2 parken 23 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Unieke ervaringen
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Ontdek de natuur en cultuur van Groningen vanuit uw bungalow

‘Er gaat niets boven Groningen’, luidt het motto van deze provincie. Het enige dat u boven Groningen vindt, is water en misschien nog een paar zandplaten, maar dat is het. De provincie zelf is een bruisend geheel van tegenstellingen. Zo kunt u in studentenstad Groningen heerlijk shoppen en op terrasjes zitten, maar kunt u een paar kilometer verderop al genieten van ongerepte natuur. Ideaal om vakantie te vieren. Bespreek daarom vandaag nog een bungalow Groningen bij Hogenboom.

2 parken 23 verblijven

Vakantiepark Emslandermeer
Vakantiepark Emslandermeer
Vakantiepark Emslandermeer

Vakantiepark Emslandermeer

Vlagtwedde, Groningen, Nederland
  • Familiepark
  • Met binnenmeer
  • Golfbaan
Villapark Schildmeer
Villapark Schildmeer
Villapark Schildmeer

Villapark Schildmeer

Steendam, Groningen, Nederland
  • Aan het Schildmeer
  • Wandelen en fietsen
  • Culturele uitjes

Vakantie in het Noord-Nederland? Boek een bungalow Groningen

Op de Hogenboom Vakantieparken in Groningen kunt u mooie bungalows huren. Tijdens uw verblijf de Groningen bungalow kunt u volop genieten van de prachtige natuur. U zal al snel het idee hebben dat u niet meer in Nederland bent. Geniet van de luxe van uw vakantiebungalow Groningen, maar ook van de stilte, het water, de vogels en de faciliteiten op het park.

Wist u dat veel bungalows Groningen zijn uitgerust met een grote sloep? Uw bungalow Groningen op vakantiepark Schildmeer ligt immers aan het water, waarop het fijn vertoeven is. Lekker een stukje roeien door de prachtige natuur, zo vanuit uw achtertuin. Heerlijk romantisch met zijn tweetjes of gewoon gezellig met het hele gezin. De grote sloep is geschikt voor zes personen. Ook is het mogelijk om via ‘peddel en pedaal’ de omgeving te verkennen, namelijk per kano en fiets. Deze kunt u huren op park Weddermeer.

Uw Groningen bungalow is een goede uitvalsbasis om de natuur in de omgeving te verkennen. Dat kan op eigen houtje (wandelend, op de fiets of per boot), maar er worden vanaf uw vakantiepark verschillende excursies georganiseerd, zoals herten kijken en wadlopen. Vergeet daarbij uw verrekijker en fototoestel niet, want al dat moois wilt u natuurlijk vastleggen. De vakantieparken in Groningen bieden naast natuur en excursies ook een heerlijk zwembad, verschillende horecagelegenheden (zoals een á la carte restaurant en een snackbar) en een wasserette. Voor de kinderen is er voldoende ruimte om te spelen en u kunt gebruikmaken van diverse sportfaciliteiten, bijvoorbeeld diverse sportvelden of een negen holes golfbaan. De bungalow zelf is uiteraard van alle gemakken en luxe voorzien. Ideaal als u gewoon een dagje aan het water wilt relaxen. Kies voor een heerlijke vakantie in eigen land en bespreek vandaag nog uw bungalow Groningen.

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Vakantietent, Villa's

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Aanbiedingen, Last-minute, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.