3 parken 24 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Volop keuze in vakantiehuizen Gelderland

Bij Hogenboom variëren de vakantiehuizen Gelderland in grootte (en dus in aantal personen dat er kan verblijven) maar ook in luxe en faciliteiten. Als u met kleine kinderen op vakantie gaat, kunt u goed terecht in een volledig daarop ingericht vakantiehuis in Gelderland met speciaal kindermeubilair en andere faciliteiten voor uw kleintje. Voor grotere gezelschappen heeft Hogenboom grote vakantiehuizen Gelderland. Naast de standaard vakantiehuizen heeft Hogenboom ook extra luxe vakantiehuizen die bijvoorbeeld zijn voorzien van sauna en bubbelbad. Zo is er voor iedereen een passend vakantiehuis in Gelderland.

3 parken 24 verblijven

Bungalowpark Hoenderloo
Bungalowpark Hoenderloo
Bungalowpark Hoenderloo

Bungalowpark Hoenderloo

Hoenderloo, Gelderland, Nederland
  • Natuur
  • Veel faciliteiten
  • Wandelroutes
Vakantiepark De Berkenhorst
Vakantiepark De Berkenhorst
Vakantiepark De Berkenhorst

Vakantiepark De Berkenhorst

Kootwijk, Gelderland, Nederland
  • Natuurgebied
  • Buitenactiviteiten
  • Autoluw park
Buitenplaats In Den Olden Bongerd
Buitenplaats In Den Olden Bongerd
Buitenplaats In Den Olden Bongerd

Buitenplaats In Den Olden Bongerd

Winterswijk, Gelderland, Nederland
  • Natuur
  • Buitenactiviteiten
  • Steden nabij

Vakantiehuis Gelderland

Als u een vakantiehuis in Gelderland huurt, betekent dit een vakantie in de grootste en een van de meest gevarieerde provincies van Nederland. Gelderland heeft een afwisselend landschap met bos (de Veluwe), water (het Rivierenland) en agrarische gebieden (de Betuwe, met vooral fruitteelt, en de Achterhoek). De drie grootste steden (Nijmegen, Apeldoorn en Arnhem) bieden volop culturele mogelijkheden met musea en festivals, terwijl de kleinere dorpen een gemoedelijke uitstraling hebben en in de zomermaanden dorpsfeesten en braderieën organiseren. Een vakantie in een van de vele vakantiehuizen Gelderland biedt dan ook voor ieder wat wils. Wandelen, fietsen en paardrijden behoren tot de populaire sportieve activiteiten. In Gelderland is een vakantiehuis van Hogenboom een ideale uitvalsbasis voor allerlei uitstapjes, maar de vakantieparken zelf bieden natuurlijk ook volop vermaak.

De Veluwe is het grootste aaneengesloten natuurgebied in het laagland van West-Europa. Hier bevindt zich na Limburg het hoogste punt van Nederland: het Signaal Imbosch ligt op 110 meter hoogte. Door de bomen hebt u hier overigens weinig uitzicht. Daarvoor moet u op de Posbank zijn, die in de omgeving op 90 meter hoogte ligt. U kunt dus wandelen en klimmen bij een vakantiehuis huren Gelderland.
Kroondomein Het Loo (in Apeldoorn) is het grootste landgoed van Nederland. Wilhelmina heeft Het Loo in 1959 aan de staat geschonken maar daarbij bedongen dat de Oranjes het terugkrijgen als de monarchie wordt afgeschaft en de Oranjes geen kroondragers meer zijn. Het Loo is opengesteld voor publiek en te bezoeken als u in een van de vakantiehuizen in Gelderland verblijft.
Het Rivierenland wordt doorkruist door de Linge, de Waal en de Maas. In het noorden vormt de Lek de grens met Utrecht. Het is een dunbevolkte streek met pittoreske dorpen en stadjes tussen de vele fruit- en notenbomen.

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Vakantietent, Villa's

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Aanbiedingen, Last-minute, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.