Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vakantiepark De Berkenhorst

Vakantiepark De Berkenhorst

Kootwijk, Gelderland, Nederland

  • Natuurgebied
  • Buitenactiviteiten
  • Zwemparadijs

reviews

8.2

Vakantiepark Vakantiepark De Berkenhorst scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1476 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Zwembad

Bekijk 1476 reviews

9
Naam: Marielle Kemp
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Leuk park, heerlijk rustig fijne ligging
7
Naam: Daniel
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het huisje was heel slecht schoongemaakt...kruimels in kastjes....koelkast met etensresten en ijs aangekoekt in vriesvak...randen van douchewand Gewoonweg smerig.....en spinrag aan het plafond. Kuipstoel in de woonkamer...kapotte zitting. Onder bank en bed....niet schoon. Ook de plavuizen vloer mag wel eens een schrobbeurt hebben. Huisje 49
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Wij zijn eerder op het park geweest en hebben toen erg genoten. Toen hadden wij een luxe huisje met sauna. Dit jaar maakte wij gebruik van een normaal huisje. Ook kennissen van ons verbleven op ons aanraden op het park. Ons huisje was erg schoon maar kon wel wat onderhoud gebruiken. Het huisje van onze kennissen wasal bij aankomst ronduit smerig, schimmel in de badkamer kapotte keukenkastjes. Uiteraard is onze ervaring anders maar dat verbaasde mij erg. Het personeel ligt eraan wie je treft. Een badmeester was erg vriendelijk, de ander keek je echt naar buiten om kwart voor 10. Bij de horeca hetzelfde de een is erg vriendelijk en vrolijk. De ander kortaf. De kids entertainment man was super vriendelijk en deed echt zijn best om het leuk te maken met de kids.
8
Naam: Trix
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Zwembad
Na 25jr terug met kinderen en kleinkinderen. Nog steeds erg leuk kleinschalig park met goede faciliteiten zoals het overzichtelijke zwembad en goede ruime kindvriendelijke huisjes met speelgelegenheid aan de deur. Ook ligging is perfect voor natuur, bos, zand en attractieparken.
10
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Zwembad
heerlijke omgeving echt tot rust gekomen lekkere pizzas
8
Naam: Marian De Beer
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
We hebben het prima gehad fijne bungalow goede ligging . En we komen zeker terug ?
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
We hebben een prima verblijf gehad op een mooi park in een mooie omgeving en ook het zwembad was prima
8
Naam: Angelique van Engelen
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Zwembad
Ligging is prachtig, huisje leek netjes maar was toch erg vies, veel stof/spinnen webben vieze urine lucht in de douche/wc. Personeel was vriendelijk ondanks corona maatregelen toch een fijn weekend gehad
7
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
We hadden een 4-pers. bungalow Type Zandzegge Luxe (4BL) no 37 geboekt. Had wel meer van de luxe verwacht. Persoonlijk vinden we de badkamer en keuken aan de krappe kant. Ook het ontbreken van de luxe een bad te hebben, hebben we wel gemist. Bij alle luxe huisjes die we ooit hebben gehad, zat altijd wel een bad. Bij het boeken was te zien op het plattegrondplaatje van het huisje dat er wel een bad in zou zitten, in de beschrijving echte niet. Ook was de bank niet echt comfortabel om op te zitten. De woonkamer was wel lekker ruim. Met vriendelijke groeten
8
Naam: C. van der Linden
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Zwembad
Een leuk en gezellig niet te groot vakantiepark met voldoende faciliteiten.
8
Naam: Laura Van Mourik
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Zwembad
Erg leuk klein park, vooral voor jjongere kinderen
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
9
Naam: Lidewij Lok
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Zwembad
Een heel mooie park. Met vriendelijke personeel en een mooie accommodatie. In de meest mooie natuur omgeving.
9
Naam: PC Polman
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Zwembad
Het is een goed park en goed personeel en en het goed aan houden voor covid 19 en ook heel vriendelijke met helpen zal zelf er nog zeker een keer er heen gaan super top ga zo door Met vriendelijke groet Cor Polman uit Zwolle
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Het is een prettig park om te verblijven Leuke uitstraling, Vele wandelingen. Mooie natuur
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Het is een prettig park met goede fiets -en wandelmogelijkheden. De bungalow heeft een mooie woonkamer en goede slaapkamers, maar de badkamer heeft een inrichting uit het jaar nul! Klein, ouderwets, krappe douchcabine met een hoge instap. Niet meer van deze tijd.
10
Naam: P. Aarts
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Zwembad
We hebben een heerlijke week gehad in een mooie omgeving We waren met onze kleindochter van 7, en we zijn zeker van plan om nog een keer te komen maar dan zonder kleindochter om wat andere dingen te doen in de omgeving.
7
Naam: Frits Alfing
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Zwembad
wifi kan beter prijs en winkel mag groter sommige huisjes zijn oud bollig
7
Naam: Anoniem
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Zwembad
Huisje en omgeving super. Bungalow heeft weinig bergruimte voor 6 personen. Park ziet er netjes uit , helaas weinig te beleven voor kinderen als men alleen in tijdsblok kan zwemmen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Ondanks de hoeveelheid bungalows ademt het park rust uit. De ligging is prachtig. Bungalow comfortabel. Aanrader.
8
Naam: Sandra Hoving-weijer
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Zwembad
Mooie frisse accomodatie nummer 103. Voldoende ruimte en mooie inrichting. Dak zwembad dient schoongemaakt te worden. Zwembad heeft onderhoud nodig. Voegen van tegels raken los. Schat dat het zwembad tussen de 25 en 30 jaar oud is. Restaurant is netjes. Mooi dat bungalows opgeknapt worden.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
We hebben een heerlijke mini vakantie gehad. Mooi omgeving. Zwembad was alleen erg koud.
7
Naam: H.F. Pranger - Spijkerman
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Zwembad
(Wij zaten in bungalow 81 en 85). De ligging van de kamers waren prima, alsmede de outillage binnen. Wel is deze kinderstoel wel erg toegespitst op héle kleine kinderen, onze kleindochter van net 2 paste er echt niet in. Het interieur kan wel wat aandacht gebruiken, de badkamer oogt niet echt hygiënisch, vooral bij 81. Verder staat daar de berging van het kindermeubilair vol schimmel. Verder miste ik eigenlijk niets aan apparatuur e.d. in het huisje. Natuurlijk begrijpen wij dat het druk is in het park en de coronamaatregelen het niet makkelijker maken. De schoonmakers hebben veel werk te doen in weinig tijd. Vandaar dat wij zelf aan de slag zijn gegaan, ook wij zijn voorzichtig met contact. Maar: de stofzuiger zat verstopt (hebben wij zelf verholpen) en verder vonden we het jammer om zoveel sporen van de vorige gasten aan te treffen. Onder de bank van 81 vonden wij een tas, viltstiften, een speelgoed-dinosaurus en een halfvolle kinderdrinkbeker. Veel stof onder de bedden. In 85 ook nog kinderslippers onder het bed. Wij hebben natuurlijk begrip voor het feit dat het in deze tijd van maatregelen en voorschriften niet makkelijk is om het park draaiende te houden, maar desondanks hoop ik dat u iets heeft aan mijn feed-back. Ik wens jullie veel succes en nog veel gasten op jullie mooie park en in jullie mooie omgeving. met vriendelijke groet, Irma
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Zwembad
Het park is wel verouderd. Het verblijf was redelijk schoon en ook verouderd. Zwembad zag er ook slecht uit maar ondanks dat de park verouderd uit zag was hebben we heerlijk midweek gehad. Personeel vriendelijk.
8
Naam: Fam Boelens
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Zwembad
Wij hebben een heerlijke week gehad. Ondanks de extra maatregelen hebben we royaal kunnen genieten van het zwembad. We hebben genoten van het ontzettend uitgebreide gourmet arrangement in ons huisje en de ligging en rust op het park waren geweldig. De medewerkers waren vriendelijk en altijd bereid tot beantwoorden van vragen. Wij hadden een prachtig opgeknapt huisje (Nr 3). Het enige wat we misten in ons huisje en wij als tip willen meegeven is een rookmelder. Verder alleen maar genoten!
9
Naam: Familie Drenthe
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Zwembad
Een aanrader voor een ieder die de Veluwe wil bezoeken om te fietsen en wandelen. Onze kinderen hebben zich prima vermaakt ondanks het weinig speelgoed wat ze bij zich hadden. Kootwijkerzand op steenworp afstand, neem een bolderkar mee en je bent uren zoet!
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Heerlijk verblijf. Erg leuk met een kind van 7 en met je hond.
8
Naam: H. Dubbink
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Zwembad
Prettig verblijf, mooie ligging, alles wat je nodig hebt is er.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.