Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Droompark Marina Strandbad

Droompark Marina Strandbad

Olburgen, Gelderland, Nederland

  • Direct aan het water
  • Rust, natuur en ruimte
  • In de IJsselvallei

reviews

8.5

Vakantiepark Droompark Marina Strandbad scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 31 beoordelingen

  • Algehele verblijf

Bekijk 31 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
Mooi ingericht huisje
7
Naam: Yvonne
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
Badkamervloer was erg nat, de slaapkamers waren nogal klein
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
Fijne vakantie gehad
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
Mooi, rustig, modern park in een rustige omgeving
9
Naam: Erwin Mors
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
Mooi modern en ruim huisje
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
Top.
8
Naam: Hans van Dijk
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
verrassend nieuw park
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
7
Naam: S Haansbergen
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 12 september 2020
  • Algehele verblijf
Faciliteiten in het algemeen vielen wat tegen. Openingstijden restaurant bijvoorbeeld en inhoud van de winkel.
10
Naam: Max en Imca
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
Georganiseerd, netjes, modern, schoon, goed onderhouden, rustig, comfortabele accommodatie, en zeer vriendelijk en servicegericht personeel.
7
Naam: Anoniem
Datum: 7 september 2020
  • Algehele verblijf
Helaas was het huisje niet schoon, dit gemeld bij de receptie. Netjes geholpen
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 september 2020
  • Algehele verblijf
Erg leuk park qua opzet. Accomodatie heel sfeervol. Alleen jammer dat er zo weinig elektrische fietsen worden verhuurd. Bij reservering was aangegeven dat wij de fietsen op het park konden huren. We visten echter achter het net. Is wel contact gelegd met fietsenzaak in Drempt voor het huren van deze fietsen. Dat was een fijne service. Moesten er wel dagelijks eerst met de auto naar toe.
9
Naam: Peter Diepstraten
Datum: 29 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Geweldige accomodatie, schoon en mooi groen aangelegd
8
Naam: Herman van der Eijk
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Luxe en comfortabel. Vooral door de tuin en terrassen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Ontspannen, fijne medewerkers bij receptie, mooie accomodatie en ligging.
10
Naam: Sarah
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
We hebben heerlijk kunnen genieten in luxe van de accommodatie. Beter dan onze verwachtingen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Zeer mooi aangelegd park, ruime accommodatie, alles aanwezig, wat we misten is een ligbedje cq lounge set, we hadden er wel alle ruimte voor
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Fijn, schoon en nieuw huisje. Mooie plek om te fietsen. Super bediening in het restaurant en gezellige animatie.
9
Naam: Erica Bischoff
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Heerlijk verblijf in goed, verzorgd en rustig park. Alles is met aandacht gedaan. Zowel het huis zelf, de inrichting als ook de tuin aanleg en onderhoud. Ruime opzet met veel privacy en comfort. De dagelijkse broodjes service draagt bij aan top vakantie gevoel en ook het restaurant is prima. Daarnaast fietsverhuur goed geregeld. Kortom, een aanrader!
10
Naam: Jurgen Walravens
Datum: 31 juli 2020
  • Algehele verblijf
Top locatie en mooi park zeer mooi en rustig een aanrader!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2020
  • Algehele verblijf
Heel gezellig. We misten alleen een parasol
8
Naam: Pieter Bijlsma
Datum: 26 juli 2020
  • Algehele verblijf
Mooie ligging van park
8
Naam: A.W.J. Hemminga
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
Prima locatie
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2020
  • Algehele verblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2020
  • Algehele verblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 juni 2020
  • Algehele verblijf
We komen zeker nog eens terug!
5
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2019
  • Algehele verblijf
Het restaurant was beperkt open. De snackbar helemaal gesloten. We hadden hout mee voor de buitenhaard, maar deze mocht niet gebruikt worden. In onze beleving misten veel dingen in het huisje: nachtkastjes, kledinghaken, plankje vr toiletspullen (bij wastafel en in douchecabine), toiletrolhouder, staande lamp in de woonkamer (is bij alle andere huisjes wel aanwezig, bij de onze niet, wel stopcontact in de vloer), eettafel buiten, gewoon koffiezetapparaat, schilderijen. Het beddengoed was veel te warm. Erg slecht geslapen daardoor, alsmede door vervelend licht in de slaapkamer van rookmelder en harde zoem (buiten?).
Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat het verblijf niet geheel naar wens is geweest. Wij hebben even met u meegekeken in de boeking en hierin zien wij dat deze mankementen niet bekend zijn bij de receptie. Wij raden u altijd aan dit te melden, zodat de receptie naar een oplossing kan kijken. We zien u graag nog eens, voor een betere ervaring.
Reactie van Roompot
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.