Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Droompark Marina Strandbad

Olburgen, Gelderland, Nederland

  • Direct aan het water
  • Rust, natuur en ruimte
  • In de IJsselvallei
Prijzen en vakantieverblijven

Op dit park zijn momenteel geen vakantieverblijven beschikbaar.

reviews

8.5

Vakantiepark Droompark Marina Strandbad scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 38 beoordelingen

  • Algehele verblijf

Bekijk 38 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 9 november 2020
  • Algehele verblijf
Prima!
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Wij werden heel hartelijk ontvangen met verse appelflappen en voor de kinderen een knutseltas doordat animatie niet mogelijk was. We kregen een doos met mee met vanalles erin om te eten en te drinken. Het liefste waren we lekker op het terras komen zitten, maar dat mag niet gezien de maatregelen. We beschikten zelf ook over een mooi terras en een mooie tuin dus niks tekort! Wij zijn zeer tevreden over Hogenboom Droompark!
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Rustige omgeving. Huisje is up to date. Medewerkers van het park zijn klantvriendelijk. Restaurant is zeer goed.
7
Naam: van Egmond
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Erg leuk huisje. Al oogt hij groter dan dat hij van binnen is. Sfeervolle inrichting. Voldoende servies. Ruime tuin, mooie tuinmeubelen. Minpunt zijn echt de bedden. Deze zijn erg kort. Of misschien wij te lang (1.82 en 1.86). Bedden waren opgemaakt, maar eentje zat onder de haren. Deze omgeruild. Service is prima, aardig personeel.
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 september 2020
  • Algehele verblijf
Het zag er allemaal heel netjes en verzorgd uit, ook al was het park nog in aanbouw. Ook de huisjes die er al stonden zagen er heel mooi en modern uit. En de tuintjes om te huisjes heen was mooi verzorgd. Als het over een tijd helemaal af is kan het alleen nog maar beter worden.
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
Heerlijke vakantie gehad. Mooi, rustig park in een mooie omgeving. Heerlijk gefietst. Klein minpuntje vonden we de prijs/kwaliteit verhouding van het restaurant
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
Mooi ingericht huisje
7
Naam: Yvonne
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
Badkamervloer was erg nat, de slaapkamers waren nogal klein
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
Fijne vakantie gehad
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
Mooi, rustig, modern park in een rustige omgeving
9
Naam: Erwin Mors
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
Mooi modern en ruim huisje
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
Top.
8
Naam: Hans van Dijk
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
verrassend nieuw park
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
7
Naam: S Haansbergen
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 12 september 2020
  • Algehele verblijf
Faciliteiten in het algemeen vielen wat tegen. Openingstijden restaurant bijvoorbeeld en inhoud van de winkel.
10
Naam: Max en Imca
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
Georganiseerd, netjes, modern, schoon, goed onderhouden, rustig, comfortabele accommodatie, en zeer vriendelijk en servicegericht personeel.
7
Naam: Anoniem
Datum: 7 september 2020
  • Algehele verblijf
Helaas was het huisje niet schoon, dit gemeld bij de receptie. Netjes geholpen
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 september 2020
  • Algehele verblijf
Erg leuk park qua opzet. Accomodatie heel sfeervol. Alleen jammer dat er zo weinig elektrische fietsen worden verhuurd. Bij reservering was aangegeven dat wij de fietsen op het park konden huren. We visten echter achter het net. Is wel contact gelegd met fietsenzaak in Drempt voor het huren van deze fietsen. Dat was een fijne service. Moesten er wel dagelijks eerst met de auto naar toe.
9
Naam: Peter Diepstraten
Datum: 29 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Geweldige accomodatie, schoon en mooi groen aangelegd
8
Naam: Herman van der Eijk
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Luxe en comfortabel. Vooral door de tuin en terrassen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Ontspannen, fijne medewerkers bij receptie, mooie accomodatie en ligging.
10
Naam: Sarah
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
We hebben heerlijk kunnen genieten in luxe van de accommodatie. Beter dan onze verwachtingen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Zeer mooi aangelegd park, ruime accommodatie, alles aanwezig, wat we misten is een ligbedje cq lounge set, we hadden er wel alle ruimte voor
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Fijn, schoon en nieuw huisje. Mooie plek om te fietsen. Super bediening in het restaurant en gezellige animatie.
9
Naam: Erica Bischoff
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Heerlijk verblijf in goed, verzorgd en rustig park. Alles is met aandacht gedaan. Zowel het huis zelf, de inrichting als ook de tuin aanleg en onderhoud. Ruime opzet met veel privacy en comfort. De dagelijkse broodjes service draagt bij aan top vakantie gevoel en ook het restaurant is prima. Daarnaast fietsverhuur goed geregeld. Kortom, een aanrader!
10
Naam: Jurgen Walravens
Datum: 31 juli 2020
  • Algehele verblijf
Top locatie en mooi park zeer mooi en rustig een aanrader!!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.