Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Droompark Hooge Veluwe

Arnhem, Gelderland, Nederland

  • Zwembad
  • Nationaal park
  • Bij Arnhem

reviews

8.1

Vakantiepark Droompark Hooge Veluwe scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 98 beoordelingen

  • Algehele verblijf

Bekijk 98 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 27 oktober 2020
  • Algehele verblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
mooi park. De plek om je afval weg te brengen ligt veel te afgelegen, bij de meeste campings kan je het in de buurt van de slagboom (met uitchecken) gewoon kwijt. We hebben ons gek lopen zoeken, we kregen een plattegrond bij het inchecken maar daar staat het niet op. Echt heel onhandig. De caravan lekker behaaglijk, prima bedden. Afvoer in de keuken maakt veel herrie. In- en uitcheckt was erg leuk en prettig buiten, gezellig met muziek en een verrassingspakket (Y)
8
Naam: J.L. Brinkhuijsen
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Met schoonmaken goed de lampen nakijken. Zitten dode beestjes in
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Toch wel veel verkeerslawaai helaas. Mooie ligging in het bos. Ruim opgezet.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Tiny house is erg sfeervol. Hottube staat op een ongezellige plek. WiFi was de eerste dagen prima maar de laatste drie geen verbinding te krijgen. Gelukkig niet echt gemist. Fijne vakantie gehad bij jullie!
7
Naam: Anoniem
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Erg rustig
9
Naam: Willemien Ras
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
heerlijk ontspannen voelt als echt thuis!
4
Naam: Ad Verboom
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Accommodatie was smoezelig en niet goed schoongemaakt. Matrassen waren slecht/aan vervanging toe. TV was wel erg klein, en was daarnaast ook moeilijk te bedienen. TV reageerde niet goed op de afstandsbedieningen. Restaurant het Boshuis, viel ook tegen. Gangen werden in sneltreinvaart afgewerkt. We kregen de indruk dat het personeel wel erg graag naar huis wilde.
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Hooge Veluwe niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Wat vervelend dat de matrassen niet geheel naar wens waren. Wij raden u aan dit altijd te melden bij de parkreceptie. Zij hebben vaak ook matrassen op voorraad. Dus als een tip voor de volgende keer, u kunt gewoon op de parkreceptie afstappen, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen aan de slag. Wij hopen dat u ondanks dit een fijne vakantie heeft gehad! Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Een heerlijk midweekje weg gehad. Rustig gelegen park naast de Hoge Veluwe. Rust en de natuur is precies wat ik nodig had!
7
Naam: Ad de Jong
Datum: 1 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Droompark veluwe Het geluid van de autosnelweg 24 uur per dag
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
prima plekje, kleinschalig, verzorgd, prachtig gebied. Het enige wat ik miste was een aparte wc
7
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
Ik vond 42 euro voor het huren van een campingbedje en kinderstoel wel veel geld. Verder was er geen beddengoed aanwezig op het bedje Voor onze dochter bij aankomst, terwijl er voor 4 personen was gereserveerd. Ook de handdoeken die op de bevestiging stonden waren niet aanwezig. En wat je moest betalen voor het ontbijt en wat je uiteindelijk kreeg stond niet echt in verhouding. De service in het restaurant was wel erg goed. Vriendelijke mensen die met je mee willen denken.
9
Naam: Ad den Elzen
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
goed alleen jammer van de bevroren brood die we besteld hadden. Is vlgs mij niet de kwaliteit die jullie nastreven. Verder prima verblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
Heerlijk!! Park vlak tegenover het Park Hooge Veluwe. We hebben 2 x bij het restaurant gegeten en beide keren was dit uitstekend. Ook het kleine parkwinkeltje voldeed prima aan onze wensen! Alleen de schoonmaak van de chalets kon wel iets beter, vooral in de badkamer zaten boven de deur en bij de ventilator enorme stofpluizen die je eigenlijk niet over het hoofd kon zien en met een stofzuiger in 1 minuut weg zouden zijn. Park zeker voor herhaling vatbaar!!!
8
Naam: Ko van Houten
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
De uitstraling van het park spreekt erg aan en het personeel was heel gastvrij en erg vriendelijk.
4
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
Badkamer rook bij aankomst muf, er zit op diverse plekken schimmel Op de voegen tussen de tegels en in de douche. Onhygiënisch en ongezond. Verder veel geluidsoverlast van de snelweg 24 uur lang.
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Hooge Veluwe niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen aan de slag en zullen ervoor zorgen dat uw volgende verblijf geheel naar wens verloopt. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 september 2020
  • Algehele verblijf
Was een relaxt verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
Heerlijke ontspannen vakantie genoten, veel van de omgeving en het weer genoten, in de omgeving veel te beleven en makkelijk te bereiken ook per fiets.
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
Super relaxt park.
10
Naam: Fideel Amand Boshouwers
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
Zeer servicegericht , mooie ligging in een prachtige omgeving.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
Heel veel verkeerslawaai, helaas. Ik heb nog wel wat andere punten, maar kennelijk mag ik er hier maar 1 noteren.
8
Naam: A. de Jong
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
We vonden t park en de chalet prima alleen de bedden waren veel te zacht en te klein. Dat was heel jammer want we hebben niet goed geslapen
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
Rust en ruimte in een prima onderkomen op een mooi park met vriendelijke mensen die voor je klaarstaan als je vragen hebt. Wij hadden zo’n week echt nodig om daarna weer volop aan het zorgen te gaan???
6
Naam: Adri van Santen
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
Snelweg a12 is van vroeg tot laat aanwezig, mis de stilte in het bos
Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat je verblijf niet geheel naar wens is geweest. Uiteraard is ons doel om al onze gasten een fijne en zorgeloze vakantie te bieden. Onze excuses dat dit bij jou niet het geval was. Wij gaan in elk geval met jouw feedback aan de slag. Het is daarom erg fijn dat je deze ervaring met ons hebt gedeeld. We hopen u nog eens te mogen begroeten op één van onze parken!
Reactie van Roompot
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
Rust en veel mogelijkheden tot fietsen
4
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
Schoonmaak verbeteren.
Bedankt voor je review. Wat jammer dat je verblijf niet geheel naar wens is geweest. De accommodatie dient ten alle tijden schoon te zijn bij aankomst en wij vinden het dan ook vervelend om te lezen dat dit bij jou niet het geval was. Heb je dit ook bij de receptie gemeld, zodat zij de schoonmaakdienst direct langs konden sturen? Wij gaan in elk geval je bevindingen doorgeven aan het parkmanagement, om hier de nodige aandacht aan te besteden.
Reactie van Roompot
10
Naam: Anoniem
Datum: 12 september 2020
  • Algehele verblijf
Zeer tevreden. Mooi, ruim chalet op een mooie plek (zon).
7
Naam: Anoniem
Datum: 12 september 2020
  • Algehele verblijf
Sobere inrichting, niets aan de muur als schilderij en geen leeslamp, beperkt sfeer verlichting .
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.