Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vakantiepark De Berkenhorst

Kootwijk, Gelderland, Nederland

  • Natuurgebied
  • Buitenactiviteiten
  • Zwemparadijs

reviews

8.2

Vakantiepark Vakantiepark De Berkenhorst scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1681 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Zwembad

Bekijk 1681 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Als het ons niet zou bevallen waren we er niet voor de 6de keer geweest. Vriendelijk personeel, prachtige ligging en (normaal gesproken) heel leuk zwembad. Het enige is dat de huisjes wel verouderd raken. Het is nog prima te doen, maar het zou zonde zijn als het verder afglijdt. Ik weet zeker dat we nog eens terug komen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
8
Naam: Astrid
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
leuke aanbieding
9
Naam: Rianne Bosman
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooi huisje, fijn bad & sauna!
10
Naam: Tonny Luesken
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Het was een prettig verblijf, vooral door het lekker dichtbij gelegen bos om te wandelen
9
Naam: Jan Willem Hilbrands
Datum: 16 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
prachtige ligging, vriendelijk personeel, comfortabele huisjes
9
Naam: Iris
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Geweldige ligging, binnen een minuut in schitterend natuurgebied wat heerlijk is in deze tijd met veel online overleg voor werk en school. Goede WiFi! Speciaal dit huisje geboekt vanwege de sauna en daar elke dag gebruik van gemaakt. Kortom, beetje ontspanning in de toch wel stressvolle lockdowntijd.
10
Naam: Jori Takkenberg
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Heerlijke omgeving, fijne accommodatie, fijne bedden. Heel fijn ontspannen verblijf gehad . Vriendelijke medewerkers, meedenkend, behulpzaam
7
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Wij vonden met name rust en ruimte in de bungalow en daarbuiten boven verwachting. De onmiddellijke nabijheid van een uitgesrekt natuurgebied trok ons aan, dat een noodwinkeltje half januari amper de eerste levensbehoeften heeft begrepen wij wel maar de broodjesservice was prima.
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Gewoon goed. Wij komen graag op parken in de natuur (wandelen en sporten graag). Maar het hoeft van ons niet met giga veel entertainment (ivm drukte). Het enige wat wij wel mistte was een oplaadpunt voor onze auto. Dit gingen wij stiekem bij een ander park in Kootwijk doen. Was zeker wel een wandeling waard maar liever toch op het park zelf.
9
Naam: L. Broere
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
de natuur . de ligging .het park . de vacantiewoning
10
Naam: H Benard
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Ligging rust en goed bed
9
Naam: H Alders
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
10
Naam: John Platteel
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Ik heb een geweldige vakantie gehad het enige wat ik vervelend vond is dat de mensen zeer dicht bij de tuinen konden lopen er waren er zelfs bij die met de bolderkar door de grasperken naast de tuinen reden
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
7
Naam: Anoniem
Datum: 9 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
De rust en mooie omgeving maken het verblijf in het park super fijn. Het personeel hebben we weer als aardig ervaren. Huisje 091 mag wel wat aan gebeuren. Die is zijn prijs niet waard als ik hoor dat opgeknapte huisjes dezelfde prijs krijgen. Gelukkig kwamen we voor de rust en omgeving en daar hebben we van genoten.
10
Naam: Erna Dekker
Datum: 8 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
prachtige ligging, vriendelijk personeel en een fijn huisje.
7
Naam: Brenda Beke
Datum: 6 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Goede service
10
Naam: D. van Stralen
Datum: 5 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in een fantastische bungalow op een rustig park
6
Naam: Sylvia de Moor
Datum: 5 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
We hadden een ‘luxer’ huisje met sauna. Ik vind het erg verouderd, vooral badkamer, erg basic, kaal en sfeerloos. Vloer erg koud. Onder het bed enorm veel stof. Alles bij elkaar was het de prijs niet waard en niet voor herhaling vatbaar.
7
Naam: Dennis Albers
Datum: 5 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Het huisje voor 4 personen behoorlijk klein, 2x bij de receptie geweest en tot 2x toe moeten wachten op een telefoon gesprek dat de receptioniste lang voerde. Positief is de rust op het park en de schitterende omgeving
10
Naam: Anouska Jochems - Van Ekelen
Datum: 5 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Ook dit jaar heb ik het weer ervaren als rustig en fijn tijdens de jaarwisseling.
9
Naam: A.H. de Rooij
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Was een mooi huisje en toen wij geluids overlast hadden werd dit snel verholpen
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: v.d. Berg
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
De huisjes kunnen wat renovatie gebruiken maar de ligging van de huisjes ten opzichte van elkaar is heel fijn. De wandelingen kun je beginnen op het park.
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Lekker rustig en mooi omgeving .We komen al voor de derde keer en bevalt ons goed.
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Mooie ligging en enorm behulpzaam. Heel fijn om de mensen van het park zelf aan de lijn te kunnen krijgen. Dus de persoonlijke touch ih park!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.