2 parken 24 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Unieke ervaringen
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Een huisje huren Groningen? Boek online

Huur een huis in Groningen en laat de klantenservice van Hogenboom met u meedenken. Stel uw vragen over de kosten en de beschikbaarheid van een vakantiehuis in Groningen aan onze medewerkers. Wanneer u weet welk huisje in Groningen u wilt huren, kunt u dit verblijf zelf online boeken of het door onze medewerkers van Hogenboom voor u laten doen. Een vakantiehuisje in Groningen heeft absoluut charme; hak dus gewoon de knoop door. Denk daarbij ook aan uw verzekeringen en sluit ze doorlopend af dan hoeft u nergens meer aan te denken. Huisdieren zoals uw hond zijn helaas niet overal toegestaan? Informeer hier voor de reservering van uw vakantiehuisje naar. Wij wensen u alvast een hele fijne vakantie in Groningen toe!

2 parken 24 verblijven

Vakantiepark Emslandermeer
Vakantiepark Emslandermeer
Vakantiepark Emslandermeer

Vakantiepark Emslandermeer

Vlagtwedde, Groningen, Nederland
  • Familiepark
  • Met binnenmeer
  • Golfbaan
Villapark Schildmeer
Villapark Schildmeer
Villapark Schildmeer

Villapark Schildmeer

Steendam, Groningen, Nederland
  • Aan het Schildmeer
  • Wandelen en fietsen
  • Culturele uitjes

Vakantiehuis Groningen

U overweegt een vakantiehuisje te huren in Groningen? Een vakantiehuis te Groningen heeft voordelen. U blijft redelijk dicht bij huis en bent er toch helemaal uit. U leert een prachtige natuurlijke omgeving beter kennen; tot nog toe voor u onbekend misschien en dat nog wel in uw eigen land. De prijzen zijn in het noorden iets lager als in de Randstad. Misschien kunt u daarbij nog profiteren bij Hogenboom van een last minute aanbieding of een aantrekkelijke korting om een huisje in Groningen te huren. Hogenboom Vakanties heeft veel leuke vakantie huisjes in Groningen. Ook in de stad zelf zijn appartementen of kamers te huren via Hogenboom. Kijk op de website van Hogenboom, snuffel hier een poosje rond en zoek vakantiehuisjes in Groningen. U kunt zeker via Hogenboom een passend huisje in Groningen voor uw vakantieverblijf vinden.

Vanuit uw vakantiehuis Groningen kunt u eenvoudig de bezienswaardigheden van de stad bezoeken. Bezichtig en beklim de Martinitoren in de provinciehoofdstad Groningen en bezoek de vele locaties met kunst in de stad. Breng een bezoekje aan het Zuiderzeemuseum of het gemeentelijk archief. Of trek de natuur in op de fiets en bezoek de noordelijke kust van Nederland waar u prachtig kunt wandelen of vissen. Heeft u al kennis gemaakt met gerenommeerde restaurants in het Noorden van Nederland? Groningen is een studentenstad en er zijn tal van gezellige cafeetjes en uitgaansactiviteiten zoals theater en film. Wij organiseren op onze vakantieparken leuke activiteiten in de vorm van arrangementen. Binnen onze arrangementen is verblijf gecombineerd met activiteiten waar u zich vrijblijvend voor kunt opgeven.

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Vakantietent, Villa's

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Aanbiedingen, Last-minute, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.