterprovincie, van de veengebieden in het oosten tot het Lauwersmeer tegen de Friese grens. Hier kunt u wilde paarden zien en met een beetje geluk wilde arenden. Vakantiehuizen Groningen zorgen dat u kunt genieten van de stilte en uitgestrektheid van dit gebied. Er wordt veel gedaan aan natuurbehoud door het in stand houden van vegetaties en diersoorten. Als u actief bezig wilt zijn, zijn daar in Groningen ook allerlei mogelijkheden voor.

Niet iedereen kent de mooie noordelijke provincie Groningen. Een vakantiehuis huren Groningen is een goede manier om deze kant van Nederland te leren kennen. Er zijn archeologische opgravingen gedaan die aantonen dat Groningen al voor de middeleeuwen bewoond en gecultiveerd werd. Vooral de wierden, de kunstmatige ophogingen tegen het water die u overal in Groningen ziet, bevatten veel overblijfselen, zelfs een hele boerderij uit 500 v.Chr. Uit de middeleeuwen zijn veel mooie kerken, zoals de scheve toren van Bedum, en andere interessante bouwwerken bewaard gebleven. De vesting Bourtange uit de 16e eeuw, die helemaal gerestaureerd is, is ook zeer de moeite waard. Het is aan te raden vanuit uw vakantiehuis Groningen tripjes te ondernemen naar de deze bezienswaardigheden. Na terugkomst kunt u dan heerlijk ontspannen in uw gezellige vakantiehuis.

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Vakantietent, Villa's

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Aanbiedingen, Last-minute, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.