2 parken 23 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Unieke ervaringen
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Boek een vakantie in Groningen bungalowpark

Hebt u zin in vakantie en wilt u echt even helemaal weg, terwijl u gewoon in eigen land blijft? Dan bent u bij een vakantiepark in Groningen van Hogenboom aan het juiste adres. De parken bevinden zich in het noorden van de provincie, vlak bij de Duitsland en de Waddenzee, waardoor een dagje over de grens of op het Wad ook tot de vele recreatiemogelijkheden behoort. De vakantiehuisjes zijn van alle gemakken voorzien en vormen de ideale plek om uw dagen te beginnen en af te sluiten. Op de vakantieparken kunt u, al vanaf twee personen, diverse bungalows te huren. Wanneer mogen we u in Groningen vakantiepark verwelkomen?

2 parken 23 verblijven

Vakantiepark Emslandermeer
Vakantiepark Emslandermeer
Vakantiepark Emslandermeer

Vakantiepark Emslandermeer

Vlagtwedde, Groningen, Nederland
  • Familiepark
  • Met binnenmeer
  • Golfbaan
Villapark Schildmeer
Villapark Schildmeer
Villapark Schildmeer

Villapark Schildmeer

Steendam, Groningen, Nederland
  • Aan het Schildmeer
  • Wandelen en fietsen
  • Culturele uitjes

Geniet van uw vakantie op een vakantiepark in Groningen

Groningen heeft het allemaal: bossen, water, zee, steden en leuke dorpjes. U zult zich verbazen over de veelzijdigheid van deze provincie, maar er ook intens van genieten als u verblijft in een vakantiepark Groningen van Hogenboom. Word wakker met de geluiden van de natuur en kom tot rust in de stilte van de natuur. Er zijn verschillende Hogenboom Vakantieparken in Groningen. Elk park is uniek qua thema en omgeving, maar de beleving is overal hetzelfde; u hebt een écht vakantiegevoel

Houdt u van varen? De vakantieparken Groningen zijn rond water aangelegd, waardoor u veel mogelijkheden hebt tot watersporten. Zo kunt u er roeien, zeilen en soms zelfs surfen, maar is het ook mogelijk om lekker in natuurwater te zwemmen. Veel huisjes op een Groningen vakantiepark liggen direct aan het water. U springt dus zo van uw tuin het water in of stapt in een bootje om een leuke vaartocht te maken. U vergeet bijna dat u in eigen land op vakantie bent.

Hogenboom heeft twee leuke vakantieparken in de provincie Groningen: Villapark Weddermeer en Villapark Schildmeer. Beide parken zijn gelegen aan het water, maar hebben elk verschillende faciliteiten. Bij het vakantiepark in Groningen aan het Schildmeer is iedere bungalow standaard uitgerust met een eigen sloep, waar u volop gebruik van zult maken om de omgeving te verkennen. Terwijl het bungalowpark Groningen aan het Weddermeer u de mogelijkheid biedt een kano te huren. Hoewel de vakantieparken anders zijn en verschillende faciliteiten hebben, is er op beide veel te doen. Zwem lekker in de openlucht, geniet van recreatie op en aan het water en rust heerlijk uit in uw luxe vakantiehuisje. Veel meer heeft een mens niet nodig, toch?

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Vakantietent, Villa's

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Aanbiedingen, Last-minute, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.