Vakantiepark De Berkenhorst

Kootwijk, Gelderland, Nederland

  • Natuurgebied
  • Buitenactiviteiten
  • Autoluw park

reviews

8.2

Vakantiepark Vakantiepark De Berkenhorst scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2122 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Zwembad

Bekijk 2122 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Ligging is perfect om te fietsen in de omgeving
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Fijne plek in het bos, veel wandel mogelijkheden en simpel huisje wat heeft wat het moet hebben :)
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een heerlijk verblijf in een rustige, natuurrijke omgeving
7
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Prima omgeving, vriendelijk personeel. Huisje erg retro-oud, en echt aan vervanging toe, Jammer dat t zwembad niet open was
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Heel fijne vakantie geweest, je voelt dat er meegedacht wordt
7
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het was het voor ons gevoel net niet. Toen ik in maart de boeking maakte stond niet vermeld dat het zwembad dicht zou zijn als het door de Corona wel weer open mocht. Ik heb hier verder ook geen bericht van gekregen.
8
Naam: Helma Vissers
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
helemaal prima
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Geweldig
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Leuk park, fijne ligging voor wandel en fietstochten
8
Naam: P van Meggelen
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Mooie omgeving en een rustig park
7
Naam: Anoniem
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Winkeltje is erg krap en klein. er zijn wel verschillende dingen aanwezig alleen als je een compleet maaltijd wil maken mis je toch wat. (verder vonden wij dat bij de huisje veel inkijk hadden met andere terrassen van de huisjes. / paar struiken ertussen en je zou het zo opgelost hebben.)
9
Naam: Marcus Grooten
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Jac Verspeek
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Ligging in een prachtige natuurlijke omgeving!!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Het is een prachtig park, jammer dat we de tweede dag last gehad hadden van een blaffende hond. De buren hadden visitie die een hond meegebracht hadden. Ook kwamen er nog twee loslopende honden bij ons bedelen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prima park. Jammer dat zwembad nu in onderhoud was. Vooral, omdat het zo lang gesloten is geweest vanwege corona.
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het was een prettig verblijf. Een rustig park. Helaas was het zwembad gesloten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
wij hebben het best naar ons zin gehad het was dan ook mooi weer en een mooie omgeving
10
Naam: C. Bijkerk
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
rustig en mooi gelegen park, direct in de natuur
8
Naam: W. van Gelder
Datum: 12 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Een fijn park met geweldige ligging waar we vaker komen maar de schoonmaak is slecht. er zit erg veel spinrag vooral op de wat hogere delen en de plafonds zitten vol met insektenlijken.
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Fijn huisje, kleine mogelijkheden voor verbetering
7
Naam: Monique Bakhuis
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Warm water in de keuken laat lang op zich wachten. Druk van het water in de douche is erg laag, na sauna is het lekker om goed te koelen, Schoonmaak van accommodatie was ondermaats
9
Naam: H.J. Wiggers
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Ondanks corona toch mooie vakantie, prachtige omgeving
7
Naam: Anoniem
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
7
Naam: Anoniem
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Ik heb reeds genoeg op- en aanmerkingen gemaakt over wat ik goed of slecht vond.
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We waren 44 jaar geleden het laatst geweest, moesten toen vanwege droevige familieomstandigheden na 1 dag al vertrekken. Het park is dus wel erg gedateerd, maar het ligt er prachtig. De accommodatie, huisje 64, was schoon, behalve het spatscherm op de badrand. Die randen mogen wel eens goed onderhanden worden genomen want het heeft ons ervan weerhouden om te douchen. Bovendien is douchen in bad voor ons, ruime 70-gers, wel bezwaarlijk. Verder hebben we heerlijke dagen gehad.
9
Naam: BenAnoniem
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
8
Naam: Robert Jan van den Berg
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
De ligging is super: je loopt uit de bungalow zo de natuur in. Prijs is goed betaalbaar. Met één persoon is de bungalow B-Zandzegge ruim genoeg. Met meer personen wordt dit wel erg krap. De bungalow was ruimer en moderner dan ik had verwacht. De fotos op de website mogen wel geupdate. De matrassen zijn echter wel aan vervanging toe, die krijgen van mij een matige 6.
9
Naam: M.R. Maaskant
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijk tot rust gekomen, prachtige omgeving
8
Naam: Karin Leunen
Datum: 8 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Heel fijn park, ik heb wel een klacht. Ik heb deze week geboekt zodat ik kon zwemmen met de kleinkinderen, maar het zwembad was gesloten wegens onderhoud.
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het huisje was redelijk schoon, wel stof en spinnenwebben in kamer. Douche liep slecht door en sanitair was volgens ons aan vervanging toe. Wel ligt het park in een prachtige omgeving, woensdag was pizza dag, deze was heerlijk. Personeel zeer vriendelijk.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.